13 Eylül 2018 Perşembe Reyting Sonuçları | Bizim Hikaye mi Meleklerin Aşkı mı birinci oldu?

13 Eylül 2018 Perşembe Reyting Sonuçları | Bizim Hikaye mi Meleklerin Aşkı mı birinci oldu?
Televizyon ekranlarının en çok merak edilen verileri belli oluyor. Birbirinden iddialı yeni sezon dizilerinin yanısıra izlenmesi en keyfili filmlerin yer almaya devam ettiği günlerdeyiz. Dün ön plana çıkan yapımlar arasında Meleklerin Aşkı ve Bizim Hikaye vardı. Peki en çok hangisi izlendi? Reyting sonuçları açıklandı mı? 13 Eylül 2018 Perşembe Reyting Sonuçları

Türkiye'nin televizyon karnesi olan reyting sonuçları sürekli olarak merak ediliyor. Ve her gün binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Diziler, yarışmalar, programlar, ana haber bültenleri, gündüz kuşağı yayınları ve pek çok formattaki yayınlar günü birinci tamamlamak adına kıyasıya mücadele veriyor. Dün Shameless dizisinden uyarlanan ve perşembe akşamlarına damga vuran Bizim Hikaye dizisi yeni sezondaki ilk bölümüyle FOX TV ekranlarındaki yerini aldı. Geçen sezon hemen hemen yayınlandığı her hafta birinci olan dizi dün de iddialı bir giriş yaptı. Cem Yılmaz'ın baş rolünde oynadığı İftarlık Gazoz Star TV'de yayınlandı. Ünlü komedyenin en iyi filmlerinden biri olak kabul edilen yapım da zirveye ortak. Kanal D'nin yeni dizisi Direniş Karatay da izleyicileriyle buluştu. ATV'de Bir Zamanlar Çukurova vardı. TRT de yabancı bir filmle izleyicilerinin karşısına çıktı. 13 Eylül 2018 Perşembe Reyting Sonuçları açıklandı mı? Reyting sonuçları nasıl öğrenilir?  diye merak eden okuyucularımız için tüm detaylar haberimizde.

Reyting sonuçları ne yazıkki artık yayınlanmamaktadır. Bu konuda yetkili merci TİAK'tır ve alınan mahkeme kararı ile televizyonlardaki reyting sonuçları konusundaki verilerin yayınlanması yasaklanmıştır. Bu sebeple sayısal bilgiler ve sıralamayı sizlere sunamayacağız ama tahminlerimize göre Bizim Hikaye günü birincilikle tamamlayacaktır.


Bizim Hikaye'de neler oldu?

Hapse girmesiyle kardeşlerinden ayrılan Filiz’in tek avuntusu dışarıda her şeyin yolunda olduğunu bilmektir. Asım yakalanmış, Hikmet eve dönmüş, Rahmet üniversiteyi kazanmıştır. Minibollar bir yaş daha büyümüş, Tülay’ın hamileliği ilerlemiş, Barış ise Filiz’i kurtarmak için canla başla çalışmaya devam etmektedir. Özetle dışarda her şey yolundadır. Filiz’in içerde yoldaşlık ettiği Çiçek’le birlikte tahliye edileceği günü beklemekten başka düşünmesi gereken hiçbir şey yoktur. Derken Filiz’in hayatı anlatılanların koca yalandan ibaret olduğunun anlaşılmasıyla tepetaklak olur. Filiz mucize eseri hapisten kurtulduğunda, kötü günlerin artık geride kaldığına emindir. Bu naif düşünce onun eski hayatına dair son masum anı olarak hatıra defterindeki yerini alır ve Filiz için gerçek hayat mücadelesi asıl şimdi başlar. Minibollar için bu kez tehlike en beklenmedik yerden, bizzat kendilerinden gelir. Ait olmadıkları bir dünyanın büyüsüne kapılan Minibolları zapt etmek Filiz için hiç kolay olmayacaktır. Onları geri kazanmak isteyen Filiz çok daha yırtıcı ve mücadeleci olmak zorundadır. Filiz, Minibolların savrulduğu hayatı toparlamaya çalışırken Rahmet ve Hikmet’in de gizlice batağa saplanmakta olduğundan henüz habersizdir. Şimdi Filiz’in dağılmaya değil, kardeşleri için dimdik ayakta durmaya ihtiyacı vardır. Ve tabi aşkı da, aşık olduğu adamla birlikte türlü acımasız sınavdan geçecek, sonunda kazananın kim olacağı ise aşklarının ne kadar büyük olduğuna göre belli olacaktır.


bizim hikaye

Meleklerin Aşkı'nda neler oldu?

Meleklerin Aşkı'nın 10. Bölümünde; Melek, büyük bir hayal kırıklığıyla eve döner. Masal, daha başlamadan bitmiş; esas oğlan onu daha yolun başındayken terk etmiştir. Melek, öyle zannetmektedir. Hâlbuki Yağmur, Ekrem’in kumpasıyla rehin alınmıştır. Yağmur, tek silahı olan aşkıyla oradan kurtulmayı başarmış, eve dönmüştür. Fakat Melek artık ona inanmamaktadır. Çünkü Ekrem, Rukiye ile Yağmur’un tüm planlarını deşifre etmiş, Yağmur’un bir kez daha Melek’in gözünden düşmesini sağlamıştır. Melek artık hiç kimseye güvenmemektedir. O yüzden Almanya’ya kesin dönüş yapmak üzere yola çıkar. Yağmur, bu kez kimsenin sözünü dinlemez, yalnızca kalbinin sesini dinler. Melek’i ne olursa olsun kendisine inandıracaktır. Nitekim öyle olur. Defalarca hayatını kurtardığı kızın gözlerinin içine bakar ve ona aşkını ilan eder. Melek de ilk kez kendisini Yağmur’un kollarına bırakır. Genç âşıklar artık sevgilidir. Fakat bunu herkesten saklayacaklardır. Bunun en önemli sebebi de Ekrem faktörüdür. Önceden aşkını saklayan Yağmur, şimdi de ilişkisini saklamak zorundadır. İki âşık, aynı evin içinde adeta köşe kapmaca oynamaya başlar. Necmettinlerin meditatif tatili, işkence olmaya devam etmektedir. Hatta işkence boyut değiştirir. Çekilmezler bir belanın ortasındadır. Buldukları sahipsiz karavan, başlarını büyük bir belaya sokar. Necmettin, ailesini kurtarmak için belaya gözü kapalı atlar. Karavanı, gitmesi gereken yere götürecek, çocuklarını rehin olmaktan kurtaracaktır. Fakat hiçbir şey planladıkları gibi gitmez, Necmettin’le Melike, suçüstü yakalanırlar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.