Türkiye'yi ele geçiremezler

Türkiye'yi ele geçiremezler
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı çerçevesinde Atatürk Havalimanı’nda halka hitap etti. Darbe girişimini lanetleyen Erdoğan, “Ruhlarını iblise satanlar var. O müptezeller Türkiye’yi ele geçiremeyecekler. O karanlık gecede okunan selalar kalplerimizi nasıl bütünleştirdiyse inşallah bundan sonra da aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Hain FETÖ kalkışmasının milletin gücüyle durdurulduğunu söyleyen Erdoğan, Türkiye'deki bu birlikteliği kimsenin bozamayacağını belirtti. Erdoğan, “15 Temmuz'dan sonra artık hiç kimse milletin iradesine el uzatmayı aklının ucundan bile geçiremeyecektir. Hiçbir ihanet şebekesi hiçbir terör örgütü birliğimizi beraberliğimizi kardeşliğimizi asla bozamayacaktır. Öyleyse ne diyoruz, tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bir olacağız, iri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Bundan taviz vermeyeceğiz” dedi.

RUHLARINI İBLİSE SATANLAR VAR
Türkiye'yi karanlığa sürüklemek isteyenler olduğunu fakat bunlara hiçbir zaman fırsat vermeyeceklerini kaydeden Erdoğan, “Ruhlarını iblise satanlar var. Daima kötülük düşünen müptezeller var. Ama o müptezeller Türkiye’yi ele geçiremeyecekler. O karanlık gecede okunan selalar kalplerimizi nasıl bütünleştirdiyse inşallah bundan sonra da aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz gecesi Bakırköy Belediyesi'ne gittiğini de anımsatan Erdoğan, “Saat 23.15 civarı tankların arasında Sayın Bay Kemal gelip Bakırköy’e geçti”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.