Silivri'de kimi dertli kimi mutlu

Silivri'de kimi dertli kimi mutlu
2019 yılından bu yana Silivri Belediye Başkanı olan Volkan Yılmaz'ın hizmetlerini Silivri halkına sorduk. Kimi “oldukça başarılı buluyorum” dedi kimi ise “eskisinden hiçbir farkı yok” yorumunda bulundu. Silivri'ye dair edindiğimiz izlenimler haberimizde

2 buçuk yıldır Silivri Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan MHP'li Volkan Yılmaz'ı, hemşehrilerine sorduk. Vatandaşlardan kimisi önceki dönem belediye başkanı Özcan Işıklar'ı eleştirerek Volkan Yılmaz'dan fazlasıyla memnunuz dedi kimisi de Silivri'nin eksik çalışmaları gündeme getirdi. Silivri'ye ve Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın 2 buçuk yıllık siyasi karnesine ilişkin birçok izlenim sunan haberimizi, keyifle okuyacaksınız...




Çetin Özdemir:

VATANDAŞIN İÇİNDE DEĞİL

Başkanın esnafı ve çevreyi dolaştığını hiç görmedim. Vatandaşa bir şey sorduğu yok. Pandemi süresi boyunca birgün sahada görmedim. 15 yıldır burada çalışıyorum. Eskisi de buda aynı şeyi yapıyor. Vatandaşın içinde değiller. İnsan birgün halkını sorar.

Ayhan Ulu:

ŞİKAYETİM YOK

Başkanımızın çalışmaları çok iyi. Herhangi bir şikayetim yok. Öncekiyle çok fark var. çevremiz güzelleşti. Şuan memnunuz.

Selim Temel:

YAPABİLDİĞİNİ YAPIYOR

Memnunum. Yapabildiği kadar yapıyor. Yolları, alt yapıyı yeniliyor. Sosyal faaliyetleri her alanda yeniledi. Önceki hiçbir şey yapmadı ki. Yorum yapayım. Silivri ileriki zamanlarda bir Kadıköy olacak.

Bahar Türkmen:

SİLİVRİ ÇOK GELİŞTİ

Memnunum. Sadece kiralarda fiyatlar çok yüksek. O konuda sıkıntı yaşıyoruz. Önceki döneme baktığımızda Silivri çok gelişti. Taş Köprü yıllardır öylece bekliyordu. Belediye başkanının gelmesiyle yapımı tamamlandı. Bu proje bile bir şeyleri gösteriyor. Görünüm olarak Silivri çok değişti.

Elham Kurt:

SİLİVRİ'DE DEĞİŞİM GÖRÜLÜYOR

Başkanımız çok güzel çalıştı. Sokakların, yolların aydınlatmalarında çok memnunuz. Şimdiye kadar elinden geleninin fazlasını yaptı. Kendimce eksiklik göremiyorum. Sadece internet çekme konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Burası eski bir pasaj olmasına rağmen internet çekemiyoruz. Çünkü alt yapı yok. Pandemide de çok iyi çalıştı. Bir esnaf olarak sürekli her konuda uyarıldık. Eskiye baktığımızda çok çok fark var. Ailem yeni geldi ve Silivri'nin bu kadar değişmesine inanamadı.

Nuri Arslantaş:

HERKESE EŞİT HİZMET

Önceki döneme göre çok çok iyi. Ayrım yapmadan herkese aynı hizmeti veriyor. Kendisinden memnunum.

Zekiye Yıldız:

MUHALİFİM BEĞENİYORUM

Muhalif düşünceden biri olarak belediye başkanının çalışmalarını beğeniyorum. Şimdiye kadar Silivri için iyi çalıştı.

Serdar Tunç:

PANDEMİDE ÇOK İYİYDİ

Şuan için çok iyi çalışıyor. Pandemide daha iyiydi. Hangi projesi daha iyi oldu bilemiyorum ama bir CHP'li olarak kendisinden memnunum.

Birol Demiral:

HEP BÖYLE DEVAM ETSİN

Çok memnunum. Umarım böyle devam eder. Önceki dönem belediye başkanını herkes biliyor ne kadar çalıştığını. Silivri'nin çevresi güzelleşti. O görüşte biri değilim ama bizim için hizmet önemli.

İsmail Beldek:

GEÇMİŞTEN ÇOK İYİ

Çalışmalarını beğeniyor ve destekliyoruz. Yolları, parkları, sahilleri hepsini yeniledi. Önceki dönem bir ağaçları sulardı o kadar.

