1 Ekim Pazartesi Reyting Sonuçları | Çukur, Söz, Yasak Elma ve Koca Koca Yalanlar

1 Ekim Pazartesi Reyting Sonuçları | Çukur, Söz, Yasak Elma ve Koca Koca Yalanlar
Televizyon ekranlarında en çok izlenen yayınlar belli oldu. Dizi, film ve yarışmaların yanısıra ana haber bültenleri de güne damga vurdu. Dün öne çıkan yapımlar arasında Çukur, Söz, Koca Koca Yalanlar, Yasak Elma ve Ege'nin Hamsisi vardı. Peki 1 Ekim Pazartesi Reyting Sonuçları sıralamasında hangisi birinci oldu? İşte detaylar...

1 Ekim Pazartesi Reyting Sonuçları günün ilk anlarından bu yana büyük bir titizlikle araştırılıyor ve sıralama elde edilmek isteniyor. Çünkü dün adeta Şampiyonlar Ligi havasında geçen bir gün yaşandı. Geçen sezonun iki düellocusunun yanısıra birçok yayın ve yapım da reyting sonuçlarında en üst sırayı alabilmek için mücadele verdi. Son bölümleriyle izleyiciyi ekran başına kilitleyen yayınların ardından artık karne zamanı. Show TV pazartesi akşamlarının klasiği olan Çukur'u yayınladı. Dizideki heyecan, aksiyon ve romantik anlar seyircileri yine etkiledi. Geçen sezondan bu yana reyting zirvesinde yer almaya alışan Çukur'un bu haftaki performansı merak ediliyor. Sosyal medyada da TT listesine giren dizi soluksuz izlendi. Gelelim StarTV'ye. Çukur'un belalısı ve en güçlü rakibi olan Söz dün de nefes kesti. Çukur karşısında her hafta birincilik mücadelesi için büyük bir çaba gösteren Star TV'nin fenomen dizisi bakalım dün nasıl bir sonuç elde etti. Hayranlarının izlemeden duramadığı ve sosyal medyada yorumlara boğduğu dizi için şimdiden bir sonraki hafta bekleniyor. Kanal D Koca Koca Yalanlar ile yoluna devam ediyor. Hakan Yılmaz'ın baş rolünde olduğu dizinin diğer yapımlarla boy ölçüşmesi zor ama silahlı dizilerden haz almayan izleyiciler için iyi bir alternatif sunuluyor. FOX'un olaylarla anılan dizisi Yasak Elma da yeni bölümüyle ekranlardaydı. Yaşanan tüm gelişlmelerin sabırsızlıkla izlendiği dizi de zirve adaylarından birisi. FOX'un son zamanlardaki dizi başarısı dikkat çekiyor. Bizim Hikaye de perşembe günlerinde önemli reytingler elde ediyor. ATV Bir Zamanlar Çukurova dizisinin tekrarı ile karşımıza çıktı. TV 8 de Dönerse Senindir filmini verdi.

Bu gelişmelerin ışığında bir de prime time haricinde gündüz kuşağında neler oldu bakalım. Müge Anlı ile Tatlı Sert gündeme yine damga vurdu. Nursel Doğan, Sedanur Güzel ve Hasan Kalkan ile ilgili dosyaların incelenmeye devam edildiği günde sabah kulağının en çok izlenen programı olmasına kesin gözle bakılıyor. Esra Erol'da da yine aynı kanalın en büyük kozu olarak göze çarpıyor. Bunun yanında FOX Ana Haber  Bülteni ve Show TV Ana Haber Bülteni de ilk sıralarda yer alması beklenen haber programları.

