10 Ekim 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları | Sen Anlat Karadeniz reytingleri

10 Ekim 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları | Sen Anlat Karadeniz reytingleri
ATV'de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz reyting sonuçları belli oldu. Yapılan incelemeler sonrasında oranlar belirlendi. Çocuklar Duymasın ve Jet Sosyete gibi önemli dizilerle yarışan Sen Anlat Karadeniz kaçıncı oldu? İşte 10 Ekim 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları

10 Ekim 2018 Çarşamba reyting sonuçları büyük bir heyecanla araştırılıyor ve öğrenilmek isteniyor. Dün akşam birbirinden iddialı yapımların yer aldığı kanallarda bir kez daha kıyasıya mücadele yaşandı. Günün en öne çıkan dizisi olarak gösterilen Sen Anlat Karadeniz'in kaçıncı sırada yer aldığına dair çeşitli tahminler yapılıyor. Ayrıca Çocuklar Duymasın'ın yanısıra dün akşam yeni sezondaki ilk bölümüyle ekranlara gelen Jet Sosyete de zirveye aday durumunda. FOX TV'nin sevilen yarışması Yaparsın Aşkım ile Star'ın eğlence dozajı düşmeyen programı Eyvah Düşüyorum da güne renk kattı. Show TV'nin bir kez daha Güldür Güldür Show ile reyting mücadelesine katıldığı akşamda TRT1'in tercihi ise Payitaht Abdülhamid oldu.

Bilindiği üzere reyting sonuçları halkla birlikte ölçülmektedir. Evlere verilen cihazlar hangi kanallarda ne kadar süre kalındığını, ne derece değişim yapıldığını ve hangi programların izlendiğini kaydediyor. Ortalaması da reyting sıralamasını ortaya çıkarıyor. İzleyicilerden kanal sahiplerine, reklam verenlerden yapım şirketlerine ve oyunculara kadar her gün binlerce kişinin merak ettiği reyting sonuçları için hazırladığımız haberimizde tüm bilgileri bulabilirsiniz. 10 Ekim 2018 Çarşamba ABC1, AB ve TOTAL reyting sonuçları büyük önem taşıyor.

haydar sırça atv müge anlı ile tatlı sert

müge anlı ile tatlı sert 11 ekim

Reyting sıralamasının nasıl belirlendiği ve hangi aşamalardan geçtiği hep öğrenilmek istenir. Bu işlemlerin nasıl gerçekleştiği de merak ediliyor. Reyting sonuçları 2 binden fazla hanede yapılan ölçümle elde edilir. Birbirinden farklı evlerde yaşayan aileler bu uygulamada günlük kumanda hareketleriyle verilerin işlenmesine yardımcı olur ve gün sonunda reyting sonuçları sıralaması oluşur. Bu verilerin oluşmasına vesile olan ailelere çeşitli küçük hediyeler verildiği de kulaktan dolma bilgi olarak anlatılır. İşte Sen Anlat Karadeniz, Çocuklar Duymasın ve jet Sosyete'nin yer aldığı günde düne dair tüm bilgiler sizlerle...

sen anlat karadeniz


10 Ekim Çarşamba Sen Anlat Karadeniz'de neler yaşandı?


Tahir, Mustafa'nın katil olmasına engel olurken kendi öfkesine hakim olamaz. Vedat'la hesaplaşmasını tamamlamaya karar veren Tahir çizgiyi aşar. Nefsine yenilen Tahir için merhametsizliğinin geri dönüşü olacak mı? Murat, Nazar için endişelenirken sevdiğinin kendisi için Vedat'la olduğunun farkında değildir. Murat için çok büyük bir bedel ödeyen Nazar, her şey için çok geç olduğunu düşünmesine rağmen Murat'ın elinden tutabilecek mi? Tahir vicdanının sesini dinleyip teslim olmaya karar verir. Zalimliğinin bedelini özgürlüğüyle ödemeye hazır olan Tahir, beklediğinden büyük bir bedel mi ödeyecek? Vedat'ı gömdüğü mezara girerken yanında kimi sürükleyecek?


çocuklar duymasın
 

10 Ekim Çarşamba Çocuklar Duymasın neler yaşandı?


Taş Fırın Haluk, ailesinin etrafındaki tehlikeyi fark eder ve şüpheli adamı köşeye sıkıştırır. Günlerce Haluk’un, Meltem’in, Zeynep’in, Havuç’un ve Emine’nin peşinde olan şüpheli adamın gerçek kimliği ortaya çıkar. Şüpheli adam kimdir ve Çetinoğlu ailesinden ne istemektedir, büyük merak konusudur. Öte yandan Tuna yeni bir reklam filmi üzerinde çalışmaya başlar. Çok değerli bir tek taş yüzük için reklam kampanyası hazırlaması gerekmektedir. Herkes Tuna’nın reklam kampanyası için Haluk ve Meltem’in evinde bir araya gelir ve hep birlikte düşünmeye başlarlar. Ancak yaşanan bir karışıklık sonucunda yüzük ortadan kaybolur.Tuna’nın başı fena halde derttedir. Yüzük nerededir? Havuç yeni işiyle ilgili çok mutludur. Ancak hacklenmenin şokunu üstünden tam atmışken yepyeni ve daha büyük bir sorunla baş başa kalır. Havuç’u çok kötü bir sürpriz beklemektedir.


10 Ekim 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları | Sen Anlat Karadeniz reytingleri


Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan 10 Ekim 2018 Çarşamba reyting listesi her gün merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarının Sen Anlat Karadeniz, Jet Sosyete ve Çocuklar Duymasın'ın olduğu akşamda hangisi günü birinci tamamladı?

İşte sıralama
Sen Anlat Karadeniz
Sen Anlat Karadeniz (Özet)
Fatih Portakal ile FOX Ana Haber
ATV Ana Haber
Müge Anlı ile Tatlı Sert

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.