2. Sayfa neden yok? Kanal D 2. Sayfa'yı yayından mı kaldırıldı mı? Bitti mi final mi yaptı

2. Sayfa neden yok? Kanal D 2. Sayfa'yı yayından mı kaldırıldı mı? Bitti mi final mi yaptı
Hafta içi yayınlandığı saatlerde magazin gündemini tutan 2. Sayfa'nın Kanal D 6 Nisan Pazartesi yayın akışı içerisinde yer almaması izleyicileri üzdü. Binlerce kişi 2. Sayfa neden yok? Kanal D 2. Sayfa'yı yayından mı kaldırıldı mı? Bitti mi final mi yaptı? gibi sorular sormaya başladı. İşte detaylar...

Yıllardır Kanal D ekranlarında ağırladıkları konuklar ve yorumlarıyla magazin gündemini belirleyen 2. Sayfa programının yayınlanmayacak olması izleyicilerini üzdü. Ünlüler dünyasındaki en son gelişmeleri anbean aktaran, canlı yayında dahi tüm gelişmeleri takip eden Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt bugün karşımızda olmayacak. Bu durum birçok soruyu da beraberinde getirdi. Peki 2. Sayfa neden yok? Kanal D 2. Sayfa'yı yayından mı kaldırıldı mı? Bitti mi final mi yaptı? Detaylar haberimizde.

2. Sayfa neden yok?
Birçok program, yarışma ve dizi koronavirüs sebebiyle yayınlarına ara verdi. 2. Sayfa da onlardan biri oldu. Ancak bir farkla. Program cumartesi ve pazar günleri yayınlanacak. Yani bu kez hafta sonu ekranlardaki yerini alacak. 11 Nisan Cumartesi ve 12 Nisan Pazar günlerinde 2. Sayfa'yı izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.