15 Kasım 2018 Perşembe Reyting Sonuçları | Bir Zamanlar Çukurova, Avlu ve Bizim Hikaye Reytingleri

15 Kasım 2018 Perşembe Reyting Sonuçları | Bir Zamanlar Çukurova, Avlu ve Bizim Hikaye Reytingleri
Televizyon ekranlarında en çok izlenen diziler belli oldu. Bir Zamanlar Çukurova, Avlu ve Bizim Hikaye arasında en çok izlenen hangisi? 15 Kasım 2018 Perşembe reyting sonuçları haberimizde.

Merakla beklenen 15 Kasım reyting sonuçları sıralamasında birbirinden iddialı yapımlar yer alıyor. Özellikle dizi dünyasının adeta kıran kırana mücadelesi büyük bir çekişmeyi de beraberinde getiriyor. Perşembe günlerinde ne çok izlenen diziler arasında Bir Zamanlar Çukurova, Avlu ve Bizim Hikaye bulunuyor. Hayranlarının adeta soluksuz izlediği ve şimdiden gelecek haftanın fragmanına gözattığı yapımların kaçıncı sırada yer alacağı araştırılıyor. 15 Kasım Perşembe reyting sonuçları ABC1, AB ve TOTAL reyting sonuçları için haberimizi okumanız yeterli olacaktır. Güne damga vuran yayınlar arasında Müge Anlı ile Tatlı Sert, Fatih Portakal ile FOX Ana Haber Bülteni, ATV Ana Haber Bülteni ve Show Ana Haber Bülteni de bulunuyor.

İzleyicilerin her gün merakla takip ettikleri ve kanalların birbirleriyle yarıştığı reyting sıralamalarında 15 Kasım 2018 Perşembe sonuçları belli oldu. SBT-TNS birincisi kim oldu? 15 Kasım 2018 Perşembe'de en çok hangi dizi ve program izlendi? En önemli kanalların başında gelen Fox TV, Kanal D, ATV, Star TV ve TV 8, reyting sıralamasında ne kadar puan aldı, kaçıncı oldu? Bu haftanın en çok izlenen dizileri ve kanalları hangileri? Soruların detayları haberimizde yer alıyor...

KÜBRA BUDAK

sevgi vurkun

Bir Zamanlar Çukurova 15 Kasım 2018 Perşembe reyting sonuçları - Neler yaşandı?
Bir Zamanlar Çukurova'da artık yüzleşme zamanı! Demir, ezeli rakibi Yılmaz'ı hayatından çıkarmaya çalıştıkça, adını daha çok duymaya başlıyor. Çukurova'nın yeni 'bey'i olarak boy gösteren Yılmaz'ın ise tek amacı intikam! Gerçekler açığa çıkıyor! Züleyha, öldü sandığı Yılmaz'ı kanlı canlı karşısında görünce, herkesi şok edecek bir karar verecek! Bu gelişme ise herkesin hayatını yakından etkileyecek. 'Uhuletle ve suhuletle' ilerlemekten yana olan Fekeli, gözü dönen Yılmaz'ın yanlış bir şey yapmasından endişeleniyor. Hünkar'ın yeni planı ne? Oğlunun iyiliği için kurduğu tezgâhın, hayatlarını tehdit etmeye başladığını gören Hünkar, Yılmaz'ı tutamayacaklarının farkında! Demir'in ve soyadlarının zarar görmesinden korkup, yeni planlarla harekete geçiyor.

avlu 15 Kasım 2018 perşembe reyting sonuçları

Avlu 15 Kasım 2018 Perşembe reyting sonuçları - Neler yaşandı?
Zerrin, Azra ve Deniz arasındaki gerginliği kendi lehine çevirmeye çalışmaktadır. Fakat bu, karanlık planlarından yalnızca biridir. Azra’nın travmatik geçmişi hiç ummadığı anda tekrar yakasına yapışmıştır. Sevda'nın yanında getirdiği çip, cezaevi gündemine bomba gibi düşerken bu sırada Deniz kimseyle paylaşmadığı planının her aşamasının tıkır tıkır işlemesini sağlamaktadır. Deniz bu kez peşinde olduğu şeyi elde edebilecek midir?

bizim hikaye 15 Kasım 2018 perşembe reyting sonuçları

Bizim Hikaye 15 Kasım 2018 Perşembe reyting sonuçkarı - Neler yaşandı?

Filiz’in Selim’le yakınlaştığını gören Barış duygularını kontrol etmekte zorlanmaya başlar. Filiz ise verdiği kararın arkasında durmak için çaba sarf etmektedir. Ancak nereden çıktığı belli olmayan bir şiir ikisinin de duygularını karmakarışık etmeyi başarır. Filiz bu karmaşada kendine bir yol çizmeye çalışırken, Rahmet’in büyük yalanının ortaya çıkmasıyla bir kez daha yıkılır. Bu Rahmet’in tepetaklak yuvarlamaya başlamasına neden olurken, Filiz daha Rahmet’in şokunu üstünden atamadan kendini büyük bir mucizenin ortasında bulur.


15 Kasım 2018 Perşembe Reyting Sonuçları | Bir Zamanlar Çukurova, Avlu ve Bizim Hikaye Reytingleri

Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan 15 Kasım 2018 Perşembe reyting sonuçları merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarının Bir Zamanlar Çukurova, Fatih Portakal ile FOX Ana Haber Bülteni, Bizim Hikaye, Avlu ve Müge Anlı ile Tatlı Sert'in olduğu akşamda hangisi günü birinci tamamladı?

TİAK'ın aldırdığı karar sonrasında ayrıntılı reyting listesi vermek yasaktır. Tahminler 10.30'da web sitemizde olacak.

İşte sıralama
Bir Zamanlar Çukurova
Avlu
Bizim Hikaye

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.