Şiddet sarmalı sokağa sıçradı!

Şiddet sarmalı sokağa sıçradı!
İYİ Parti İstanbul Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Bozkurt, Beylikdüzü Yaşam Vadisi'nde bir grubun saldırısına uğradı. Aldığı darbeler sonucu yaralanan Bozkurt hastaneye kaldırıldı. İYİ Parti Lideri Meral Akşener, “Sağduyumuzu koruyacağız; kaybetmeyi hazmedemeyip, olay çıkaranlara uymayacağız” açıklamasını yaptı.

İstanbul İYİ Parti kurucularından Metin Bozkurt, Beylikdüzü Yaşam Vadisi'ndeki işyerinden çıkışı sırasında 8  kişi oldukları iddia edilen bir grubun saldırısına uğradı. 35-40 yaşları arasında olduğu tahmin edilen saldırganların ateş istemek bahanesiyle Bozkurt'a yaklaştığı, sonrasında ise saldırdığı belirtildi. İlk darbeyi sopa ile aldığını ifade eden Bozkurt, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. “Türk Milliyetçiliği fikriyatından ömrümüz boyunca taviz vermedik vermeyeceğiz” diyen Bozkurt, “Bu saldırılar bizleri bu yoldan alıkoymayacaktır. Her zaman olduğu gibi dimdik ayaktayız” açıklamasını yaptı. 

Olay çıkaranlara uymayacağız
Bozkurt'a yapılan saldırının ardından açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bu alçakça saldırıyı kınıyorum. Sağduyumuzu koruyacağız; kaybetmeyi hazmedemeyip, olay çıkaranlara uymayacağız” dedi. İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ise “Aklını yitirmiş, yüreği kararmış bu korkaklar sürüsünün en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini istiyoruz. Bu hain saldırıyı kınıyorum. Provokasyon yapmak isteyen gruplara kesinlikle karşılık vermemenizi, ne olursa olsun fevri davranmayarak, durumu güvenlik güçlerimizin kontrolüne bırakmanızı istiyorum” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.