12 Kasım Pazartesi Reyting Sonuçları | Söz, Çukur ve Can Kırıkları reytingleri

12 Kasım Pazartesi Reyting Sonuçları | Söz, Çukur ve Can Kırıkları reytingleri
Televizyon dünyasında bomba gibi bir akşamı geride bıraktık ve en çok izlenen yapımlar belli oldu. Birbirinden iddialı dizilerin yayınlandığı günde Söz mü Çukur mu Yasak Elma mı yoksa Can Kırıkları mı birinci oldu? 12 Kasım Pazartesi reyting sonuçları haberimizde.

İzleyicilerin seçim yapmakta en çok zorlandığı gün olan pazartesinde yine heyecan doruk noktasına çıktı. Söz ve Çukur'un düellosuna katılan yeni projeler de zirve adına önemli adımlar attı ve sonucunu alabilmek istiyor. Gazete Damga ekibi olarak Şampiyonlar Ligi tabiriyle karşıladığımız günlerden birinde daha sizler için reyting haberimizi hazırladık. Bakalım izlediğiniz dizi, program veya yarışma dün kaçıncı sırada kendine yer bulmuş. Show TV'nin fenomen dizisi Çukur son bölümüyle bir kez daha izleyicisinin karşısına çıktı. Geçtiğimiz sezondan bu yana adını pazartesi günlerine büyük harflerle yazdıran yapımın bu hafta da zirvede olması ve kıyasıya mücadelenin içerisinde yer alması bekleniyor. Söz de Star TV'nin pazartesi günkü kozu olmaya devam ediyor. Çukur'un en çetin rakibi olan yapımın yeni bölümünde olanlar seyirciyi ekran başına kilitledi. ATV'nin yeni başlayan ve duygu yüklü dizisi Can Kırıkları da yen ibölümüyle görücüye çıktı. TRT1'in yaz dizisi Ege'nin Hamsisi de bir bölümü daha geride bıraktı. Ayrıca FOX'un taciz iddialarıyla gündemden düşmeyen dizisi Yasak Elma da üst sıraların adaylarından. Gündüz kuşağında ise Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yanısıra ana haber bültenleri de kıyasıya mücadele verdi. 12 Kasım 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları haberimizde yer alıyor.
 


Çukur dizisi 12 Kasım Pazartesi reyting sonuçları - Neler yaşandı?

Celasun’un kendisine silah doğrulttuğundan habersiz olan Cumali ile Celasun, Karakuzularla karşı karşıya gelecek ve Çukur’un çatılarında soluksuz bir kovalamaca yaşanacak. Akşın’ı gördükten sonra aileyi yeniden bir araya getirmeye kararlı olan Sena, Yamaç’ı İdris’le buluşturmak için çabalayacak. İdris ve Yamaç’ın karşı karşıya gelmesi ekran başındakilere duygu yüklü anlar yaşatacak. Cumali ise İdris’i görme konusunda tereddütte kalacak. Ersoy’un açığını yakalayan Yamaç, bu kozu kullanmaya devam ederken Çeto’nun Vartolu için yaptığı bir plan, Vartolu’yu zorlu bir karar aşamasına sürükleyecek.


çukur


 

Söz dizisi 12 Kasım Pazartesi reyting sonuçları - Neler oldu?

Nadya’yı teslim alan Yavuz, Dragan’a fırsat vermeden çatışma alanından uzaklaşır. Tim ise o sırada çatışmaya müdahale etmek üzeredir. Yavuz bütün bu kıskaçtan sıyrılmasını bilir çünkü asıl planı o zaman devreye girecektir; Dragan sevgilisini geri alma umuduyla adım adım Yavuz’un kurduğu tuzağa doğru ilerlemektedir. Yaşanılan başarısızlıklar sonucunda terörü finanse eden güçlerle bir araya gelen Nisan yeni bir yol haritası çizmek istemektedir. Dragan bu yol haritasının kilit adamı olacaktır. Ama Nadya’yı kaybeden Dragan artık Nisan’a da güvenini yitirmek üzeredir. Dragan’nın emin olduğu tek şey Nadya’nın konuşmayacağıdır. Ama Yavuz onu köşeye sıkıştıracak bilgiyi Nadya’dan almayı başarır. O bilgi Dragan’ın kardeşidir. Yavuz’un edindiği bilgiyle harekete geçen Tim Dragan’ı yakalamak için kardeşinin tutulduğu yere baskın düzenler. Bu baskın Dragan’ın kendi canı pahasına kardeşinin hayatından vazgeçmek zorunda kalmasıyla bambaşka bir olay zincirini ateşleyecektir.




söz


 

12 Kasım 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları | Söz ve Çukur reytingleri - Birinci kim?

Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan 12 Kasım 2018 Pazartesi reyting sonuçları her gün merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarından Söz reytingleri ve Çukur reytingleri ile karşılaştırıldığında hangisi günü birinci tamamladı?

İşte tahminler
Çukur
Söz
FOX Ana Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.