15 Ekim 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları | Söz, Çukur ve Yasak Elma reytingleri

15 Ekim 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları | Söz, Çukur ve Yasak Elma reytingleri
Televizyon kanalları arasında yaşanan rekabette zirve adayları belli oldu. Diziler, programlar, yarışmalar ve reality yayınların damga vurduğu günde en çok ne izlendi? Yasak Elma, Çukur ve Söz dizisi reyting sonuçlarıyla birlikte detaylı haberimiz sizlerle. İşte 15 Ekim 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları

Yeni günle birlikte herkes 15 Ekim Pazartesi reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtını arıyor. Çünkü hem Söz hem de Çukur dizisi reytingleri kıyasıya bir rekabeti de beraberinde getiriyor. Ayrıca Yasak Elma'nın da bu yarışa dahil olmasıyla birlikte ekranlar daha da izlenir oluyor. Kalitenin arttığı, mücadele dozunun yükseldiği ve haftanın ilk gününde oluşturulan sinerjinin mutluluğu herkesi bilgisayar başına geçirdi. Reyting sonuçları açıklandı mı sorusuna cevap arayan herkes için detaylı bir haber hazırladık. Show TV ekranlarının vazgeçilmez dizisi Çukur son bölümü ile yayınlandı. Oyuncu kadrosu ve senaryosuyla her hafta binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen dizi son bölümü ile bakalım nasıl bir performans sergiledi. Star'ın Çukur'a en önemli rakip kozu Söz'de de yaşanan gelişmeler herkes tarafından merak ediliyordu. Yeni bölümü yayınlanan dizide bir kez daha heyecan doruktaydı. Taciz iddialarından bir nebze olsa da sıyrılan Yasak Elma 18. kez izleyicisinin karşısına çıktı. FOX TV'nin reyting canavarı dizisi bu hafta da yine zirve mücadelesi verecek. Kanal D'nin yeni yapımı Koca Koca Yalanlar ve TRT'nin akşam kuşağı dizisi Ege'nin Hamsisi de ilk sıralarda yer alabilmek adına yarıştı. Ekranların dün akşamki tek yarışma programı olan Masterchef Türkiye'de de önemli gelişmeler vardı. 15 Ekim 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları birinci kim oldu?

Ana haber bültenleri arasında da müthiş bir rekabet var. Haberleri hızlı, objektif ve tarafsız vermek isteyen haber kanalları en çok izlenen yayınlar arasına girmeyi de başarıyor. Show TV Ana Haber Bülteni, Fatih Portakal ile FOX Ana Haber Bülteni ve ATV Ana  Haber Bülteni ilk 10 içerisinde sürekli kendilerine yer bulabiliyor. Örnek olarak FOX Ana Haber geçtiğimiz haftayı ikinci sırada tamamlamıştı. Ayrıca gündüz kuşağında Müge Anlı ile Tatlı Sert de güne damga vuracak bir performans ortaya koymuştu. Onun reyting sonuçları da merak ediliyor.

müge anlı ile tatlı sert

Çukur 38. Bölüm Reyting Sonuçları - Neler yaşandı?
Karakuzuların bozgununa uğrayan Koçovalılar, hızlıca toparlanıp yeniden atağa geçecekler. Selim, ne pahasına olursa olsun babası İdris’le bağlantı kurabilmek için çabalayacak. Aliço’nun İdris’in kapısını çalması gelecekteki fırtınanın ilk sinyallerini verecek. Sultan’ın yanında İdris’in geçmişte âşık olduğu Meliha’nın adının söylenmesi tansiyonu tırmandıracak. Cumali’nin Yıldız’la buluşması merakla beklenecek. Bu sırada Koçovalıların karşısına yeni bir tehdit unsuru çıkarken tehlike ve aksiyonun dozu da artacak.

müge anlı kimdir
 


15 Ekim 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları


Birbirinden iddialı dizilerin yayınlandığı akşamda Söz, Çukur ve Yasak Elma reyting sonuçları merak ediliyor ve araştırılıyor. Dün en çok hangi dizi izlendi? İşte 15 Ekim 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları haberimizde.

1) Çukur
2) Söz
3) Fatih Portakal ile FOX Ana Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.