14 Ekim Pazartesi Reyting Sonuçları | Milli takım televizyon ekranlarını sildi süpürdü

14 Ekim Pazartesi Reyting Sonuçları | Milli takım televizyon ekranlarını sildi süpürdü
Televizyon kanallarının birbiriyle kıyasıya girdiği rekabette birinciliği hangisinin elde ettiği merak ediliyor. Ancak A Milli Futbol Takımımızın Fransa'da aldığı 1-1'lik beraberlikle Avrupa Şampiyonası'na gitmeye bir adım daha yaklaştığı mücadele zirveye oturdu.

Haftanın ilk gününü geride bıraktığımız pazartesi akşamından sonra reyting sonuçları da merakla bekleniyordu. Çukur, Yasak Elma ve Zalim İstanbul yeni bölümleriyle yayınlanmadı. Sebebi ise milli maçtı. Türkiye'nin EURO 2020 grup elemelerinde Fransa ile karşılaştığı mücadele diğer yapımlara fark attı. Tekrar bölümleri ile ekranda olan diziler bu sebeple yayın yapmamıştı. Günün birincisi asker selamı ile Fransa'dan ayrılan ay yıldızlılar oldu.

Dün kanallarda yayınlanan yapımlar arasında Kim Mİlyoner Olmak İster, Aslı Gibidir, Çocuk, Yasak Elma (tekrar), Seksenler, Masterchef Türkiye, Kibar Feyzo ve Yemin vardı. Günü birinci bitirebilmek adına yarışan bu yapımların dışında Müge Anlı ile Tatlı Sert de önemli izlenme oranları elde etti.

serra yanar kimdir

serra yanar

serra yanar


15 Ekim Salı reyting sonuçları

TİAK'ı detaylı liste verilmesi konusundaki uyguladığı yasak sonrasında sadece tahminlerimizi yayınlamaktayız.

Ekibimizin tahmini;
- Fransa - Türkiye
- Masterchef Türkiye
- FOX Ana Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.