Son mecliste skandal! 112 Acil'e ret verilir mi?

Son mecliste skandal! 112 Acil'e ret verilir mi?
Avcılar E-5 Yolu üzerine yapılmak istenen 112 Acil Sağlık Servis İstasyonu Belediye Meclisi'nde reddedildi. Komisyonda kabul edilip meclise gelen madde, CHP'lilerin eksik katılımı ve AK Parti Grubu'nun ret oyu vermesiyle kabul edilmedi

Avcılar Belediye Meclisi'nin mart ayı ilk oturumunda çok tartışılacak bir karara imza atıldı. E-5 üzerinde yer alan ve 112 Acil Birimi'ne kiralanmak istenen arazi AK Parti Grubu'nun muhalefeti, CHP'lilerin de meclise aksik katılması sonucu reddedildi. İlgili madde üzerinde söz alan AK Parti Meclis Üyesi Sait Odunkıran, kiralanmak istenen arazinin İBB'ye ait olduğunu belirterek, "Mülkiyeti İBB'de olan bir yeri ilçe belediyesi kiralayamaz" dedi. 112'ye karşı olmadıklarını fakat kanunu da çiğneyemeyeceklerini belirten Odunkıran, maddenin yeni seçim dönemine bırakılmasını talep etti.

MECLİS KAMU ADINA RİSK ALABİLİR
Kiralamanın 12 evet oyuna karşılık 16 oyla reddedilmesi üzerine açıklama yapan Belediye Başkanı Handan Toprak, "İmar ve Hukuk komisyonlarında onaylanan müşterek rapor 5 yıldır kamu yararına yaptığım her çalışma gibi AKP Grubu'nun ret oyları ve CHP Grubu’nun eksik katılımı ile maalesef engellenmiştir. Takdir Avcılar halkınındır" açıklamasını yaptı. CHP Meclis Üyesi Hasan Toğay ise ilgili yerin kamuya hizmet için kiraya verilmek istendiğini belirterek, "Meclis, kamu adına risk alabilir. Nihayetinde burası İBB'nin de olsa yapılacak kiralama iki belediye arasında sorun teşkil etmez" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum