Şiddetin yaşı yok!

Şiddetin yaşı yok!
Avcılar Nev Nihat Çandarlı Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri arasında çıkan bıçaklı kavgada bir öğrenci göğsünden bıçaklandı. Damga’ya konuşan İlçe Kaymakamı Ömer Lütfü Yaran, okullarda tedbirlerin artırılacağını belirtirken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Engin, “Şükürler olsun şu anda çocuğumuzun durumu çok iyi” açıklamasını yaptı.

Yeşilkent Mahallesi, Okul Caddesi üzerinden bulunan Nev Nihat Çandarlı Ortaokulu'nda 7. sınıf öğrencileri arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 7. sınıf öğrencisi Muhammed D. (14) göğsünden bıçaklandı. Muhammed D., öğretmenleri tarafından hemen okulun yakınındaki sağlık ocağına götürüldü. İlk müdahalesi sağlık ocağında yapılan Muhammed D., olay yerine gelen ambulansla Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan öğrencinin hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Polis, Muhammed D.'yi bıçakladığı öne sürülen Mücahit İ. ile birlikte babasını da gözaltına aldı.

OKUL YÖNETİMLERİYLE TOPLANTI YAPILACAK
Ortaokulda meydana gelen yaralama olayından sonra gözler yeniden okul güvenliğine çevirildi. Damga'ya konuşan İlçe Kaymakamı Ömer Lütfü Yaran, son derece üzgün olduklarını belirterek, “Tedbirleri artıracağız. Okul yönetimleriyle görüşeceğiz” açıklamasını yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Engin ise yaralı çocuğun sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, “Çocuklar arasında çıkan kavgada yaralanma olayı olmuş. Çok üzgünüz tabi. Bunun önüne geçebilmek için veli seminerlerine ağırlık vereceğiz” dedi. Engin, bıçağın okula nasıl sokulduğu konusunda da “Bildiğim kadarıyla küçük bir bıçakmış” yorumunu yaptı. EKREM HACIHASANOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.