Troller iyice zıvanadan çıktı!

Troller iyice zıvanadan çıktı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Manevi Kızı” kanser hastası Göknur Damat'ın Ekrem İmamoğlu’na desteğini açıkladıktan sonra “Sen hala gebermedin mi?” şeklinde çirkin mesajlar aldığı ortaya çıktı. Görev yaptığı sırada uçuruma düşerek kaybolan AA muhabiri Nişancı hakkında da çirkin paylaşım yapanlar için savcılık soruşturma başlattı.

Kanser konusundaki çalışmalarından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Beştepe'ye davet edilen Göknur Damat'ın, Ekrem İmamoğlu'na yaptığı destek açıklamasının ardından başına gelmeyen kalmadı. Kanserli genç kıza “Sen hâlâ gebermedin mi” şeklinde mesajlar atılırken Damat, “Üç gündür sinirimden ağlıyorum. Sayın Cumhurbaşkanı beni, kanser konusundaki çalışmalarımdan dolayı Külliye'ye de davet etti. Beraber fotoğraf çektirdik. Bana ‘Manevi Kızım' dedi. Ben asla parti tutmam. Kişi tutarım. Neden bu kadar rahatsız oldular? Ben kendi, iradem ve aklımla hareket ediyorum” diye konuştu.

Kaza sonrası çirkin paulaşımlar
Başka bir skandal da Bayburt'ta yaşanan elim bir kazanın ardından geldi. Soğanlı Dağı'ndaki yol açma çalışmalarını takip ederken uçuruma yuvarlanan ve hala kendisinden haber alınmayan AA muhabiri Abdülkadir Nişancı da sosyal medyada trollerin hedefi oldu. Nişancı hakkında çirkin paylaşımlarda bulunan sosyal medya hesaplarından söz konusu olaya ilişkin hakaret, halkı kin ve düşmanlığa tahrik edici nitelikte paylaşımlar yapılması üzerine savcılık soruşturma başlattı. “Suç unsuru taşıdığı değerlendirilen paylaşımları yapan kişiler hakkında adli işlem başlatılmıştır” açıklamasını yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.