2 Ocak 2023 Pazartesi gazete manşetlerinde neler var? Gazete Oku! Gazete Keyfi 1. Sayfalar

2 Ocak 2023 Pazartesi gazete manşetlerinde neler var? Gazete Oku! Gazete Keyfi 1. Sayfalar
Yeni yılın ilk haftası bugün başladı. Yılbaşı kutlamalarından siyaset, spordan ekonomiye birçok alanda yaşanan gelişmeler de gazetelerdeki yerini aldı. Peki, 2 Ocak 2023 Pazartesi gazete manşetlerinde neler var? Gazete Oku! Gazete Keyfi 1. Sayfalar haberimizde bulunuyor.

Çağımız her ne kadar dijitale yönlense de gazete okumaya devam eden binlerce belki de milyonlarca kişi bulunuyor. Baskının verdiği haz ve haberi yılların getirdiği alışkanlıkla takip etme heyecanını kaybetmeyen çok sayıda okuyucu mevcut. Bunun için de 1. sayfalar önemli. Kurumların gündemi ele alış şekli ve attığı manşetler okunmak isteniyor. Gazete keyfi yaparak güne başlamak isteyenler için 2 Ocak 2023 Pazartesi gününün gazete manşetleri ve 1. sayfaları haberimizde yer alıyor.


Gazetemizi okumak için tıklayınız.

02-01-22pdfgazetesi


DAMGA'da bugün neler var?

Eğlence değil katliam
2023 dünyada ve Türkiye'de havai fişeklerle karşılandı. İstanbul'un birçok bölgesinde de havai fişek gösterisi yapıldı. Özellikle kuşların ölümüne yol açan, kedi ve köpekler dahil birçok canlıya kalıcı zarar veren havai fişek gösterilerine tepki gösteren hayvan hakları dernekleri, bu sorunun kalıcı olarak çözülmesini talep etti

Bu ne zalimlik!
Arnavutköy'de zehirlendiği iddia edilen 2 köpek, bırakıldıkları yol kenarından hayvanseverler tarafından alınarak veterinere götürüldü

Stadum çevresi kaçak hafriyat alanı oldu
Tüm tedbirlere rağmen döküm sahalarına para vermek istemeyen hafriyatçılar kaçak döküm yapmaya devam ediyor. Çevre katliamcılarının şimdiki hedefi ise Başakşehir Atatürk Olimpiyat Stadyumu çevresindeki ağaçlık oldu. Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde bulunan Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na bağlanan Olimpiyat Bulvarı kenarındaki ağaçlık, kaçak hafriyat döküm alanına dönüştürüldü. İrili ufaklı taş ve inşaat atıkları ağaçlığın arasındaki boşluğa döküldü.

Çocukları için hayata tutundu
İki çocuk annesi Seher Rabia Can, 17 Mart'ta eşi Murat Can'ın silahından çıkan kurşunların hedefi oldu. Günlerce geçirdiği yoğun bakım sürecinin ardından hayata tutunan kadın felç kaldı. Fizik tedavi gören Can, çocukları için hayata tutunduğunu ve yürümeyi istediğini belirterek, "Uzun yürüme cihazına ihtiyacım var ve onunla ayağa kalkmak istiyorum" dedi.

İnsanlara umut olsun
Kök hücre nakliyle kanseri yenen 27 yaşındaki öğretim üyesi Esra Sarıbıyık, yaşadığı zorlukları bir kitapta anlatacak. Kök hücre bağışçısıyla tanıştığında kitabı yayınlayacağını söyleyen Sarıbıyık, gelirini de LÖSEV'e bağışlayacağını duyurdu. Sarıbıyık, “Kitabın ismi 'Değiştim Ben İliklerime Kadar'. Amacım kitabın insanlara umut olması. Kitabın gelirleri Lösemili Çocuklar Vakfı'na (LÖSEV) gidecek” dedi.

150 günde 150 soruşturma
Baltalimanı Ön Atık Su Arıtma Tesisi’ninin açılışında konuşan İBB Başkanı İmamoğlu, “Biz zamana karşı yarışıyoruz, ama nedense bizimle sürekli başka türlü rekabet eden bir rakibimiz var. Fakat bu rekabet, öyle kurallara uygun değil. Mertçe, centilmence bir rekabet değil. Biz, ‘150 Günde 150 Proje’ diyerek canla, başla icraat yapıyoruz, ama rakibimiz özenli bir çalışmayla, ‘150 Günde 150 Soruşturma’ hedefiyle hareket ediyor” ifadelerini kullandı.


Yeni Şafak Gazetesi 2 Ocak 2023, Pazartesi Günü ManşetiTürkiye Gazetesi 2 Ocak 2023, Pazartesi Günü ManşetiYeni Akit Gazetesi 2 Ocak 2023, Pazartesi Günü ManşetiAkşam Gazetesi 2 Ocak 2023, Pazartesi Günü ManşetiKarar Gazetesi 2 Ocak 2023, Pazartesi Günü ManşetiDiriliş Postası Gazetesi 2 Ocak 2023, Pazartesi Günü ManşetiMilat Gazetesi 2 Ocak 2023, Pazartesi Günü ManşetiCumhuriyet Gazetesi 2 Ocak 2023, Pazartesi Günü ManşetiYenisöz Gazetesi 2 Ocak 2023, Pazartesi Günü ManşetiYeni Asya Gazetesi 2 Ocak 2023, Pazartesi Günü ManşetiBirgün Gazetesi 2 Ocak 2023, Pazartesi Günü ManşetiAydınlık Gazetesi 2 Ocak 2023, Pazartesi Günü ManşetiDoğruhaber Gazetesi 2 Ocak 2023, Pazartesi Günü ManşetiGünboyu Gazetesi 2 Ocak 2023, Pazartesi Günü ManşetiDokuz Sütun Gazetesi 2 Ocak 2023, Pazartesi Günü ManşetiSonsöz Gazetesi 2 Ocak 2023, Pazartesi Günü ManşetiSözcü Gazetesi 2 Ocak 2023, Pazartesi Günü ManşetiAnayurt Gazetesi 2 Ocak 2023, Pazartesi Günü ManşetiYeni Mesaj Gazetesi 2 Ocak 2023, Pazartesi Günü ManşetiYeniçağ Gazetesi 2 Ocak 2023, Pazartesi Günü Manşeti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.