12 Aralık 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları | Sen Anlat Karadeniz Diriliş Ertuğrul

12 Aralık 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları | Sen Anlat Karadeniz Diriliş Ertuğrul
12 Aralık Çarşamba reyting sonuçları sıralamasında Diriliş Ertuğrul ve Sen Anlat Karadeniz dizileri dikkat çekiyor. Ayrıca birçok program ve ana haber bülteni de iyi bir yer alabilmek için mücadele verdi. Peki dizilerin son bölümünde neler oldu ve reyting sonuçları nasıl şekillendi?

Televizyon izleyicilerinin büyük bir merakla araştırarak gün birincisini öğrenmek istediği reyting sonuçları için kritik an geldi. Dünün en çok izlenen dizileri, programları, ana haber bültenleri, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Esra Erol'da gibi pek çok yayın arasında geçen mücadelede kimin günü zirvede kapattığı, geçtiğimiz haftaya göre nasıl bir performans sergilediği ortaya çıkacak. Çarşamba günü ekranlara gelen yapımların televizyon karnesi ve '12 Aralık Çarşamba reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.

İzleyicilerin her gün merakla takip ettikleri ve kanalların birbirleriyle yarıştığı reyting sıralamalarında 12 Aralık 2018 Çarşamba sonuçları belli oldu. SBT-TNS birincisi kim oldu? 12 Aralık 2018 Çarşamna günü en çok hangi dizi ve program izlendi? En önemli kanalların başında gelen Fox TV, Kanal D, ATV, Star TV ve TV 8 reyting sonuçları sıralamasında ne kadar puan aldı, kaçıncı oldu? Bu haftanın en çok izlenen dizileri ve kanalları hangileri? Soruların detayları haberimizde yer alıyor...

Sen Anlat Karadeniz son bölüm özet
Vedat, Nefes'in çaresizliğini yüzüne vurur. Gerçeklerle yüzleşen Nefes için yeni bir savaş başlar. Nefes'in ayakta kalma savaşında Tahir hangi safta yer alacak? Nefes'ten uzak kalamayan Tahir'i ve ayrılığa anlama veremeyen Yiğit'i zor günler bekler. Tüm çabalarına rağmen Nefes'in yıkılmadığını gören Vedat kolları sıvar. Vedat, Nefes'in işini bozunca altta kalmayan Asiye intikam planı yapar. Vedat hiç beklemediği bir anda kadınların saldırısına maruz kalır.

çocuklar duymasın

Diriliş Ertuğrul son bölüm özet
Gündüz, Irene sayesinde İlbilge’nin elinden kurtulmuş ve kaleye gitmişti. Ertuğrul, Kara Bela ve adamlarını alt etmiş ancak Kara Bela Dragos’la ilgili konuşmadan kendini öldürmüştü. Turgut, sandık ve anahtarın yanı sıra, Evdokya’dan Dragos’la ilgili sırrın olduğu kolyeyi alıp tekfura götürüp içindeki sırrı öğrenmesini istemişti. Tüm bu meselelerin üzerine Emir Bahaeddin, hana gelmiş ve Ertuğrul’dan Gündüz’ü yargılanmak üzere getirmesini istemişti. Ertuğrullara Gündüz’ün yerini haber veren Covan ise ifşa olmaması için Dragos tarafından öldürülmüştü. Onun öldürüldüğü yere gelen Bamsı da Dragos tarafından hançerlenip yaralanmıştı. Turgut, tekfurla görüşmüş ve kolyedeki sırrı bulması için ona kolyeyi emanet etmişti. Tekfur ise bu sırrı öğrendiği anda Lais tarafından öldürülmüştü. Ertuğrul, tekfurun öldürüldüğünü, Gündüz’ün ise kalede tutulduğunu öğrenmişti. Bunun üzerine Lais ile görüşmek için kaleye gitmiş ve Lais ondan Gündüz için fidye istemişti. Aynı zamanda Gündüz’ü fidye vererek almak isteyen İlbilge de buraya gelmişti… Gündüz’ün kaledeki akıbeti ne olacak? Ertuğrul Gündüz’ü, Lais ve İlbilge’nin elinden kurtarabilecek mi? İlbilge, Gündüz’ü ele geçirebilmek için ne yapacak? Ertuğrul, herkese karşı nasıl bir oyun kuracak? Ertuğrul’un hamlesi ne olacak? Selcan ve oğlu obaya neden geldiler? Onların gelişiyle, bundan sonra ne olacak? Dragos’un Ertuğrul’a karşı hamlesi ne olacak? Emir Bahaeddin’in Söğüt’teki varlığı nasıl neticeler doğuracak?

Çocuklar Duymasın son bölüm özet
Sultan, Simay için arkadaşlarının ve akrabalarının katılacağı kalabalık bir gelinlik provası hayal ederken, Simay ise gelinlik almaya tek başına gitmek istemektedir. Anne kız bu konuda kavga edince devreye Meltem girer . Günün sonunda öyle bir gelinlik provası olur ki başta Meltem ve Simay olmak üzere herkes büyük bir şok yaşar. Daha önce hiç kimse böyle bir gelinlik provası görmemiştir. Taş Fırın Haluk ve Zero Tuna, Tuna’nın sahte hesabını açan kişiye tuzak kurar. Haluk ve Tuna, kafede sahte hesabı açan kişiyi beklerken, sürpriz bir karşılaşma yaşanır. Meltem çok önemli bir karar vermiştir. Ama sır gibi sakladığı bu kararını sadece Haluk’la paylaşır. Yakın çevresine zamanı geldiğinde kendisi söyleyip, sürpriz yapmak istemektedir. Ancak Tuna, Meltem’in sırrını o söylemeden öğrenince ortalık karışır.



pakize baş yemekteyiz

yemekteyiz pakize baş


pakize baş fotoğrafları

yemekteyiz burak bakkal kimdir

nazmiye akkömür kimdir


yavuz azap kimdir

yemekteyiz figen yücetepe kimdir
 

12 Aralık 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları | Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul reytingleri

Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan 12 Aralık 2018 Çarşamba reyting listesi her gün merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarının Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul, Mehmetçik Kutlu Zafer, İstanbullu Gelin - Özel Bölüm, Çocuklar Duymasın ve Deliha'nn olduğu akşamda hangisi günü birinci tamamladı?

TİAK'ın aldırdığı karar sonrasında ayrıntılı reyting listesi vermek yasaktır. Tahminler 10.30'da web sitemizde olacak.

İşte sıralama
Sen Anlat Karadeniz
Diriliş Ertuğrul
Sen Anlat Karadeniz (Özet)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.