18 Ekim 2018 Perşembe Reyting Sonuçları | Avlu, Bir Zamanlar Çukurova, Bizim Hikaye reytingleri

18 Ekim 2018 Perşembe Reyting Sonuçları | Avlu, Bir Zamanlar Çukurova, Bizim Hikaye reytingleri
Televizyon ekranlarında en çok izlenen yapımlar belli oldu. Dizilerin hakimiyetini devam ettirdiği perşembe akşamında Avlu, Bir Zamanlar Çukurova, Bizim Hikaye reytingleri araştırılıyor. İşte 18 Ekim 2018 Perşembe Reyting Sonuçları

Yeni güne evrilen saatle birlikte en çok araştırılan konulardan biri olan reyting sonuçları hakkında çeşitli tahminler yapılıyor ve birinci öğrenilmek isteniyor. Kanallar, yapım şirketleri ve diziler kıyasıya mücadele içine girdi ve kazananın kim olduğu merak ediliyor. Perşembe günlerinde yaşanan heyecanın en büyük sebebi ise Avlu, Bir Zamanlar Çukurova ve Bizim Hikaye. Üç dizi arasından kimin ipi göğüsleyeceği büyük önem taşıyor. İnsanlar sürekli olarak  18 Ekim Perşembe reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtını araştırıyor. Gazete Damga ekibi olarak yayınladığımız tüm sonuçlarla siz değerli okuyucularımıza en iyi şekilde ulaşmayı amaçlıyoruz. Dizilerin yanısıra ana haber bültenleri de kritik durumda. Birçok haber bülteni dizilerden önce yayınlandığı için daha fazla izlenme oranı elde edebiliyorlar .Fatih Portakal ile FOX Ana Haber, ATV Ana Haber ve Show Ana Haber günlerin en çok izlenenleri oluyor. Özellikle Show Ana Haber pazartesi günleri Çukur sebebiyle daha çok izlenebiliyor. Star TV'nin geçen sezondan bu yana büyük heyecanla izlenen dizisi Avlu yine zirveye aday. ATV'nin dönem dizisi Bir Zamanlar Çukur ova bir kez daha birinci olmak amacında. FOX'un son dönemdeki başarısının en büyük mimarlarından Bizim Hikaye de bu rekabetten sıyrılmak istiyor. Peki dün en çok hangisi izlendi? 18 Ekim 2018 Perşembe Reyting Sonuçları haberimizde.

 

Bir Zamanlar Çukurova'da neler yaşandı?


Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan her hafta daha da artıyor. Yılmaz'ın öldüğünü zanneden Züleyha, sevdiği adam için dua ederken aftan yararlanan Yılmaz cezaevinden çıkıp Demir'den intikam almak istiyor. Züleyha ile evlenen Demir'in, Yılmaz'a duyduğu öfkenin nedeni ise belli oldu! Demir'in Züleyha ve Yılmaz gerçeğini bilerek evlendiği ortaya çıktı. Şimdi merak edilen ise bebekle ilgili gerçeği öğrenip öğrenmeyeceği… Yeni bölümde Bir Zamanlar Çukurova'da tüm dengeleri değiştirecek olan Ali Fekeli ortaya çıkıyor. Hangi tarafta olacağı merak edilen Fekeli, yeni bölüme adeta damgasını vuracak.

bir zamanlar çukurova reyting sonuçları
 


18 Ekim 2018 Perşembe Reyting Sonuçları | Avlu, Bir Zamanlar Çukurova, Bizim Hikaye reytingleri


Avlu, Bir Zamanlar Çukurova, Bizim Hikaye arasındaki kıyasıya mücadeleden hangisi birinci oldu? 17 Ekim Çarşamba reyting sonuçları burada.

Tahminler 10.30'da web sitemizde yer alacaktır.

Bir Zamanlar Çukurova
Bizim Hikaye
FOX Ana Haber Bülteni
Avlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.