Virüse karşı 3 bin siperlik

Virüse karşı 3 bin siperlik
Beylikdüzü Belediyesi, sağlık çalışanları için 3 bin adet yüz koruyucu siperlik üretti. Siperlikler ilçedeki tüm sağlık kuruluşlarına dağıtılmaya başlandı. Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Sağlık çalışanları şu an canı pahasına mücadele ediyor. Biz de her zaman onların yanında olacağız” dedi

Beylikdüzü Belediyesi, koronavirüse karşı aldığı farklı tedbirlerle dikkat çekiyor. Apartman girişlerine konulmak üzere 5 bin dezenfektan paspas dağıtımının ardından şimdi de sağlık çalışanları için 3 bin adet yüz koruyucu siperlik üretildi. Belediye ekiplerince tamamen steril bir ortamda hazırlanarak dezenfekte edilen siperlikler ilçe genelinde başta hastane ve aile sağlık merkezleri olmak üzere tüm sağlık kuruluşlarına dağıtılmaya başlandı. İlk dağıtımı ekiplerle birlikte gerçekleştiren Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, siperliklerle sağlık çalışanlarının hayatlarını kolaylaştıracak dokunuşlar yapmaya devam ettiklerini vurguladı.

SAĞLIKÇILAR CANI PAHASINA MÜCADELE EDİYOR
Beylikdüzü Belediyesi’nin sağlık çalışanları için çalışmaya devam edeceğini dile getiren Belediye Başkanı Çalık, “Bütün sağlık kuruluşlarına ve sağlık çalışanlarına imalatını yaptığımız siperliklerimizi dağıtmaya başladık. Sağlık çalışanlarımız şu anda koronavirüse karşı canı pahasına mücadele ediyor. Biz de sağlık çalışanlarının hayatını kolaylaştırmak adına Beylikdüzü Belediyesi olarak her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Beylikdüzü Belediyesi olarak gerekli tedbir ve önlemleri aldık” açıklamasında bulundu. Başkan Çalık aynı zamanda ihtiyaç halinde siperlik takviyelerinin de yapılacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.