Vız gelmedi tırıs gitmedi! Ekrem İmamoğlu özür diledi

Vız gelmedi tırıs gitmedi! Ekrem İmamoğlu özür diledi
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz gezisinde gazetecilerle çekilen ve eleştirilen fotoğrafla ilgili önceki gün "Bu kardeşiniz için vız gelir tırıs gider. Hiç umurumda değil" demişti. İmamoğlu, dün bu ifadesi için özür diledi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz gezisi sırasında tartışma konusu olan fotoğraf karesi için dün akşam yaptığı açıklama hakkında özür diledi. Önceki gün eleştiriler için ”Bu kardeşiniz için vız gelir tırıs gider. Hiç umurumda değil” diyen İmamoğlu, konuyla ilgili dün şunları söyledi; “Ben çifti çocuğuyum, benden kibir doğmaz. Ben üreten bir ailenin çocuğuyum. Bu yakıştırmaları yapan arkadaşlardan sadece ve sadece dün bir konuşmada yaptığım ‘vız gelir tırıs gider’ lafından ötürü özür diliyorum. Onun ötesinde yapılan bütün konuşmalarımın ve eylemlerimin arkasındayım.”


YANLIŞ LAF KULLANABİLİYORUM

Zaman zaman yanlış laf kullanabildiğini de anlatan İmamoğlu, “Ben 51 yaşına kadar Allah sizi inandırsın, kimseyle kavga etmedim. Ya çocukken de mi etmedim? Vallahi de billahi de etmedim. Bunu bir tek şeye bağlıyorum; uzlaşmacıyım, tolerans sahibiyim. Elbette bir fotoğrafla linç edilen, yok sayılan, tabiri caizse kaptanlığını yaptığım gemiden inilen ya da otobüsünden inilen, artık yok sayılan, ‘oy vermem, şunu yapmam' denilen bir kişi durumuna düşülürse insanın kalbi kırılıyor, canı yanıyor. Birkaç cümle de yanlış laf kurabiliyorum. O yanlış kurduğum cümleler için özür diliyorum sadece. Onun altını çizeyim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.