12 Mayıs Masumiyet neden yok? Bitti mi final mi yaptı? FOX TV yayın akışı

12 Mayıs Masumiyet neden yok? Bitti mi final mi yaptı? FOX TV yayın akışı
Kadrosunda Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar ve Deniz Çakır gibi önemli oyuncuları bulunduran ve her bölümüyle de büyük beğeni toplayan Masumiyet, 12 Mayıs Çarşamba günü yayınlanmayacak. FOX TV yayın akışı listesinde dizi yerine belgesel ve akabinde de film izleyicilerin karşısına çıkacak. Peki, Masumiyet neden yok? Bitti mi final mi yaptı? FOX TV yayın akışı haberimizde yer alıyor.

FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden bu yana ilgiyle seyredilen ve çarşamba akşamlarında da önemli yapımlara kafa tutup zirve mücadelesi veren Masumiyet'in bu akşam ekranlardaki yerini alamayacak olması sevenlerini üzdü. Birçok değerli ve usta ismi bulundurduğu kadrosuyla gündeme oturan yapım bugün tekevizyonda olmayacak. Yerine ise belgesel ve film seyircilere sunulacak. Hal böyle olunca herkes dizinin akıbetini öğrenmek adına araştırmalarda bulunmaya başladı. Peki, Masumiyet neden yok? Bitti mi final mi yaptı? FOX TV yayın akışı haberimizde yer alıyor.


Masumiyet'in yeni bölümünde neler olacak?

Hale’nin planıyla köşeye sıkışan İsmail, kendi ağzıyla suçunu itiraf etmek ve teslim olmak zorunda kalır. İsmail’in şok itirafıyla yer yerinden oynarken, Umut’un o gece olay yerinde olduğunun tespit edilmesiyle davanın seyri değişir. Bahar ve Ela ortaya çıkan şok gelişmelerle sarsılır, birbirlerinden habersiz aynı gerçeği arayan anne kız, gerçekler ve yalanlar arasında arafta kalır.  İsmail’in gölgesinden kurtulan Hale ve İlker için ise vakit, karanlık aile geçmişleriyle hesaplaşma vaktidir. İsmail’in yıllarca gözlerden saklamayı başardığı hastalıklı dünyası göz önüne serilirken İlker, İrem ve Ela arasındaki dengeler bir kez daha değişir. Harun’un gizli gündemleri ise saklı kalmış bambaşka gerçekleri su yüzüne çıkarmak üzeredir. Masumiyet yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de FOX'ta!

masumiyet


Masumiyet neden yok?

Ekranların sevilen dizisi Masumiyet de birçok dizi gibi bayram haftasında yayınlanmayacak. Kanallar ve yapımlar reytinglerden etkilenmemek adına zaman zaman bu kararları alıyorlar. Tam kapanma olmasına rağmen yine de Masumiyet için bu insiyatif uygulandı. İzleyiciler beğenerek takip ettikleri diziyi önümüzdeki haftadan itibaren izlemeyi sürdürebilecek.

FOX TV 12 Mayıs 2021 Çarşamba Yayın Akışı

08:00 Çalar Saat
11.00 Çağla ile Yeni Bir Gün
13:00 Osman Müftüpğlu ile 30 Dakikada Sağlık
14:00 Temizlik Benim İşim
16:00 Zuhal Topal'la Sofrada
19:00 Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber
20:00 Bir Su Hikayesi
21:00 Kafalar Karışık
23:00 Geçmiş Olsun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.