2 Ekim 2018 Salı Reyting Sonuçları | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ufak Tefek Cinayetler ve Kadın

2 Ekim 2018 Salı Reyting Sonuçları | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ufak Tefek Cinayetler ve Kadın
Televizyon ekranlarında yayınlanan yapımların ardından en çok konuşulan yayınlar arasında reyting mücadelesi veriliyor. Dün Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ufak Tefek Cinayetler ve Kadın ön plana çıkan dizilerdi. Peki en fazla izlenen hangisiydi ve birinci oldu? İşte 2 Ekim Salı Reyting Sonuçları

Çekişmeli bir akşamı daha geride bıraktık. Türkiye'nin izlemek için tercihlerde zorlandığı bir gün daha yaşandı. Birbirinden iddialı kanallar kozlarını yayınlayarak zirve mücadelesi vermeye çalıştı. Artık prime time kadar gündüz kuşağı da büyük önem taşıyor ve kanallar bu zaman dilimlerine de kritik isimleri yerleştirerek daha fazla reyting payı almaya çalışıyor. Bu da rekabeti getiriyor ve kalıcı kılıyor. Dün en çok konuşulan yapımların ilk sırasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz vardı. Yeni bölümü ile ekranlara gelen fenomen dizi bir kez daha sosyal medyanın da gündemine oturdu. Dizide yaşanan her an soluksuz izlenmeye devam ediyor. Bu arada Hüseyin Avni Danyal'ın Trabzonspor sahnesi de binlerce kez paylaşıldı. Star'ın geçen sezon yayınlamaya başladığı ve her bölümüyle ekranlara farklı bir renk katan dizisi Ufak Tefek Cinayetler de Şampiyonlar Ligi gibi kadrosuyla televizyonları süsledi. Her biri farklı güzelliklere sahip oyuncularıyla her hafta birincilik mücadelesi veren yapım yine iddialı. FOX'un dizi başarısındaki en önemli yapımlardan biri olan Kadın da dün son bölümü ile yayınlandı. Dram üzerine kurulu senaryosuyla herkesi etkilemeyi başaran dizinin bu haftaki performansı merak ediliyor. Show TV ve TV8 haklarını yerli filmden yana kullandı. Yol Arkadaşım ile Görümce izleyenlerle buluştu. Tek yabancı film yayınlayan kanal ise Kanal D oldu. Hızlı ve Emekli seyircinin karşısındaydı. 2 Ekim Salı Reyting Sonuçları detayları devam etmektedir.

HASAN KALKAN

2 Ekim Salı Reyting Sonuçları sürekli olarak araştırılmaktadır ve öğrenilmek istenmektedir. Haberimizde dile getirdiğimiz gibi gündüz kuşağı kritik bir önem taşıyor. Ayrıca prime timedan önceki ana haber bültenleri arasında da büyük bir mücadele var. Müge Anlı ile Tatlı Sert birçok dizi, yaroşma ve programı bırakarak dün 3. sırada yer almıştı. Bu başarının ardından bugünkü sıralaması da kritik önem arz ediyor. Türkiye'nin önemli olaylarını ele alan Anlı ve ekibi emeğinin karşılığını alıyor. Esra Erol'da ve Zahide Yetiş'in programları da çok kişi tarafından izleniyor. FOX Ana Haber ve SHOW TV Ana Haber arasında da muazzam bir rekabet var.

MÜGE ANLI BERZAN AKKUŞ

edho reyting sonuçları


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Son bölümde ne oldu? Reyting sonuçları


Hızır Çakırbeyli mallarının çalınmasının karşılığını anında vermiş, yüzleşmek istediği asıl düşmanlarını ortaya çıkarabilmek adına piyonunu öldürmüştür. Bu eylemiyle çok geçmeden amacına ulaşır ve Mossad'ın en etkin taşeronlarından biri olan Muzi ile karşı karşıya gelir. Hızır'ın bu hamlesini doğru bulmayan Ünal ve Davut, sokakların savaş alanına döneceğinden endişe duyarlar. Alparslan ile görüşen gizli istihbarat da Çakırbeylilerin Mossad'ın radarına girdiğini söyleyerek bu endişelerin yerinde olduğunu kanıtlar. Nitekim uyarılarda bulunan herkes haklı çıkar. Muzi yüzünü gösterir göstermez, Çakırbeylilerin koruyucusu olan Alparslan'ı hedefe koyar. İzzet de Hızır'ın dostlarını, yeni ortaklıklar sunarak yanına çekmeye çalışmaktadır. İlk sapakta Tufan'ın dostlarını satacağını düşünen Tipi, olası düşmanlıkları bir an önce engelleme taraftarıdır. Her ne kadar bu fikrini dile getirse de Hızır onu ciddiye almaz. Diğer tarafta Muzi ile anlaşmak üzere masaya oturan Tufan'ın ise Tipi'nin bilmediği planları vardır.


aslıhan gürbüz ufak tefek cinayetler
 


Ufak Tefek Cinayetler - Son bölümde ne oldu? Reyting sonuçları


Sarmaşık’ta mükellef bir sofra, aslında ortada fokur fokur kaynayan bir kazan demek. Bu sofrada yemekler lezzetli, yalanlar bol soslu ve sırlar da bir o kadar iştah kabartıcı. Ama havada uçuşan sözler hiç de yenilip yutulacak cinsten değil! Bu kez ev sahipliğini Merve üstleniyor, davetliler birer birer yerlerini alıyor. Bir de davetsiz bir misafir var! Kerim yemeğe geldi ve resmen ateşle oynuyor. Diğer yanda Oya, cinayeti çözmek için yola çıktı. Ve işte! Cinayet aletini buldu! Hem de kimin evinde?! Üstelik Merve, Serhan ve Kerim arasında yeniden bir seçim yapmak zorunda kalacak. Bu defa neyi seçecek?


kadın reyting sonuçları

Kadın - Son bölümde ne oldu? Reyting sonuçları


Babasını gören Doruk olayın şokunu üzerinden atamaz. Doruk ve Alp'in karşılaşmasına şahit olan Arif ise dehşete kapılmıştır. Sarp ve Arif cephesinde işler çığrından çıkarken, Sarp’ın yaşadığını öğrenen Arif ne yapacak? Şirin ve Bahar arasında kalan Hatice ise kendi gerçeğiyle yüzleşecektir.


2 Ekim 2018 Salı Reyting Sonuçları | Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ufak Tefek Cinayetler ve Kadın


Birbirinden iddialı dizilerin, filmlerin ve programların ekranlara geldiği 2 Ekim 2018 Salı akşamında reyting sonuçları merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.