15 yaşındaki Kardelen Bucak kaçırıldı! Eski enişte nerede

15 yaşındaki Kardelen Bucak kaçırıldı! Eski enişte nerede
ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine 18 yaşından küçük bir çocuğun kaçırılması dosyası açıldı. Kardelen Bucak ve kaçıran enişte nerede? İşte detaylar...

Önceki gün Küçükçekmece'de 5 yaşındaki tecavüze uğramasının ardından bu kez de Müge Anlı'nın programında 15 yaşındaki Kardelen Bucak'ın eski eniştesi tarafından kaçırılması ele alındı. Başarılı sunucu Kardelen'in anne ve babasını stüdyoda ağırladı ve konuyu araştırmaya başladı. Aracı son kez Bodrum'da görünen enişte ve Kardelen Bucak nerede? Detaylar haberimizde...

Çocuklarım benim için kıymetli
Programda kızlarının bulunması için gözyaşı döken anne ve baba, bir kızlarının daha olduğunu ve evlendirmek istemediklerini belirterek kızlarının değerli olduğunu, çocuklarına da sahip çıkacaklarını anlattı.

Otelde kaldılar
Müge Anlı'nın programına katılan bir otel sahibi de yayında; 'Babası olarak tanıttı bana. İki ayrı oda tuttular. İki gün önce ayrıldılar' ifadelerini kullandı.

Anlı'dan tepki
Bugüne kadar çocuk istismarları, tecavüzleri ve kaçırılmalarına istinaden gösterdiği tepkilerle dikkat çeken Müge Anlı yine susmadı. "2000'li çocukları duyunca tuhaf oluyorum" diyen Anlı, er ya da geç enişte ve Kardelen'in bulunacağını dile getirdi.

Tutuklandı!
Enişte 29 Nisan Pazartesi günü tutuklanarak cezaevinde gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.