19 Ekim 2018 Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar, Gülperi ve İstanbullu Gelin

19 Ekim 2018 Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar, Gülperi ve İstanbullu Gelin
Televizyon ekranlarında diziler arasındaki rekabette bir akşam daha geride kaldı. Arka Sokaklar, Gülperi, İstanbullu Gelin, Aşk ve Mavi, Yaparsın Aşkım, Payitaht Abdülhamid ve Kızım arasından hangisi birinci oldu? İşte 19 Ekim 2018 Cuma Reyting Sonuçları

Cuma akşamları rekabetin had safhada yaşandığı bir güne sahne oluyor. Birbirinden iddialı yapımların yer aldığı akşamda hangi dizinin birinci olduğu merak ediliyor ve yeni günle birlikte '19 Ekim 2018 Cuma reyting sonuçları açıklandı mı?' sorusu sorularak yanıt aranıyor. Dün öne çıkan diziler arasında Arka Sokaklar, Gülperi, İstanbullu Gelin, Aşk ve Mavi, Payitaht Abdülhamid ve Kızım vardı. Çekişmeli bir akşamın yaşandığı günde hangi dizi en çok izlendi?  Reyting sonuçları haberimizde.

Arka Sokaklar uzun süredir elde ettiği birinciliği geçen hafta da devam ettirmiş ve birinci olmuştu. Selin'in ekipten ayrılma ihtimali, Mesut'un başına gelenler ve Rıza Baba'nın ekibinin olayları çözmek için her imkanı seferber etmesi diziyi zirveye taşımıştı. Dün de yine çok heyecanlı bir bölümle ekranlarımıza gelen fenomen dizi için kaçıncı olduğu öğrenilmek isteniyor. Arka Sokaklar reytingleri de haberimizde bulunuyor.

Arka Sokaklar, Gülperi, İstanbullu Gelin, Aşk ve Mavi, Yaparsın Aşkım, Payitaht Abdülhamid, Kızım ve daha birçok programın yer aldığı Cuma gününde 19 Ekim reyting sonuçlarının açıklanmasına sayılı saatler kala sizlere reytinglerin nasıl elde edildiğini ve reyting kategorilerini anımsatmak isteriz. Reyting, birbirinden haberi olmayan insanlar üzerinde yapılan ölçümler arasından belirlenerek ortaya çıkarılır. Verilen aparatlarla televizyonlar üzerinde yapılan testler sonrasında oranlar ve kanal hareketleri ortaya çıkarılır. Bunun yanında reytingler ABC1, AB ve TOTAL olmak üzere üçe ayrılır. Bunlardan en önemlisi ise TOTAL kategorisidir. Bir yapımın başarısı buna bağlıdır ve ne kadar uzun soluklu olacağını TOTAL ölçümleri belirler.

Televizyon kanallarının kıyasıya yarıştığı ve birinci olmak için ilginç taktikler ürettiği reyting sıralamasında günün birincisi belli oldu. İzleyicilerin oylarıyla belirlenen 19 Ekim 2018 Cuma günü reytinglerinde hangi dizi birinci oldu, hangi program ya da maç daha fazla izlendi? İzleyicilerin her gün merakla takip ettikleri ve kanalların birbirleriyle yarıştığı reyting sıralamalarında 19 Ekim 2018 Cuma sonuçları belli oldu. SBT-TNS birincisi kim oldu? 19 Ekim 2018 Cuma en çok hangi dizi ve program izlendi? En önemli kanalların başında gelen Fox TV, Kanal D, ATV, Star TV ve TV 8, reyting sıralamasında ne kadar puan aldı, kaçıncı oldu? Bu haftanın en çok izlenen dizileri ve kanalları hangileri? Soruların detayları haberimizde yer alıyor...

arka sokaklar
 


Arka Sokaklar reytingleri - Son bölümde neler yaşandı?


Mesut, peşine takılan iki saldırganı takip eder ve sıkıştırır. Adamların telefonunda  gelen mesajı bulur. Mesut’u öldüren kişiye yüklü miktarda para ödülü verilecektir. Mesut, Halis’i bir yere çağırır ve tartışır. Bu esnada üzerine verici yerleştirir. Halis’in Altan’la yaptığı konuşmayı duyar. Sevkiyatı yapılacak uyuşturucuların başında bekleyecektir. Mesut Halis’i takibe başlar. Tekin aldığı reklam tekliflerini kutlamak için ailesini, Metin’in çalıştığı restorana yemeğe çıkarır. Aylin ve Hakan’ın da harika bir sürprizi vardır. Hakan, baba olacağını coşkulu bir şekilde herkese açıklar. Selin ve Mesut baş başa konuşup, sorunlarını çözmeye çalışmaktadır. Selin beklediği evlenme teklifi gelecek midir? Bir turist, iki kişi tarafından saldırıya uğrar. Polislerimiz olaya el koyar. Bilgisayarındaki bir programla, yer tespiti yaparlar. Eve gittiklerinde yaşlı bir nine karşılarına çıkar. Kimse ondan şüphelenmez. Oysa ki gerçek çok farklıdır..
 

19 Ekim 2018 Cuma Reyting Sonuçları - Arka Sokaklar, Gülperi ve İstanbullu Gelin reytingleri


19 Ekim 2018 Cuma Reyting Sonuçları sıralaması Gazete Damga'da. Arka Sokaklar, Gülperi, İstanbullu Gelin, Aşk ve Mavi, Yaparsın Aşkım, Payitaht Abdülhamid ve Kızım arasından hangisi birinci oldu? Tahminler 10.30'da haberimizde olacak.

İşte sıralama
Arka Sokaklar
Aşk ve Mavi
FOX Ana Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.