2 Kasım 2018 Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar, Gülperi ve İstanbullu Gelin

2 Kasım 2018 Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar, Gülperi ve İstanbullu Gelin
Televizyon kanallarında yayınlanan diziler, programlar, ana haber bültenleri ve yarışmalar arasında en çok izlenen yapım belli oldu. Arka Sokaklar, Gülperi, İstanbullu Gelin, Aşk ve Mavi, Yaparsın Aşkım, Kızım, Payitaht Abdülhamid ve Müge Anlı ile Tatlı Sert arasındaki rekabetten kim birinci çıktı? işte 2 Kasım Cuma Reyting Sonuçları

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı bir akşamı daha geride bıraktık. Birbirinden iddialı kanal ve yapımların yarıştığı cuma gününde kimin birinciliği elde ettiği konusunda çeşitlik tahminler yapılıyor. Ayrıca internet üzerinde de 2 Kasım reyting sonuçları araştırılarak sonuç bulmak isteniyor. Dün gündüz ve akşam kuşağında birbirinden değerli ve zirve adayı yapım ekranlarımıza konuk oldu. Arka Sokaklar, Gülperi, İstanbullu Gelin, Aşk ve Mavi, Yaparsın Aşkım, Payitaht Abdülhamid, Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Kızım arasından hangisi birinciliği elde etti?  '2 Kasım 2018 Cuma reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.

İzleyicilerin her gün merakla takip ettikleri ve kanalların birbirleriyle yarıştığı reyting sıralamalarında 2 Kasım 2018 Cuma sonuçları belli oldu. SBT-TNS birincisi kim oldu? 2 Kasım 2018 Cuma günü en çok hangi dizi ve program izlendi? En önemli kanalların başında gelen Fox TV, Kanal D, ATV, Star TV ve TV 8 reyting sonuçları sıralamasında ne kadar puan aldı, kaçıncı oldu? Bu haftanın en çok izlenen dizileri ve kanalları hangileri? Soruların detayları haberimizde yer alıyor...

Arka Sokaklar uzun süredir elde ettiği birinciliği geçen hafta da devam ettirmiş ve birinci olmuştu. Selin'in ekipten ayrılma ihtimali, Mesut'un başına gelenler ve Rıza Baba'nın ekibinin olayları çözmek için her imkanı seferber etmesi diziyi zirveye taşımıştı. Dün de yine çok heyecanlı bir bölümle ekranlarımıza gelen fenomen dizi için kaçıncı olduğu öğrenilmek isteniyor. Arka Sokaklar reytingleri de haberimizde bulunuyor.

Arka Sokaklar, Gülperi, İstanbullu Gelin, Aşk ve Mavi, Yaparsın Aşkım, Payitaht Abdülhamid, Kızım ve daha birçok programın yer aldığı Cuma gününde 2 Kasım reyting sonuçlarının açıklanmasına sayılı saatler kala sizlere reytinglerin nasıl elde edildiğini ve reyting kategorilerini anımsatmak isteriz. Reyting, birbirinden haberi olmayan insanlar üzerinde yapılan ölçümler arasından belirlenerek ortaya çıkarılır. Verilen aparatlarla televizyonlar üzerinde yapılan testler sonrasında oranlar ve kanal hareketleri ortaya çıkarılır. Bunun yanında reytingler ABC1, AB ve TOTAL olmak üzere üçe ayrılır. Bunlardan en önemlisi ise TOTAL kategorisidir. Bir yapımın başarısı buna bağlıdır ve ne kadar uzun soluklu olacağını TOTAL ölçümleri belirler.

arka sokaklar 2 kasım cuma reyting sonuçları

Arka Sokaklar 2 Kasım 2018 Cuma reyting sonuçları - Neler yaşandı?
Organize Şube Amiri İsmail, savcı gelene kadar Rıza Babaya kötü davranmaktadır. Rıza Baba sorgulanır ve mahkemeye sevk edilir. Ekip sinir içindedir. Ayla ve Pınar perişandır. Pınar babasının elleri kelepçeli adliyeye sevk edildiğine tanık olur. Rıza Baba, tutuklu yargılanacaktır. Ekip, Rıza Babanın evine gelen tesisatçının peşine düşer. Adam ortalardan kaybolmuştur. Birileri Rıza Baba’ya büyük bir oyun oynamaktadır. Ekip, Rıza Baba’nın bu durumu ile ilgili çok üzgün iken Engin Müdür’ün tekrar ekibe katılması ise, ekipte bir sevince sebep olacaktır.

