Suriyeliler mahalle basarak kız kaçırmak istedi, Romanlar sokağa döküldü

Suriyeliler mahalle basarak kız kaçırmak istedi, Romanlar sokağa döküldü
Beylikdüzü'nün Yakuplu Mahallesi'nde Roman Mahallesi'ne giderek genç bir kızı kaçırmak isteyen Suriyelilere mahalle halkı sert karşılık verdi. Gece boyu devam eden olaylar polisin müdahalesi sonrası güçlükle durdurulabildi.

Yakuplu Mahallesi'ne giderek kız kaçırmak istediği iddia edilen Suriyeli grup, mahallede uzun süre karışıklıklığa neden oldu. Sopa ve ellerindeki satırlarla mahalleye girerek esnafın dükkanlarına ve yola park etmiş arabalara saldıran taşkın gruba, mahalle halkı da sert karşılık verdi. Gün boyu devam eden karşılıklı kavgalar polisin müdahalesi sonrası sona ererken, olaylar sonucunda 5 kişinin yaralandığı ve kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındığı bilgisi verildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Artık canımıza yetti
Sosyal medya hesaplarından yaşanan olayın görüntülerini paylaşan mahalle halkı ise benzer olayların sık sık meydana geldiğini belirterek, yetkililere önlem alın çağrısında bulundu. Her fırsatta yardım çağrısı yaptıklarını fakat olayların önünün bir türlü kesilmediğini belirten mahalleli, “Biz burada dişimizle tırnağımızla yaşayıp mücadele ediyoruz. Suriyelilere ise burada sadece sorun çıkarıp, kavga çıkarıp ortalığı karıştırıyor. Bizim artık canımıza yetti. Ne can ne de mal güvenliğimiz kalmadı. Bıktık usandık” ifadelerini kullandı. BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
45 Yorum