çukur reyting sonuçları 1 ekim pazartesi
 

Çukur'da neler oldu? 1 Ekim Pazartesi Reyting Sonuçları


Karakuzuların “Cumali ve Yamaç Koçovalı bulunmadıkça her gün Çukur’dan biri alınacak” sözü, Çukur’da büyük bir fırtınaya yol açar. Genç Efe'nin ölümünden kendini sorumlu tutan Yamaç, Çukur’u geri almaya kararlıdır. Ve Cumali’den tek bir şans ister; eğer kendi yöntemiyle Çukur’u toparlayamazlarsa Cumali’nin yolundan gideceklerdir. Bu esnada Vartolu da uğradığı saldırı sonrası yaralarını sarmaya çalışırken tanıştığı gizemli kişi onu derinden etkileyecektir. Yamaç, Vartolu ve Cumali'nin büyük buluşması heyecanla beklenecek.

söz reyting sonuçları 1 ekim pazartesi


Söz'de neler oldu? 1 Ekim Pazartesi Reyting Sonuçları


Savcı Derya’ya yapılan saldırıyı önlemek isterken yaralanan Yavuz hastanede tedavi altına alınırken, Dragan en yakın adamlarından biri olan İvan’ı hapishaneden kaçırmak için harekete geçer. Dragan’ın, İvan’ın yeteneklerinden faydalanarak hazırladığı asıl plan Milli Güvenlik Protolü’nü ele geçirmek üzere yapılmış bir sızma projesidir. Yavuz’un iyi olduğu haberiyle rahatlayan Tim, bu projenin başarılı olmaması için hemen harekete geçer. Savcı Derya, hayatını kurtardığı için Yavuz’a minnettardır ama onun sadece bir tamirci olmadığına dair de şüphelenmeye başlamıştır. Tim, Dragan’ın hain planını önlemek için hapishaneden kaçırılan İvan’ın peşindedir. Ama İvan’ın yakalanmamak için yaptığı hamle timi çok zor durumda bırakacaktır. Yavuz ise Dragan’ın gizli terör destekçileriyle Berlin’de yaptığı toplantının detaylarını öğrenmek için harekete geçer. Elde ettiği bilgileri bir an önce Turan’a ulaştırması gerekmektedir. Ama o masada konuşulanlar Dragan ve Yavuz’u burun buruna getirir.


yasak elma 1 ekim pazartesi reyting sonuçları



Yasak Elma'da neler oldu? 1 Ekim Pazartesi Reyting Sonuçları


Ender, Kemal’i Yıldız’a yakınlaştırmanın yollarını ararken aklına bir fikir gelir. Yıldız’ı her gün Kemal’i görmeye mecbur bırakacak bu planı harekete geçirmek için kolları sıvar. Olacaklardan habersiz olan Yıldız ise Defne’yle samimiyetini ilerletiyordur. Zeynep Alihan’ın buluşma yerine gelmemesinden sonra yıkılmıştır. Alihan kendini açıklamak istese de, Zeynep artık inanmaz. Zeynep’in Alihan’la ilgili duyduğu bir haber ise onu başka kararlar almak zorunda bırakacaktır.


yasak elma



Ege'nin Hamsisi'nde neler oldu? 1 Ekim Pazartesi Reyting Sonuçları


Egeli Deniz, aşık olduğu Karadenizli Zeynep’e evlenme teklif edecek. Sevdiği gencin yurtdışından aldığı iş teklifini bilen ve onun kariyerine engel olmak istemeyen Zeynep, bu teklife ne cevap verecek? Ege’den memleketine, Karadeniz’e geri dönme planları yapan Firtuna Şevket, sevgili kızı Zeynep’in evlenme teklifine nasıl bakacak? Almancı Nuri, Fikret Hala’nın Elinden Kurtulabilecek mi? Kendisini terk eden nişanlısı Nuri’nin Almanya’dan kesin dönüş yaptığını ve Sığacık’a yerleştiğini öğrenen Fikret hala intikam kılıçlarını kuşanır. Almancı Nuri’nin Sığacık’ta kaçabileceği tek yer mavi Ege sularıdır. Nişanlısı Erica ile sakin şehirde huzur planları yapan Nuri, Fikret’in elinden kurtulabilecek mi?



1 Ekim Pazartesi Reyting Sonuçları | Çukur, Söz, Yasak Elma ve Koca Koca Yalanlar kim birinci oldu?


Birbirinden iddialı dizilerin, filmlerin ve programların ekranlara geldiği 1 Ekim Pazartesi akşamında reyting sonuçları merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor.


1) Çukur
2) Söz
3) Müge Anlı ile Tatlı Sert

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.