Ressam Kadriye Akbaşak:

SİLİVRİ DOĞRU YOLDA

Çok memnunum. Çok güzel çalışmalar yapıyor. Silivri yıllardır hizmete aç bir yerdi, hizmete kapatılmıştı. Belediye başkanı kısa zamanda çok iyi işler yaptı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Silivri İstanbul'un en güzel ilçelerinden biri. Önceki dönem belediye hiçbir şey katmadı. Eğerki hizmet olsaydı turistik bir ilçeye dönüşürdü. Bütün projeleri çok iyi oldu. Özellikle 32 Köprü'yü Silivri'ye kazandırdı. Önceki dönemle kıyaslamıyorum. Çünkü hizmet yoktu. Şuan Silivri Volkan başkanımızla değişti, yenilendi diyebilirim.

Halim Doğan:

TEMİZLİĞE ÖNEM VERİYOR

Gördüğünüz üzere her yer tertemiz. Buda belediyenin iyi çalıştığını gösteriyor. Çalışmalarını beğeniyorum. Böyle devam etmesini temenni ediyorum. En beğendiğim çalışması; çevreye verdiği duyarlılık diyebilirim. Silivri tertemiz.

Ahmet Başkan:

SİLİVRİ HİZMET GÖRÜYOR

Memnunum. Ne yaptıysa iyi yaptı. Silivri hizmet görüyor.

Nurettin Abonaz:

IŞIKLAR'A GÖNDERME

Silivri çok güzelleşti. Bu konuda çok memnunuz. Önceki dönemle de çok fark var.

Ersin Bakan:

HİZMETLER SÜRÜYOR

Silivri'de bir artılaşma olmaya başladı. Çevre düzenlenmesi, çöplerin toplanması bu konularda Silivri'de değişimler oldu. Önceki dönemde de işler iyiydi. Şuanda hizmetler yapılıyor.

Özay Demir:

BAZI SIKINTILAR VAR

Memnunuz ama yollarda sıkıntı var. bazı yollar yapılmış, yarım kalınmış. Sürekli arabayı yaptırıyoruz. Önceki döneme göre daha ciddi çalışıyor fakat hizmetler yeterli değil.

Celal Atabey:

ESNAFI İHMAL ETMİYOR

Çalışmalardan memnunuz. Esnafı sürekli ziyaret ediyor. Yollar bayağı düzeldi. Şuan hizmet yönünde çalışıyor.

Coşkun Akman:

EMLAK VERGİSİ MEMNUN ETMEDİ

Belediyenin yapmış olduğu emlak vergilerinden memnun değiliz. Yüzde 800-1000 kömisyon kararı alarak zam yaptı. Vatandaşlar bu parayı ödeyemeyiz. Burada vatandaşın çoğu da çiftçilik yapıyor. Paraların ödenmeyeceğine göre satın demek isteniliyor. Kendisini göremediğimiz için pek hizmetlerini de göremiyoruz. Kavun festivali yapılıyor ama kavun eken yok. Başka taraflardan alıp getiriyorlar. Bizden aldığı yerlerden çiftçilik yapıyor. Belediye yapıyorsa neden bizden aldı? 2018'den kalan yerleri belediye ekip biçiyor ama bu yerlerin yollarını açsın. Alt yapısını düzenlesin.

Erkan Güçlü:

25 BİN LİRAMIZI ÖDESİN

Başkana buradan şunu söylemek istiyorum; belediyeden emekli olanların 25 bin lirasını ödesin. Emekli olup sendikalardan olan hakkımızı ödemesi lazım. Mahkemeye verdik şuan belediye ile mahkemeliğiz. Hizmeti de bu kadar olur.

Akın Geniş:

SELİMPAŞA'DA BİR ŞEY YOK

Selimpaşa Mahallesi'nde kapalı pazar alanı, düğün salonu yok. Yaptık dediler ama görünürde hiçbir şey yok. Pazar günü pazar kuruyorlar, mahallede hayat duruyor. Hareket edemiyoruz. Hafta içine almaları gerekiyor.

Sait Saatçioğlu:

ÇALIŞMALAR YETERSİZ

Selimpaşa'nın hali şuan hiç iyi değil. Yettiği kadar yapmaya çalışıyor ama yetersiz.

Selahattin Erkan:

SİLİVRİ SİNEK DOLU

Belediyeden mennunum ama İstanbul Belediyesi'nden memnun değilim. Almadığı önlemler yüzünden Silivri'de sivrisinek doldu her yer. Biran önce buna çözüm bulsunlar.


ÖZEL HABER: ZEHRA ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.