13 Aralık 2018 Perşembe Reyting Sonuçları | Avlu, Bizim Hikaye, Bir Zamanlar Çukurova

13 Aralık 2018 Perşembe Reyting Sonuçları | Avlu, Bizim Hikaye, Bir Zamanlar Çukurova
Televizyon dünyasında dev bir mücadele daha geride kaldı. Avlu, Bizim Hikaye ve Bir Zamanlar Çukurova arasından hangisi birinci oldu? 13 Aralık 2018 Perşembe Reyting Sonuçları

Türkiye'nin ekran başına kilitlendiği günlerden birisini daha yaşadık. Perşembe akşamlarının en önemli yapımları Avlu, Bizim Hikaye ve Bir Zamanlar Çukurova yine birinci olabilmek için mücadele verdi. ABC1, AB ve TOTAL reyting sonuçları yeni günle birlikte merak edilerek öğrenilmek isteniyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert 13 Aralık Perşembe reyting sonuçlarında sürpriz yapabilir. Dün tarihi bir yayınla karşımızda olan başarılı gazeteci normal günlerde dahi birçok önemli yapımı geride bırakırken dünkü bölümle ilk 3 arasında yer alabilir.

Merakla beklenen 13 Aralık reyting sonuçları sıralamasında birbirinden iddialı yapımlar yer alıyor. Özellikle dizi dünyasının adeta kıran kırana mücadelesi büyük bir çekişmeyi de beraberinde getiriyor. Perşembe günlerinde ne çok izlenen diziler arasında Bir Zamanlar Çukurova, Avlu ve Bizim Hikaye bulunuyor. Hayranlarının adeta soluksuz izlediği ve şimdiden gelecek haftanın fragmanına gözattığı yapımların kaçıncı sırada yer alacağı araştırılıyor. 13 Aralık Perşembe reyting sonuçları ABC1, AB ve TOTAL reyting sonuçları için haberimizi okumanız yeterli olacaktır. Güne damga vuran yayınlar arasında Müge Anlı ile Tatlı Sert, Fatih Portakal ile FOX Ana Haber Bülteni, ATV Ana Haber Bülteni ve Show Ana Haber Bülteni de bulunuyor.

İzleyicilerin her gün merakla takip ettikleri ve kanalların birbirleriyle yarıştığı reyting sıralamalarında 13 Aralık 2018 Perşembe sonuçları belli oldu. SBT-TNS birincisi kim oldu? 13 Aralık 2018 Perşembe'de en çok hangi dizi ve program izlendi? En önemli kanalların başında gelen Fox TV, Kanal D, ATV, Star TV ve TV 8, reyting sıralamasında ne kadar puan aldı, kaçıncı oldu? Bu haftanın en çok izlenen dizileri ve kanalları hangileri? Soruların detayları haberimizde yer alıyor...

meral polat nerede

MERAL POLAT MÜGE ANLI

Bir Zamanlar Çukurova 13 Aralık 2018 Perşembe reyting sonuçları - Neler yaşandı?
Yılmaz'ın Adana'daki durdurulamaz yükselişi, Demir ve Cengaver'i çileden çıkartıyor! Yılmaz ve Fekeli'den tamamen kurtulmak için Çukurova'yı yerle bir eden ikiliyi, şimdi daha büyük sorunlar bekliyor. 10 kişinin hayatını kaybettiği büyük patlama, Çukurova'da büyük yankı yapıyor. Demir'in bu patlamada payının olduğunu öğrenen Hünkar ise, izleyeceği yol ile herkesi şaşırtacak. Aldığı intikamın sevincini yaşayan Demir, Züleyha ile katıldıkları törende hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalıyor! Çukurova'nın saygın beyi Demir, bu karşılaşmanın hesabını nasıl verecek?

pakize baş yemekteyiz

pakize baş fotoğrafları

yemekteyiz burak bakkal kimdir

nazmiye akkömür kimdir


yemekteyiz figen yücetepe kimdir

yemekteyiz 14 aralık final


Avlu 13 Aralık 2018 Perşembe reyting sonuçları - Neler yaşandı?
Deniz için artık avluya geri dönüş vakti gelmiştir... Bir kez daha aynı koridorlardan geçecektir ama bu defa bambaşka biri olarak. İçeride onu iki büyük tehlike beklemektedir. Bir yanda onun firarı yüzünden başı belada olan Zerrin, diğer yanda evlat acısıyla perişan olmuş Kudret. Bu sırada Azra kardeşi Eylül için her çırpınışında biraz daha dibe batmakta, battıkça daha da öfkelenmektedir. 

fadime kara

Bizim Hikaye 13 Aralık 2018 Perşembe reyting sonuçkarı - Neler yaşandı?
Elibollar bir yandan Fiko’nun merdivenden ittiği çocuğun başlarına açtığı beladan kurtulmaya çalışırken, bir yandan da Kiraz’la uğraşmaktadır. Barış’ın tüm ikazlarına rağmen kendiyle ilgilenmeyi ihmal eden Filiz ise gittikçe daha çok hastalanmaktadır. Barış’ın hem aileyi, hem de Filiz’i koruma çabaları tam meyvesini verecekken, Fiko’yla Kiraz’ın başına buyruk hareketleri bardağı taşıran son damla olur ve Elibollar bu kez Filiz’i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Yaptıklarının bedelini ablalarını kaybetmekle ödeyecek olmanın farkına varan Elibollar, Filiz’in etrafında tek yürek olmuşken, bu kez tehlike bambaşka yerden gelir. Barış, Filiz’i neyin bu kadar hasta ettiğini anlamaya çalışırken kendini büyük bir ikilemin tam ortasında bulur.


13 Aralık 2018 Perşembe Reyting Sonuçları | Bir Zamanlar Çukurova, Avlu ve Bizim Hikaye Reytingleri

Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan 13 Aralık 2018 Perşembe reyting sonuçları merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarının Bir Zamanlar Çukurova, Fatih Portakal ile FOX Ana Haber Bülteni, Bizim Hikaye, Avlu ve Müge Anlı ile Tatlı Sert'in olduğu akşamda hangisi günü birinci tamamladı?

TİAK'ın aldırdığı karar sonrasında ayrıntılı reyting listesi vermek yasaktır. Tahminler 10.30'da web sitemizde olacak.

İşte sıralama
Bir Zamanlar Çukurova
Bizim Hikaye
Avlu
Çarpışma

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.