17 Eylül 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları | Çukur mu birinci Söz mü? Büyük düello başladıI!

17 Eylül 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları | Çukur mu birinci Söz mü? Büyük düello başladıI!
Televizyon ekranlarında sezonun mücadelesi başladı. Dizi dünyasının reyting efendileri pazartesi gününe geri döndü. Dün akşamın en çok izlenen dizisi Çukur mu oldu yoksa Söz mü? İşte 17 Eylül 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları

Pazartesi günleri bir başka oluyor. Söz ve Çukur'un kapışmalarını özledik. Elbette kimin galip çıkacağı konusunda yapılan tahminleri de. Geçen sezona damga vuran iki dizi zaman zaman birbirlerine üstünlük kurmuş ve büyük hayran kitleleri ile sosyal medyada da büyük bir kitle ile temsil edilmişti. İki yapım dün yeni sezondaki rekabetlerini bir kez daha ortaya koydu ve yeni bölümleriyle yayınlandı. Reyting sonuçlarının efendilerinin geri dönmesi sonrasında diğer yapımların nasıl bir sıralama elde edeceği de merak konusu haline geldi. ATV dün Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle izleyicisinin karşısına çıktı. İlk bölümü büyük bir beğeni toplayan dizinin bundan sonraki performansı konusundaki değişiklikler ne yönde olacak göreceğiz. Koca Koca Yalanlar'ın yayınlandığı akşamda Kanal D'nin diğer dizilere göre tercih edilme oranı hakkında izleyiciler nasıl bir karar verdi. Bu durum da önemli bir detay. FOX'un Yasak Elma'sı istenilen reytingleri toplayabilecek mi? TRT1'in Ege ve Karadeniz dizisi Ege'nin Hamsisi ne kadar uzun ömürlü olabilecek? 17 Eylül 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları detayları haberimizde yer alıyor.
 

SÖZ'de neler yaşandı?


Başka bir kimlikle hayatına devam eden Yavuz’un yaşadığı acılar hala dinmemiştir. Üniformasından ve Tim’den uzak olmanın zorluğu bir yana, yalnız hayatında ona eşlik eden şey kâbusları ve kaybettiklerinin acısıdır. Ama unutmak bir kenara dursun, bu acılar daha da büyükleriyle sınanacaktır! Son yıllarda ülkemizin yaşadığı terör saldırılarına bir yenisini daha eklemek isteyen Kasap lakaplı Dragan Ratkoviç, İstanbul’da art arda eylemler düzenlemek için harekete geçer. Canlı bombalarla bütün ülkeyi tehdit eden Dragan’ın yetkililerden tek bir isteği vardır. Yavuz Karasu!

söz yeni sezon 1. bölüm

Çukur'da neler yaşandı?


Çukur'un 34. Bölümünde; Çukur’da bir dönem kapanmıştır. İdris Koçovalı’nın “Çukur’u İstanbul’da sanırlar ama bilmezler İstanbul Çukur’dadır” sözleri mahallenin darmaduman olmuş sokaklarında yankılansa da o günlerden eser yoktur. Beklenmedik bir saldırıyla güç kaybeden ve dağılan Koçovalıların ne durumda olduğu büyük bir merakla beklenirken, Çeto (Erkan Avcı) ve Mahsun’un (Berkay Ateş) liderleri olduğu Karakuzular Çetesi, Çukur’da yeni bir dönem başlatacak. Sezon finalinde kim olduklarını görmediğimiz ve taş üstünde taş bırakmayan Karakuzular Çetesi ile Koçovalılar’ın yüzleşmesi heyecanla beklenecek. Bu savaşta en büyük Koçovalı olan Cumali’nin yer alıp almayacağı da belli olurken, Çukur’dan, ailesinden ve Sena’dan tamamen uzağa düşen Yamaç’ın nasıl toparlanacağı ve Çukur’u tekrar ele geçirmek için savaşıp savaşmayacağı cevap bulacak. Saadet’ini ve tüm umudunu yitiren Vartolu’nun hamleleri de merak uyandıracak. Yeni sezonda Çukur’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

17 Eylül 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları


Bilindiği üzere reyting sonuçlarının yayınlanması yasak. Gazete Damga ekibi olarak reyting sıralamamızı tahmini olarak yayınlıyoruz. Bugünkü tahminlerimizde Çukur birinci olacaktır. İkinci sırayı ise Söz alacaktır. A Milli Basketbol Takımı'mızın Slovenya ile oynadığı kritik Dünya Şampiyonası Avrupa Elemesi mücadelesi de üçüncü basamakta kendisine yer bulabilir. İyi seyirler dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.