Tuvalet kavgası

Tuvalet kavgası
Pendik'te ilçe belediyesinin cadde üzerine koyduğu konteyner tuvalet, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kaldırıldı. Pendik Belediyesi, TIR'a yüklenen tuvaletin götürülmemesi için çöp kamyonlarıyla yolu kapattı. Polisin çağırılmasının ardından yol açıldı ve mobo Pendik Belediyesi’nin yetki alanındaki bir noktaya taşındı

Olay Pendik Üst Kaynarca Tevfik İleri Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre vatandaşların talepleri üzerine Pendik Belediyesi tarafından önceki gün cadde kenarına konteyner tuvalet konuldu. Dün caddeye gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise idarelerinde olan caddede yapılan işlemler için kendilerinden izin alınmadığını söyleyerek konteyner tuvaleti kaldırmak istedi. TIR'a yüklenen konteynerin götürülmesini istemeyen Pendik Belediyesi ise çöp kamyonlarıyla yolu kapattı. Bir süre sonra polis geldi ve Pendik Belediyesi yetkilileri yolu açtı. TIR'a yüklenen konteyner Pendik AKOM alanına götürüldü.

ŞEHRİN ORTASINDA RESMEN YOL KESTİLER

Yaşanan olaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösteren İBB Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı, "Bunu da gördük! İBB sorumluluk alanına "izinsiz" konulan moboyu kaldırmak isteyen ekiplerimizin hareketini engellemek amacıyla yol çift taraflı olarak ilçe belediye ekiplerince kesildi. Şehrin ortasında yol kesmek. Bakalım daha neler göreceğiz" ifadelerini kullandı. Bir bölge sakini İBB'nin yaptığınjı yanlış bulurken, İBB'de yol bakım görevlisi olarak çalışan Temel Öner, "Var olan esnafın tamamı bundan rahatsız. Ne kanuna ne usule uygun bir davranış. Biz gerekli uygulamayı yaptık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.