Seyyar değil çete!

Seyyar değil çete!
Esenyurt Belediyesi'ne bağlı zabıta ekiplerinin seyyar satıcıların saldırısına uğramasının ardından gazetemize konuşan Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, “Bunlar seyyar değil aynı zamanda çete. Olayla ilgili şikayetçi olacağız. Esenyurt'ta seyyarı tamamen kaldırmak için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi

Esenyurt Cumhuriyet Meydanı'nda, Eskule AVM'nin hemen yanında bulunan seyyar satıcılar, belediyenin zabıta ekiplerine saldırdı. Zabıtaların tezgahlarını kaldırmalarına yönelik uyarılarını dikkate almayan satıcıların gerçekleştirdiği saldırıda zabıta ekiplerinden iki kişi yaralanırken, zabıta amirinin ise burnu kırıldı. Konuya ilişkin konuşan Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, “Bunlar seyyar değil çete. Şikayetçi olacak, konunun takipçisini olacağız. Esenyurt’ta bu seyyar satıcılara müsaade etmeyeceğiz” dedi.

İçlerinde uyuşturucu satanlar var
İlçedeki seyyar satıcılara yönelik kararlı bir mücadele verdiklerini ve bundan da asla vazgeçmeyeceklerini anlatan Alatepe, “ Bu seyyar satıcıların içinde kamufle olup uyuşturucu madde satmaya çalışanlar. Biz aynı zamanda böyleleriyle de mücadele veriyoruz. Ayrıca diğer tarafta biz illa bu işi yapacağım diyenler için de mağdur etmeyelim diye seyyar pazarı açtık oraya gidebilirlerdi. Ama bunlar gitmiyor çünkü bunlar aynı zamanda bir çete. Bu tarz saldırılarını devam ettirecekler biz de karşılığını vereceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.