12 Ekim 2018 Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar, Gülperi ve Kızım reytingleri

12 Ekim 2018 Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar, Gülperi ve Kızım reytingleri
Televizyon ekranlarının vazgeçilmez akşamı geldi çattı ve diziler izlendi. Dün öne çıkan yapımlar arasında İstanbullu Gelin, Gülperi, Arka Sokaklar, Aşk ve Mavi, Kızım ve Payitaht Abdülhamid vardı. Peki hangisi birinci oldu? İşte 12 Ekim 2018 Cuma Reyting Sonuçları

Cuma günleri adeta Şampiyonlar Ligi'ni andırıyor. Zirveye aday birçok dizinin yanısıra ana haber bültenleri ve yarışmalarla günün keyfi çıkarılıyor. Elbette bu günün bir de birincisi olacak. Birbirinden iddialı yapımların yer aldığı cuma gününde hangisinin birinci olduğunu öğrenmek isteyen okuyucularımız sürekli olarak '12 Ekim Cuma reyting sonuçları' ve 'Reyting sonuçları açıklandı mı?' şeklinde araştırmalar gerçekleştiriyor. Siz Gazete Damga ziyaretçileri için her gün hazırladığımız haberimizde yeni günün detayları haberimizde yer alıyor.

 

Geçen hafta ne olmuştu?


5 Ekim 2018 Reyting sonuçlarına göre Cuma günü ekrana gelen diziler arasında Arka Sokaklar Total'de zirveyi kaparken AB grubunda ise zirvenin sahibi İstanbullu Gelin oldu. Totalde Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar birinci, TV8'de ekrana gelen Kızım ikinci, Show TV'nin sevilen dizisi Gülperi üçüncü oldu. AB grubunda ise İstanbullu Gelin birinci, Kızım ikinci, Payitaht Abdülhamid üçüncü sırada yer aldı. Ana Haberlerde ise Fatih Portakal ile FOX Ana Haber bülteni yine tüm rakiplerine fark atarak açık ara birinci oldu.



arka sokaklar


12 Ekim Cuma Reyting Sonuçları kim birinci oldu?


Dün yayınlanan diziler arasından 12 Ekim Cuma reyting sonuçları birincisi belli oldu. Arka Sokaklar, Gülperi, Aşk ve Mavi, Kızım, Payitaht Abdülhamid ve İstanbullu Gelin reyting sonuçları burada yer alıyor. Binlerce kişinin merakla beklediği listeleri siz değerli okuyucularımız için derledik.

TİAK'ın aldığı kararla birlikte ayrıntılı liste vermek yasaklanmıştır.

Ekibimizin tahmini;

Arka Sokaklar
Kızım
İstanbullu Gelin


şeklindedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.