Tehdit eden CHP'li çıktı!

Tehdit eden CHP'li çıktı!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu mail üzerinden tehdit ettiği öne sürülen Tuna G. gözaltına alındı. Tuna G.’nin CHP Etimesgut üyesi olduğu ortaya çıktı. CHP’den milletvekili aday adayı olan şüphelinin ihraç istemiyle disipline sevk edildiğini açıklayan Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, “Şahsın herhangi bir parti çalışmasına katılmadığı tespit edilmiştir” ifadelerini kullandı.

27 Mart'ta Ekrem İmamoğlu'nun mail adresine tehdit içerikli bir mesaj gönderildi. İmamoğlu'nun avukatlarının suç duyurusunda bulunmasının ardından harekete geçen ekipler şüphelinin Ankara'da ikamet eden Tuna G. olduğunu belirledi. Gözaltına alınan zanlının dijital malzemelerine el konuldu. Daha sonra, İmamoğlu'nu tehdit eden Tuna G.'nin CHP Etimesgut üyesi olduğu ortaya çıktı. Ankara'daki işlemlerinin ardından İstanbul'a getirilen Tuna G.'nin hukuk fakültesi mezunu olduğu belirtildi. Şüphelinin, sosyal medyadan Muharrem İnce'nin kampanyasına destek verdiği ayrıca Selahattin Demirtaş'a Özgürlük kampanyasına katıldığı görüldü.

CHP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLMUŞ
CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, şüphelinin CHP üyeliği ve milletvekili aday adayı olması hakkında açıklama yaptı. “Adı geçen şahsın milletvekili aday adayı olmak için başvuruda bulunduğu, üyelik kaydının da bu sırada yapıldığı anlaşılmıştır” diyen Akıllı, “Ancak şahsın, Etimesgut İlçe Örgütümüz tarafından hiç tanınmadığı gibi adaylık başvurusundan sonra herhangi bir parti çalışmasına katılmadığı tespit edilmiştir. Gerek eğitimleri ve gerekse çalışma hayatı ile ilgili verdiği bilgilerin de doğru olmadığı anlaşılmaktadır” ifadelerini kullandı. Akıllı, Tuna G.'nin tedbirli olarak, kesin çıkarma talebiyle il disiplin kuruluna sevk edildiğini açıkladı.

iMAMOĞLU’NA AĞIR TEHDiTLER SAVURDU
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na gönderdiği mesajda, “Senin kanını akıtır sana içiririm! Haddini bilmeyi ya öğreniyorsun ya da o boynunu kırıp kafa derini yüzüp ayağıma paspas yapıyorum. Umarım ne kadar ciddi olduğumu anlarsın yoksa seni paramparça edeceğim” tehdidinde bulunan Tuna G.'nin CHP üyesi çıkması şaşkınlık yarattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.