11 Mayıs Salı Doya Doya Moda All Star'da kim birinci oldu? DDM puan durumu

11 Mayıs Salı Doya Doya Moda All Star'da kim birinci oldu? DDM puan durumu
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Doya Doya Moda'da yeni maraton başlıyor. Dün ilk adımı atılan programda bugün ikinci gün heyecanı yaşanacak. Rakiplerini geride bırakmak isteyen 7 yarışmacının amansız mücadelesi izleyenleri de ekran karşısına kilitleyecek. Peki, 11 Mayıs Salı Doya Doya Moda All Star'da kim birinci oldu? DDM puan durumu haberimizde yer alıyor.

Televizyon ekranlarının tek büyük beden stil yarışması Doya Doya Moda'da yeni bir gün daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların İstanbul sokaklarında girişecekleri kombin yarışlarındaki rekabet yine herkesi ekran başına kilitleyecek. Belirlenen konsepti en iyi şekilde podyuma taşımak ve en yüksek puanı almak isteyen 7 güzel kadının amansız mücadelesinde alınacak sonuçlar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, 11 Mayıs Salı Doya Doya Moda All Star'da kim birinci oldu? DDM puan durumu haberimizde yer alıyor. 


 

Doya Doya Moda 11 Mayıs Salı kim birinci oldu? 

Dün haftanın ilk günüydü ve birbirinden iddialı yarışmacılar arasındaki puan farkı da çok değildi. Üç isim 20 tam puanla birinci oldu. Betül, Ferdanur ve Özde ilk gün en üst sırayı paylaştı. Yaren 19 puanla ikinci, Birben ise 17 puanla üçüncü oldu. Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak puanlar finali de direkt etkileyecek. 40 puan üzerinden yapılacak değerlendirme nedeniyle geride olan yarışmacıların umudu daha da artıyor. Farkın kapanmasını engellemek ve öne geçmek adına büyük önem taşıyan final etabı öncesindeki son günde Su Baher hariç herkes 20 puan aldı. Doya Doya Moda güncel puan durumu da aşağıda yer alıyor.
 

  • Birben Coşkun: 17
  • Yaren Medin: 19
  • Sepideh Su Baher: 13 
  • Betül Böçkün: 20
  • Emel Başkan: 16
  • Özde Karacan: 20
  • Ferdanur Başaran: 20

DOYA DOYA MODA ELİF NİL


DOYA DOYA MODA ELİF NİL

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.