14 Şubat Cuma Zuhal Topal’la Sofrada Bu Hafta Kim Kazandı?

14 Şubat Cuma Zuhal Topal’la Sofrada Bu Hafta Kim Kazandı?
FOX TV'nin sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada bir haftayı daha tamamlıyor. Begüm Selen Taşdelein'in performansını sergilemesinin ardından sonuçlar açıklanacak ve birinci 15 bin lirayı kazanacak. Peki 14 Şubat Cuma Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim kazandı? İşte 15 bin liranın sahibi..

Hafta içi yayınlanan bölümleri ile binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada final günü ile karşımızda. Dün bilindiği üzere Manolya Tekin maharetlerini sergilemiş ve kayınvalidelerden puanları almıştı. Bugün ise sıra Begüm Selen Taşdelen'de. Cuma günü yarışmanın avantajını kullanmak isteyen genç yarışmacı hünerleri ile herkesten geçer not almak ve 15 bin lirayı kazanmak istiyor. Gün sonunda açıklanacak olan tablo sonrasında 14 Şubat Cuma Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim kazandı? İşte 15 bin liranın sahibi..
 


10-14 Şubat'ta kim yarıştı

Zuhal Topal'la Sofrada 10-14 Şubat yarışmacıları bir hayli dikkat çekiciydi. 10 Şubat Pazartesi Emine Çalışkan, 11 Şubat Salı Zehra Can Gökyokuş, 12 Şubat Çarşamba Çiçek Kaya, 13 Şubat Perşembe Manolya Tekin yarıştı. Bugün ise Begüm Selen Taşdelen yarışacak. 14Şubat Cuma günü alacağı puanla birlikte haftanın kaderini belirleyecek.


Zuhal Topal’la Sofrada Puan Durumu

Son gün öncesinde yarışan yarışmacıların aldığı puanlar tabloyu az çok ortaya çıkarabiliyor ama yeri geldiğinde cuma günü hünerlerini sergileyen isimler de haftayı birinci bitirebiliyor. Şu andaki mevcut puan durumuna göre Manolya Tekin 27 puanla lider görünüyor. Eğer Begüm Hanım kendisini geçemezse Manolya Tekin 15 bin lira kazanacak.

İşte puanlar...

Yarışmacı Puan
Emine Çalışkan 25
Zehra Can Gökyokuş 21
Çiçek Kaya 26
Manolya Tekin 27
Begüm Selen Taşdelen 26


Manolya Tekin birinci oldu.
 


Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim kazandı?

Zorlu günlerde birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının kazananı açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

Zuhal Topal'la Sofrada Zehra Can Gökyokuş ve kaynanası Emine Gökyokuş kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada Çiçek Kaya ve kaynanası Dilber Kaya kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada Manolya Tekin ve kaynanası Beyhan Tekin kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada Begüm Selen Taşdelen ve kaynanası Rahime Taşdelen kimdir
 

Zuhal Topal'la Sofrada Emine Çalışkan ve kaynanası Gül Çalışkan kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.