11 Ekim 2018 Perşembe Reyting Sonuçları | Avlu, Bizim Hikaye, Bir Zamanlar Çukurova

11 Ekim 2018 Perşembe Reyting Sonuçları | Avlu, Bizim Hikaye, Bir Zamanlar Çukurova
Avlu, Bizim Hikaye ve Bir Zamanlar Çukurova dizilerinin kıyasıya mücadele ettiği akşamda sıralama belli oldu. Birbirinden iddialı yapımların yer aldığı güne dair detayların bulunduğu haberimizi okuyabilirsiniz. İşte 11 Ekim 2018 Perşembe Reyting Sonuçları

11 Ekim 2018 Perşembe Reyting Sonuçları açıklandı mı? Televizyon ekranlarında en çekişmeli günlerden birini daha geride bıraktık. Yüksek bütçelerinin yanısıra kaliteleri de bulunan üç dizi dün birinci olabilmek adına yarıştı. Milyonları ekran başına toplayan Avlu, Bir Zamanlar Çukurova ve Bizim Hikaye'nin reyting sonuçları için araştırmalar yapılıyor ve sıralama öğrenilmek istneiyor. Ancak bu hafta bir sürpriz mevcut. Türkiye'nin Bosna Hersek ile oynadığı hazırlık maçı. Milli takımımızın Uluslar Ligi'nde bay geçtiği haftada oynadığı bu mücadele açık kanaldan yayınlandı ve reyting sıralamasına doğrudan etki edebilir. Trabzon'daki Rusya yenilgisi sonrasında Rize'de oynadığı maçtan da 0-0'lık beraberlikle ayrılan millilerimiz Karadeniz'den istediği skorları alamadı.

Gelelim günün özetine. Akşam kuşağında bu üç dizinin yanısıra Jet Sosyete, İlk Yenilmez: Kaptan Amerika ve Hükümet Kadın günün diğer izlenen yayınları oldu. Ayrıca FOX ana Haber, Show TV Ana Haber, A Haber ve ATV Ana Haber de gündemin nabzını tuttu. Özellikle Fatih Portakal ile FOX Ana Haber her gün zirveyi zorluyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert gündüz kuşağındaki egemenliğini sürdürüyor. Dün işlediği konularla bir kez daha gündeme oturan başarılı gazeteci Aydın'da kaybolan belediye işçisinin izini sürüyor.

Bilindiği üzere reyting sonuçları halkla birlikte ölçülmektedir. Evlere verilen cihazlar hangi kanallarda ne kadar süre kalındığını, ne derece değişim yapıldığını ve hangi programların izlendiğini kaydediyor. Ortalaması da reyting sıralamasını ortaya çıkarıyor. İzleyicilerden kanal sahiplerine, reklam verenlerden yapım şirketlerine ve oyunculara kadar her gün binlerce kişinin merak ettiği reyting sonuçları için hazırladığımız haberimizde tüm bilgileri bulabilirsiniz. 11 Ekim 2018 Perşembe ABC1, AB ve TOTAL reyting sonuçları büyük önem taşıyor.

müge anlı ile tatlı sert 11 ekim

haydar sırça atv müge anlı ile tatlı sert

Reyting sıralamasının nasıl belirlendiği ve hangi aşamalardan geçtiği hep öğrenilmek istenir. Bu işlemlerin nasıl gerçekleştiği de merak ediliyor. Reyting sonuçları 2 binden fazla hanede yapılan ölçümle elde edilir. Birbirinden farklı evlerde yaşayan aileler bu uygulamada günlük kumanda hareketleriyle verilerin işlenmesine yardımcı olur ve gün sonunda reyting sonuçları sıralaması oluşur. Bu verilerin oluşmasına vesile olan ailelere çeşitli küçük hediyeler verildiği de kulaktan dolma bilgi olarak anlatılır. İşte Sen Anlat Karadeniz, Çocuklar Duymasın ve jet Sosyete'nin yer aldığı günde düne dair tüm bilgiler sizlerle...

avlu

Avlu - 11 Ekim Perşembe neler yaşandı?
Yeni gelen üç mahkûm tüm dengeleri sarsacaktır. Diğer yandan Oktay ve Murat gerginliğindeki Zerrin’in rolü; git gide büyümektedir. Herkesin ilgisi bu üç mahkûm üzerindeyken, Kudret de intikam planları içindedir. Şimdi Deniz’in aklında kocaman bir soru işareti vardır: Alp’in Deniz’i öldürmesi için gönderdiği kiralık katil, yeni gelen mahkumlardan hangisidir?

bizim hikaye

Bizim Hikaye - 11 Ekim Perşembe neler yaşandı?
Bebeklerin kaybı herkesi darmadağın etmiş, Barış’a duyulan öfke ve nefretin üstüne kül bulutu örtmüştür. Bu durum Filiz’in Barış konusunda kafasının karışmasına neden olur. Giderek Barış’ın bir şeyler sakladığına dair olan inancı artmaya ve Barış’ı kurcalamaya başlar. Bu arada Barış’ın da Selim kıskançlığı artmaktadır. Onun bu şüphesine benzini dökecek kişi Nihal olacaktır. Bu arada Elibol'lar da korkulan gerçekleşmiş, Fikri ve çocuklar zengin evinden atılıp eve geri dönmüştür. Filiz bir yandan onlarla uğraşırken, Minibol’ların okul masrafı, Rahmet’in bir kez daha gelecek hayallerinden vazgeçmesine neden olur.

bir zamanlar çukurova

Bir Zamanlar Çukurova - 11 Ekim Perşembe neler yaşandı?
Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan iyice artıyor. Züleyha'ya rüya gibi bir hayat bahşettiğini düşünerek karşısında mutlu bir kadın görmek isteyen Demir, onun buğulu gözlerini gördükçe çılgına dönecek! Aklı fikri Yılmaz'da olan Züleyha, bulduğu ilk fırsatta çiftliği terk ediyor. Züleyha'nın konakta yokluğunu fark eden Demir ise adeta ateş püskürüyor! Artık sabrını koruyamayan Demir'in, Züleyha'ya el kaldıracak kadar gözü dönecek ve Züleyha'nın kaçışı, Demir'in hiç bilinmeyen yönlerini ortaya çıkartacak. Hünkar, bu yaşananlardan çok tedirgin. İçine düştüğü durumdan hem korkuyor hem de endişeleniyor. Bir sonraki adımını nasıl atacak? Hem Züleyha'sına kavuşmak, hem de Demir ve Hünkar'dan hesap sormak için hapisten kaçan Yılmaz gördüğü manzara karşısında ne yapacak? Züleyha için elini yeniden kana bulayacak mı?

11 Ekim 2018 Perşembe Reyting Sonuçları | Avlu, Bizim Hikaye, Bir Zamanlar Çukurova


Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan 11 Ekim 2018 Perşembe eyting listesi her gün merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarının Avlu, Bizim Hikaye, Bir Zamanlar Çukurova'nın olduğu akşamda hangisi günü birinci tamamladı?

İşte sıralama
Bir Zamanlar Çukurova
Fatih Portakal ile FOX Ana Haber
Bizim Hikaye
Avlu
Türkiye - Bosna Hersek hazırlık maçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.