Terör Ankara’da failler nerede?

Terör Ankara’da failler nerede?
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, evinin önünde saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın ameliyatının başarıyla sonuçlandığını açıkladı. Davutoğlu, "24 saat geçti silahlı-sopalı saldırganlar nerede? Azmettirenler nerede? Terör Ankara'da, failler nerede?" diye sordu

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda cuma namazına gitmek isterken dün Ankara'da evinin önünde sopalı ve silahlı saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın son durumuna ilişkin açıklamada bulundu. Davutoğlu, "Başkent’in göbeğinde siyasi terör saldırısına uğrayan kardeşim Selçuk Özdağ’ın ameliyatı şükür başarıyla sonuçlandı. 24 saat geçti silahlı-sopalı saldırganlar nerede? Azmettirenler nerede? Failler bulunup ortaya çıkarılana kadar soracağım: Terör Ankara’da, failler nerede?" dedi.

Geldiğimiz nokta bu mu?

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi, Yavuz Değirmenci ise Selçuk Özdağ'ın ameliyat sonraıs görüntülerini paylaşarak, “Mesele Selçuk Özdağ değildir. O zaten feleğin çemberinden geçmiş, idamlardan dönmüş korkusuz bir insan. Mesele, biz 21. yüzyılda çocuklarımıza dünyanın süper liginde rekabet eden bir hukuk devleti yerine bir mafya düzeni mi miras bırakacağız? Geldiğiniz nokta bu mu?” diye sordu.

Korkmuyorum, susmayacağım

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ saldırıya uğramasının ardından hastanede yaptığı ilk açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanı ve Bahçeli'ye sesleniyorum; korkmuyorum, susmayacağım. O gençlere sesleniyorum, kendinizi kullandırmayın. Selçuk Özdağ ancak öldürülürse susar" dedi. Özdağ, saldırıya uğramasının ardından kaldırıldığı hastanede telefonla bağlandığı KRT TV'de yaptığı açıklamada, "Bunların susturma yolu; kavga, sopa, silah küfür. Ben Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda yıllarca hizmet ettim. Burası orman kanunlarının olduğu Türkiye olmayacak. Bu devam ederse Türkiye için kötü olur. Bundan sonra farklı şeyler söyleyeceğim. Arkadan saldırdılar, yumruklaştık. Silah doğrulttular. Şoförüm silahla çıkınca korkup kaçtılar. Bunlar Türkiye'de iktidarda kalırsa herkese küfür etmeye devam edecekler" ifadelerini kullandı.

7 SENE İDAMLA YARGILANDIM

"Bahçeli'ye sorular sormuştum MHP yandaşları bana hakaretlerde bulundular" diyen Özdağ, "Bahçeli istediğini söyleyecek. Biz sorular sorduğumuz zaman bize sopalarla silahlarla saldıracaklar. Bu bir hukuk reformu. Doğru hukuk reformu yapacaklar. Ben buradan bunlara oy verenlere sesleniyorum. Dikişler var, elim kırık. Bunlarla boğuşmaktan. Boğuşmamış olsam, biz silahımızı çekmesek ateş etmesek belki de ölmüştüm. Selçuk Özdağ susmaz, Selçuk Özdağ ancak öldürürlerse susar. Aziz millete sesleniyorum, bunların hukuk reformu bu. Kendilerini eleştirenleri susturmanın yolu silah, sopa, hakaret, küfür. Bunları yapıyorlar. Ben 3 dönem milletvekilliği yaptım. Ben 5 sene ülkü ocaklarında çalıştım, 7 sene idamla yargılandım, Muhsin Yazıcıoğlu'nun yardımcılığını yaptım. Bu saldırı demokrasi ayıbıdır. Türkiye'yi zorbalar ülkesi yapmayacağız. Burası orman kanunlarının geçerli olduğu bir ülke olmayacak. Sayın Cumhurbaşkanı bu failleri bulun. Ben hayatım boyunca hiçbir zaman korkmadım. Kenan Evren'den de korkmadım. Konuşmaya da devam edeceğim. Farklı şeyler de söyleyeceğim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.