gülperi 2 kasım cuma reyting sonuçları

Gülperi 2 Kasım 2018 Cuma reyting sonuçları - Neler yaşandı?
Gülperi'nin 8. Bölümünde; haksızlığa uğrayıp çocuklarıyla birlikte evden kovulan Gülperi’yi artık daha da zorlu bir hayat beklemektedir. Kadir’le arasına koymak zorunda kaldığı mesafe hem bu mücadeleyi daha da zorlaştırır hem de Kadir’in kendi duygularını sorgulamasına ve hazır olmadığı cevaplar almasına sebep olur. Hasan ailesi için riske ettiği geleceğini Seyit’e borçlanmak zorunda kalır. Kendisinden istenen bir görevi başarmak zorundadır ancak Hasan buna hiç istekli değildir. Bedriye ise yapmadığı bir hırsızlık yüzünden suçlanmanın acısıyla baş etmeye çalışır. Hasan tahmin ettiğinden çok daha büyük bir belaya bulaştığını anlar. Gülperi ise Şeyma’nın kendisiyle ilgili planlarından habersizdir ve öğrendiği gerçekle dünyası hiç beklemediği bir biçimde yeniden alt üst olma noktasına gelir.

istanbullu gelin 2 kasım 2018 cuma reyting sonuçları

İstanbullu Gelin 2 Kasım 2018 Cuma reyting sonuçları - Neler yaşandı?
Fikret duyduklarını serinkanlılıkla sindirmeye çalışırken, Adem ve Ülfet’i bitirmeye and içer. Akif bu uğurda Fikret’in yol arkadaşı olacaktır. Esma’nın aileye sürprizi Boranlar’ın gündemini değiştirir. Süreyya’nın desteğini alan Esma verdiği kararla emin adımlarla ilerlerken Ülfet’ten de bir yerde geçmişin intikamını almaktadır. Ülfet bu şoku atlatmaya çalışırken başka bir sürpriz onu beklemektedir; Sedef geçmişin ağırlığıyla tam karşısındadır…

aşk ve mavi 2 kasım cuma reyting sonuçları

Aşk ve Mavi 2 Kasım 2018 Cuma reyting sonuçları - Neler yaşandı?
Yıllar sonra ortaya çıkan Yaman, konakta bütün dengeleri alt üst eder. Fazıl, oğlunu kabul etse de Yaman, Fazıl'a öfke doludur. Yıllardır biriktirdiği öfkesi Fazıl'a yakınlaşmasını, onu babası olarak görmesini engellemektedir. Sadi'yi etkisiz hale getirip depoya saklayan Elmas, adamı yerinde bulamaz. Bir süre sonra Sadi'nin hastanede olduğunu öğrenir. Adam komadadır. Elmas, bildiklerini anlatmasın diye adamın başında nöbet tutar. Sadi ölür ancak sakladığı sır başka bir yerdedir ve ortaya çıkması an meselesidir.

Payitaht Abdülhamid 2 Kasım 2018 Cuma reyting sonuçları - Neler yaşandı?
Halil Halid bankadan çalınan paraların peşine düşer, ancak Samuel’in kurnazlığı nedeniyle bulması kolay olmaz. Vambery hem kendini aklamayı, hem de Abdülhamid’i içine düştüğü zor durumdan kurtarmayı başarır. Fakat bu sefer de onu mühim bir görev beklemektedir. Abdülhamid sahip olduğu istihbaratla, Ruslara karşı İngilizlerin elini açtırır. Ve beklediği neticeye ulaşır. Şer ittifakını bozar. Ama bu arada meseleyi öğrenen Şivenaz ve Fuat acımasız bir plan yaparlar. Halil Halid’in bulduğu yol, Garo’yu kendi ayaklarıyla karşılarına getirir. Zeynep içinde yeşermeye başlayan Halil Halid aşkıyla, Şivenaz’ın ona verdiği vazife arasında kalır. Rus elçiliğindeki Vambery’in gizli misafiri sarayda merak konusu olur. Mahmut’la Seniha’nın arası Mahmut’un velespiti Goncagül yüzünden açılır. Şivenaz Abdülhamid’in ailesini parçalamak için kendine yeni yandaşlar bulur. Naime ve Abdülkadir zaafları yüzünden Şivenaz’ın kurduğu tuzağa kolayca düşerler. Bidar Sultan çocuklarını çekildikleri tuzaktan kurtarabilecek midir? Abdülhamid’in paşalarıyla beraber şer ittifakını bozmak için geçirdiği uykusuz geceler karşılığını bulabilecek midir? İyiyle kötünün bu savaşında, bakalım bu kez mağlup gelen kim olacaktır?

 

2 Kasım Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar, Gülperi ve İstanbullu Gelin Reytingleri


Dün yayınlanan diziler arasından 2 Kasım Cuma reyting sonuçları birincisi belli oldu. Arka Sokaklar, Gülperi, Aşk ve Mavi, Kızım, Payitaht Abdülhamid ve İstanbullu Gelin reyting sonuçları burada yer alıyor. Binlerce kişinin merakla beklediği listeleri siz değerli okuyucularımız için derledik.

TİAK'ın aldığı kararla birlikte ayrıntılı liste vermek yasaklanmıştır.

İşte tahminler
Arka Sokaklar
Aşk ve Mavi
Gülperi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.