10 Ocak isyanı!

10 Ocak isyanı!
Silivri Hürhaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sevginar Sali 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla isyan mahiyetinde bir yazı kaleme aldı.

Siyasi parti temsilcilerine seslenen Sali, "Yıllarca, aylarca bizi fark etmeyip, yokmuşuz gibi davranarak, seçime üç ay kaldığı için bizi önemsiyormuşunuz gibi yapmayın! Çünkü bu önemsememenizden daha incitici… Bize yemekler, kahvaltılar da vermeyin çünkü çalışan gazeteciler olarak ayakta durmak için buna ihtiyacımız yok" dedi.

Kapımızı çalmayın!
"İşiniz düştüğünde, canınız yandığında, bir şeylerin peşine gitmeye karar verdiğinizde kapımızı çalmayın!" diyen Sali, "Siz bizi gerçekten önemsemediğiniz sürece aramızdaki kutlama seremonisi de ilişki de büyük bir sahtekârlıktan başka anlam ifade etmeyecek. Ben bir insana yapılanların kendisinin izin verdiği ölçüler dâhilinde gerçekleştiğine inanıyorum. Bugünkü serzenişim de üçüncü kişilerden çok kendimiz ile ilgili… Kendimizi kandırmaya gerek yok; kimse güçlü, bağımsız gazeteci istemiyor! Onları öven, eksikliklerini susan gazeteciler beklentisi kaplamış dört bir yanımızı" siteminde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.