19 Ekim'den bu yana kayıp olan Alperen Öztürk nerede?

19 Ekim'den bu yana kayıp olan Alperen Öztürk nerede?
Müge Anlı'nın kayıp dosyasına 31 Ekim Çarşamba günü Alperen Öztürk eklendi. 19 Ekim Cuma gününden bu yana haber alınamayan genç çocuk için tüm imkanlar seferber edildi. Peki Alperen Öztürk nerede? İşte detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert 31 Ekim Çarşamba Alperen Öztürk'ün nerede olduğu Müge Anlı tarafından araştırılmaya başlandı. Annesinin yayına katıldığı programda başından geçenleri anlatması herkesi ağlattı. Gürsel Selam'ın gerçek annesi olan Atiye Hanım da gözyaşlarını tutamadı. Temizlikçilik yapıp ailesini geçindirmeye çalıştığını ifade eden 20 yaşındaki çocuğun annesi buna rağmen kendisine araba aldığını ve üstüne üç kredi bulunduğunu açıkladı. Alperen Öztürk en son olarak bir sahilde olduğunu söylemiş annesine.

Sosyal medyadan çocuğuyla görüşmek isteyen acılı anne oğlu tarafından engellendiğini ve tüm kapıların kapandığını dile getirerek ağladı. Anne ayrıca çocuğunun kendisine çok düşkün olduğunu, yalnız bırakmayacağını ve söz dinleyen bir evlat olduğunu belirtti. Kaçırılmış olacağından veya arabası üzerinden suçlar işlenebileceğinden de şüphelenen anne için tüm imkanlar seferber edildi.

alperen öztürk

Baba da Alperen Öztürk'ün nerede olduğu konusunda telefonla yayına bağlandı. Eşi ile boşanmış olan baba da ifadeleriyle tepki çekti. Çocuğunu aramadığı için tepki gösteren Avukat Rahmi Bey de sinirlerine hakim olamadı. Müge Anlı da 'Bir anneye bak bir de babanın rahatlığına' dedi.

Güncelleme: Alperen'in ağabeyi Tayfun yayına bağlandı. Tayfun; 'Daha önce evden ben de ayrıldım. Elden bir iki koyun giderse döner çobana bakarım' dedi. Ardından da kardeşinin yanında olduğunu ve dün bulduğunu açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.