13 Mart Cuma Yemekteyiz Elif Şahin| Hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı?

13 Mart Cuma Yemekteyiz Elif Şahin| Hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı?
Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara gelen Yemekteyiz'de 150. bölüm heyecanı yaşanıyor. Programda bugün yarışacak isim ise Elif Şahin oldu. Yeni anne olan Elif Hanım'ın bugünkü performansı belirleyici olacak. Peki Elif Şahin hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? İşte detaylar...

Tüm eğlencesi ve heyecanıyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Yemekteyiz'de bugün 30. hafta sona eriyor. Pazartesi İbrahim Efla Tunç ile başlayan maraton, salı günü Hicran Çelik, çarşamba Mehmet İhsan Teke ve dün de Türkan Karataş ile devam etti. Bugün de sırada Elif Şahin var. Dün İbrahim Efla Tunç'a gösterdiği tepki sonrasında gözyaşlarına hakim olamayan genç annenin bugünkü perforamansı sonrasında bir kişi 10 bin lira kazanacak. Peki Elif Şahin hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? İşte detaylar...

 

Yemekteyiz Elif Şahin kimdir?

Programda 30. hafta yarışmacısı olarak katılan Elif Şahin fragmanda gözyaşlarıyla dikkat çekti. İbrahim Efla Tunç'un lokmalarını saymasına dayanamayan Elif Hanım hem tepki gösterdi hem de ağladı. Yarışmaya renk katacağı düşünülen genç annenin kendi günündeki performansı da merak ediliyor.

 

Elif Şahin kaç puan aldı?

Yemekteyiz'in son gününde yarışan Elif Hanım'ın puanları açıklandıktan sonra haberimizde olacak.

yemekteyiz ibrahim efla tunç
 

yemekteyiz ibrahim efla tunç


yemekteyiz mehmet teke

yemekteyiz hicran çelik

Yemekteyiz Elif Şahin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Yemekteyiz saat kaçta?

TV8'in en önemli yapımlarından Yemekteyiz her geçen gün daha da artan heyecanıyla öğle kuşağında izleyicisiyle buluştu. Yemekteyiz'in yeni bölümü saat 16.00'da başlayacak.

 


TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.