Yine Ataşehir yine skandal!

Yine Ataşehir yine skandal!
Bugüne kadar birçok yolsuzluk iddiasıyla gündeme gelan Ataşehir Belediyesi, İçişleri Bakanlığı müfettişlerinin radarına takıldı. Müfettişlerin denetimlerinin sonucunda Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cenan Arslan, 2 aylığına görevden uzaklaştırıldı. Belediyedeki 4 müdürün de görevden alındığı öğrenildi. Denetlemelerin ucunun Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye kadar uzanıp uzanmayacağı merak konusu oldu

İçişleri Bakanlığı müfettişlerinin, Ataşehir Belediyesi'ndeki denetimleri devam ediyor. Denetleme sonucunda Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cenan Arslan, 2 aylığına görevden uzaklaştırıldı. Arslan'la birlikte 4 müdürün de görevden alındığı öğrenildi. Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün Cenan Arslan’a bağlı olduğu öğrenilirken, görevden uzaklaştırmanın Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki yapılaşmadan kaynaklandığı ileri sürüldü. Bu arada Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin, Başkan Yardımcısı Cenan Arslan’dan boşalan müdürlükleri geçici olarak Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman’a bağladığı iddia edildi.


KEMAL KILIÇDAROĞLU DA YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Sürekli yolsuzluk haberleriyle gündeme gelen Ataşehir Belediyesi'nde son yapılan denetimin Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye kadar uzanıp uzanmayacağı ise merak konusu oldu. Denetimler sonucu oluşturulan müfettiş raporunun İlgezdi'yi rahatsız ettiği öğrenilirken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da konudan haberdar olduğu belirtildi. Kılıçdaroğlu'nun Ataşehir'de yaşananları takip etmesi için birilerini görevlendirdiği ifade edildi. Belediye Başkanı Battal İlgezdi, 8 Aralık 2017 tarihinde "Mülkiye Müffetişlerinin raporları ve adli soruşturmalar ve kovuşturmalar nedeniyle" İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılmıştı.


EKREM HACIHASANOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.