14 Kasım 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları | Sen Anlat Karadeniz reytingleri

14 Kasım 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları | Sen Anlat Karadeniz reytingleri
Televizyon ekranlarında çarşamba günü yine kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul reyting sonuçları merak ediliyor. Dizilerin yanısıra birçok yayın ve yapım da üst sıralar için yarıştı. Peki dün en çok izlenen program, dizi veya yarışma hangisi oldu? İşte 14 Kasım 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları

Açıklana n reyting sonuçları her gün büyük bir merak içerisinde araştırılıyor. ABC1, AB ve TOTAL kategorilerinde yarışan yapımlar arasından hangisinin birinciliği elde ettiği konusunda tahminler yürütülüyor. Çarşamba günlerini diğerlerinden ayıran bir nokta var. Artık rakipsiz ilerleyen Sen Anlat Karadeniz reyting sonuçları sıralamasında tahtı önemli bir gelişme olmadıkça kaptırmaması. Eğer dizi yayınlanmazsa veya herhangi bir maç olmazsa Osman Sınav'ın yapımcılığını üstlendiği dizi günü zirvede bitiriyor. Dün Diriliş Ertuğrul da yeni bölümü ile ekranlardaydı. Ayrıca Mehmetçik Kutlu Zafer, Eyvah Düşüyorum, Güldür Güldür Show, Çocuklar Duymasın, Yaparsın Aşkım, Diriliş Söğüt ve Jet Sosyete de günü önemli bir sıralamada bitirmek adına gayret gösterdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert reyting sonuçları sıralamasına direkt etki gösteriyor. FOX, ATV ve Show TV Ana Haber'in de ciddi izlenme payı olduğundan da bahsetmeden geçmeyelim.

murat tekin

Sen Anlat Karadeniz - Son bölümde neler yaşandı?
Nefes Vedat'ı öldürmeye teşebbüsten tutuklanırken ilk kez yalnız olmadığının farkındadır. Arkasında kocaman bir aile olduğunu bilen Nefes, Vedat'ın özgürlüğüne karşılık boşanmasını istediğini duyunca ne yapacak? Vedat'ın isteğine boyun eğecek mi, yoksa özgürlüğü pahasına Tahir'i, ailesini mi tercih edecek? Vedat'ın, arkasından iş çevirdiğini öğrenen Fikret büyük bir sürpriz hazırlıyor. Fikret, Vedat'ın karşısına kimi çıkaracak? Vedat'ın ihanetinin cezası ne olacak? Vedat'ın planına karşı Tahir'in de bir planı vardır. Nefes'i kurtarmak için Tahir ne yapacak?

emine çilköse

Çocuklar Duymasın - Son bölümde neler yaşandı?
Sultan’ın on kilo fazlası vardır. Bu on kiloyu vermeden de, Havuç ve Simay’ın evlenmesini istememektedir. Düğünü ertelemek istemeyen Havuç ve Simay, Meltem ve Haluk’tan yardım ister. Meltem, Sultan’ın kilo vermesine yardımcı olmak için herkesi diyete sokar. Artık Haluk ve Rıza dahil herkes, Sultan’a destek olmak için diyete girmiştir. Bu konuda en çok zorlanan Taş Fırın Haluk olacaktır. Gönül, Tuna’nın kendisi hakkında yazdığı mesajı öğrenince çok sinirlenmiştir. Zero Tuna’nın kendini affettirmesi için tek bir şansı vardır. Ancak bu sefer kendini affettirirken oldukça zorlanacaktır. Öte yandan Haluk, Havuç ve Simay için bir ev bulur. Bu sefer de Havuç ve Simay evi satın mı alsın yoksa kiralasın mı tartışmaları ortaya çıkar. Bütün bunlar yaşanırken, Arda ise Havuç’un mutluluğuna gölge düşürmek için en kötü planlarından birini devreye sokar.

SEDANUR GÜZEL MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 2 KASIM CUMA

Diriliş Ertuğrul - Son bölümde neler yaşandı?
Osman, Teokles ve kızlarını kurtarmak için vuruşmaya girmiş, vuruşurken İlbilge Hatun tarafından kurtarılarak yaralı bir halde obaya getirilmişti. Ertuğrul yaptırdığı tahkikatlardan sonra bu hadisenin arkasında Dragos isminde birinin olduğunu öğrenmiş ve onun derhal bulunmasını emretmişti. Ertuğrul, obaya gelen Moğol devriye birliğinden Hülagü Han’ın vergileri iki katına çıkardığını öğrenmiş, bu sırada küstahlık yapan komutanın elini kesmiş ve bütün meseleleri çözmek üzere Konya’ya doğru yola çıkmıştı. Ertuğrul ve alpları, eli kesilen Moğol komutanının ağabeyi tarafından tuzağa düşürülmüş ve Ertuğrul, Aksakallılar tarafından kurtarılmıştı. Aksakallıların arasına katılan ve orada bir post sahibi olan Ertuğrul’a, kutlu bir vazife verilecektir. Ertuğrul, Türk devleti ve varlığı için hangi mühim vazifeyi üstlenecektir? Bu vazife uğrunda neler yapacak? Ve Bu yolda hangi zorluklarla karşılaşacaktır? Kendini Çobanoğullarından olarak tanıtan ve obada herkes tarafından sevilip sayılan İlbilge’nin aslında vergi toplamakla ve Söğüt’te yurt tutmakla vazifelendirilen Umuroğulları Beyi Umur Bey’in kızı olduğu öğrenilmişti. İlbilge, babası Umur Bey ve alplarıyla obaya gelmiş, Umur Bey ise Ertuğrul’un otağına girmek istemiş fakat Gündüz tarafından boğazına hançer dayanmıştı. İlbilge bu durum karşısında nasıl bir karşılık verecek? Kayılar ve Umuroğulları arasındaki gerilim nereye varacak? Gündüz, boğazına hançer dayadığı Umur Bey’e ne yapacak? Diğer yandan Söğüt’te kendini zangoç kimliğiyle gizleyen fakat bir Hristiyan örgütünün lideri olan Dragos ise Ertuğrul’a karşı gizli faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir.  Adamı olan Teo’yu Ertuğrul’un obasına gönderip Teokles’i öldürmekle vazifelendirmiştir. Teo bu görevi yerine getirebilecek midir? Gizlice görevlendirdiği adamlar sayesinde Gündüz’ü tefecilik tuzağına düşürüp Ertuğrul’un ailesi içinde sarsıntıya yol açan Dragos, şimdi hangi tuzağını devreye sokacaktır?


14 Kasım 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları | Sen Anlat Karadeniz reytingleri

Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan 14 Kasım 2018 Çarşamba reyting listesi her gün merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarının Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul, Mehmetçik Kutlu Zafer, Eyvah Düşüyorum, Güldür Güldür Show, Çocuklar Duymasın, Yaparsın Aşkım ve Jet Sosyete'nin olduğu akşamda hangisi günü birinci tamamladı?

selma danışman nerede

TİAK'ın aldırdığı karar sonrasında ayrıntılı reyting listesi vermek yasaktır. Tahminler 10.30'da web sitemizde olacak.

İşte sıralama
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.