14 Eylül 2018 Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar mı 4N1K İlk Aşk mı birinci oldu?

14 Eylül 2018 Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar mı 4N1K İlk Aşk mı birinci oldu?
Televizyon ekranlarında çekişmeli bir akşamı daha geride bıraktık. Arka Sokakların 13. sezon ile yeni döneme başladığı, 4N1K İlk Aşk'ın cuma günlerindeki zirve derecelerinden vazgeçmeyeceği, sinema filmleri, gündüz kuşağı programları ve ana haber bültenleri ile renklenen sıralama için araştırmalar yapılıyor. Peki dün en çok hangi dizi izlendi? İşte detaylar...

Yeni yayın dönemiyle birlikte 'baba' diziler de dönüş yapmaya başladı. Onlardan sonuncusu Arka Sokaklar oldu. Rıza Baba ve ekibi bu sezon da yine suçluların peşinden giderek her olayı çözmek için çaba gösterecek. Son bölümde Suat'ın ardından Hüsnü'nün de ayrılacağı söylenmiş ama bu durum gerçekleşmemişti. Özgür Ozan kadroda tutulmuştu. Onun da heyecanıyla birlikte Arka Sokaklar hayranları dün ekran başına geçti. Ve ilk bölümün reyting sonuçları merak ediliyor. Dünya Şampiyonası yolunda 2. Tur'da mücadele eden 12 Dev Adam'ın Karadağ ile oynadığı karşılaşma da dün ilgi gören yayınlardan biriydi. Ufuk Sarıca'nın öğrencileri bir ara galibiyeti zora soksa da parkeden 79-69'luk zaferle ayrıldı. Cedi, Furkan ve Semih'in hücum katkılarının yanısıra Doğuş Balbay'ın savunmadaki performansı harikaydı. Wilbekin de önemli bir efor sarf etti. FOX'un cuma günlerindeki söz sahibi 4N1K'nın Arka Sokaklar sonrasındaki durumu merak ediliyor ve bugünkü reyting sonuçları onlar için belirleyici olacak. Bakalım bu reyting savaşından kim galip çıkacak. Show TV de Ali Sunal'ın Güldür Güldür Show'unu yayınlamadığı günde babası usta sanatçı Kemal Sunal'ın baş yapıt filmi Tokatçı ile izleyenlerinin karşısına çıktı. Bir Zamanlar Çukurova'nın tekrarı da ATV'de yayınlandı. Peki dün en çok hangisi izlendi? 14 Eylül 2018 Cuma Reyting Sonuçları  TİAK tarafından açıklanacaktır.
 

14 Eylül 2018 Cuma Reyting Sonuçları tahminimiz şu yöndedir;


1- Arka Sokaklar
2- Türkiye-Karadağ
3- 4N1K İlk Aşk

Arka Sokaklar'da ne oldu?


Bahar’ın kuzeni İstanbul’a ziyarete gelmiştir ve bu süreçte Bahar’da kalacaktır. Bahar, Çiçek’i arkadaşlarıyla buluşacağı mekana bırakır. Bahar, Hakan ve Aylin’in nikahına eşlik ederken Çiçek, Bahar’ı aramış ve ulaşamamıştır. Ertesi gün Çiçek, bir otelin önünde ölü bulunur. Bahar, öğrenince sinir krizi geçirir. Olayın perde arkasındaki isimleri bulmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Hakan ve Aylin’in barıştığından ekip habersizdir. Hakan herkesi operasyona gidermişçesine bir mekana toplar. Ekip, Hakan ve Aylin’in barıştığını ve yeniden nikah kıyacaklarını öğrenince şaşkına döner. Son günlerde kaybolan çocuk sayısı artmıştır. Aileler endişelidir. Rıza Baba ve ekibi kaybolan çocukları sağ salim bulmak için harekete geçer. Kendilerine gelen en küçük istihbaratı bile dikkate alarak operasyona hazırlanırlar.

4n1k ilk aşk

4N1K İlk Aşk'ta neler oldu?


Ali’nin gerçekleri bilmesi gerektiğine inanan Barış, Yaprak’ı ikna etmeye çalışır. Kendi yaşadıklarını örnek veren Barış, onu ikna etmek için anne ve babasının mezarına bile götürür. Barış’ın Yaprak’a duygularını bilen Ali, ikili arasında onları çözmeye çalışır. Her ikisinin de kendisinden bir şey sakladığına iyice emin olur. Oğuz’un ailesinin kötüleşen mali durumu gizlenemez durumdadır. Çete ona destek olmak için bir plan yapar. Herkes dört koldan Oğuz’lara yardım etmek için seferber olur. Cihan ile Ece arasında ise beklenmedik bir gelişme yaşanır. Okula yeni gelen Tuna’nın tuhaf davranışları herkesi tedirgin eder, özellikle de Yaprak’ı. Barış’ın baskısına dayanmayan Yaprak, Ali’ye her şeyi itiraf etmeye gider. Evde ise onu bambaşka bir sürpriz beklemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.