17 Ocak Cuma Yemekteyiz bu hafta kim birinci oldu? Esra Tokelli kaçıncı

17 Ocak Cuma Yemekteyiz bu hafta kim birinci oldu? Esra Tokelli kaçıncı
Birbirinden iddialı yarışmacılarıyla bir final bölümüne daha gelen Yemekteyiz'de alınan her puan büyük önem taşıyor. Yarışmacılar hafta boyunca performanslarını sergilediler ve bugün Dilşad hanım hünerlerini sergileyecek. Ardından da 10 bin lira heyecanı için geri sayım başlayacak. Peki 17 Ocak Cuma Yemekteyiz bu hafta kim birinci oldu? 10 bin lira kazanan yarışmacı haberimizde.

TV8'in eğlenceli yemek yarışması Yemekteyiz'de bir hafta sonuna daha geldik. Sinem Hükümdar ile başlayan heyecan Esra Tokelli, Kezban Kaymaz ve Fahrettin Atalay ile devam etmişti. Bugün ise sıra Dilşad Atınçoğlu'nda. Kendisine verilen sürede yemeklerini tamamlamak ve rakiplerinin yanısıra Seda Sayan'dan da iyi puanlar almak isteyen Dilşad Hanım haftanın kaderini belirleyecek performansa imza atacak. İzleyiciler de dört günlük maratonun ardından bugün Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? sorunu sorarak 17 Ocak Cuma puan durumunu merak ediyor. Detayları sizler için hazırladığımız haberimizde tüm bilgileri bulabilirsiniz.
 


Kıyasıya mücadele vardı

Yemekteyiz'de bu hafta yarışan beş isim de farklı özellikleri ile ön plana çıktı. İlk gün yarışan Sinem Hükümdar, dobralığı ile dikkat çekti. Gerçek hayatta da kendisiyle barışık ve enerjik bir yapıya sahip olan Sinem Hanım'ın takipçisi de her geçen gün artıyor. Yarışma tarihinde belki de en çok aranan isimlerden biri haline gelen Esra Tokelli güzelliğinin yanısıra sivri dili ile de çok konuşuldu. Takipçi sayısını neredeyse üçe katladı. Yemekteyiz bu hafta belki de en çok ona yaradı. Kezban Hanım tecrübesi ile sofrasını hazırladı ve rakiplerini ağırladı. Fahrettin Atalay şef olarak geldiği programda farkını ortaya koymaya başladı. Bugün de Dilşad Hanımı izleyeceğiz.



13 Ocak Pazartesi - Sinem Hükümdar'ın menüsü
Kremalı mantar çorbası
Paçanga böreği
Göbek salata
Arpa şehriyeli pirinç pilavı
Tavuk sarma
Çilekli çikolatalı cup



14 Ocak Salı - Esra Tokelli'nin menüsü
Lebeniye çorbası
Metaz & zeytinyağlı enginar
Mevsim salatası
Sebze yatağında kaşar dolgulu köfte (patates püresi eşliğinde)
Pirinç pilavı
Kalburabastı

Yemekteyiz Dilşad Atınçoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

15 Ocak Çarşamba - Kezban Kaymaz menüsü
Tarhana çorbası
Su böreği
Çoban salatası
Güveçte sotelenmiş balık
İrmik tatlısı

Yemekteyiz dilşad atınçoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

16 Ocak Perşembe Fahrettin Atalay menüsü
- Koçan mısırı çorbası
- Tayland usulü karidesli avakado
- Kinoa salatası
- Testi kebabı
- Hindistan usulü pilav
- Ayva tatlısı

Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

Zorlu günlerde birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü Yemekteyiz yarışmasının kazananı açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Esra Hanım 10 bin liranın sahibi oldu.

 

Yemekteyiz Dilşad Atınçoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

yemekteyiz Dilşad Atınçoğlu


 

TV8 tarihçesi

Tv8, 8 Ağustos 1996 tarihinde MNG Medya Grubu bünyesinde yayına başlayan, 2013 yılından bu yana Acun Medya ve Doğuş Yayın Grubu ortalıklığında yayın yapan televizyon kanalıdır. Merkez stüdyoları Sarıyer'de bulunmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatına başlayan tv8, 2003 yılında format ve logo değiştirerek eğlence kanalları arasına katıldı. 13 Kasım 2013'te yapılan açıklamada kanalın Acun Ilıcalı'ya satıldığı duyuruldu. Doğuş Yayın Grubu'nun da 0 hissesini satın aldığı kanal, p'lik hisseyi elinde bulunduran Acun Medya tarafından yönetilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.