20 Eylül 2018 Perşembe Reyting Sonuçları | Bir Zamanlar Çukurova mı Avlu mu Bizim Hikaye mi birinci

20 Eylül 2018 Perşembe Reyting Sonuçları | Bir Zamanlar Çukurova mı Avlu mu Bizim Hikaye mi birinci
Medya dünyasının en çok takip edilen konusu reyting sonuçları için bugün kıyasıya bir rekabet var. Tam dört dizi zirve mücadelesi veriyor. Ayrıca ana haber bültenleri ve gündüz kuşağı programları da yarışın içerisinde. Meleklerin Aşkı, Avlu, Bir Zamanla Çukurova ve Bizim Hikaye arasından en çok hangisi izlendi? İşte 20 Eylül 2018 Perşembe Reyting Sonuçları...

Televizyonlara damga vuran yapımlar belli oldu. Bir kez daha Şampiyonlar Ligi tadında akşam yaşadığımız ekranlarımızda birinciler belirlendi. Yeni bölümleriyle ikinci sezonuna başlayan Avlu yine perşembe gününü kasıp kavurdu. Demet Evgar ve daha birçok önemli oyuncusunun yanısıra müzikleriyle de geride kalan sezonda adından güçlü bir şekilde söz ettiren dev yapım zirvenin en büyük adaylarından birisi. Bir Zamanlar Çukurova ikinci bölümü ile yayınlandı. ATV'nin dönem dizisi olarak başlayan yapımın geçen haftayı lider olarak tamamladığını hatırlatmakta fayda var ancak rakipleri bu hafta daha fazla. Bizim Hikaye bir kez daha perşembe akşamında söz sahibi olmak ve geçen hafta kaptırdığı tahtını geri almak istiyor. Hazal Kaya ve arkadaşları bakalım bunu başarabilecek mi... Ve son olarak Show TV'nin dün akşamki kozu Meleklerin Aşkı'ydı. Dizi severleri ekran başına bağlayan oyuncu kadrosu reyting birinciliği için yeterli olacak mı? 20 Eylül 2018 Perşembe Reyting Sonuçları içerisinde en dikkat çeken yapımlardan biri de Müge Anlı ile Tatlı Sert. 9 yaşındaki Sedanur Güzel hakkında bilgi öğrenmek isteyenler bu programı kaçırmıyor. Ayrıca Zuhal Topal, Esra Erol ve Zahide Yetiş'in programları da izlenen diğer yapımlar. Peki 20 Eylül 2018 Perşembe Reyting Sonuçları nasıl şekillendi?

Bildiğiniz üzere reyting sonuçlarının yayınlanması yasaklandı. Gazete Damga ekibi olarak tahminlerimizi sizlerle paylaşıyoruz
1) Bir Zamanlra Çukurova
2) Bizim Hikaye
3) Avlu
4) FOX Ana Haber
5) Akhisarspor - Krasnodar

avlu yeni sezon
 

Avlu'da neler yaşandı?


Deniz, kızı Ecem’in kaybından sonra sakinleştiricilerle ayakta durabilmektedir. Cezaevi yönetiminin başına getirilen yeni müdür Zerrin, artık Deniz’in hayata dönmesi gerektiğini düşündüğünden ilaçlarını keser. Deniz’in önünde yepyeni bir yol ve öç alması gereken bir kişi daha vardır; Alp Öztürk. Deniz, tüm dengeleri değiştiren yeni müdür Zerrin’e rağmen planlarını işletebilecek midir?

bizim hikaye
 

Bizim Hikaye'de neler oldu?


Barış’tan hayatının darbesini yiyen Filiz, bundan sonra kalbini bütün erkeklere kapatmış, kendini sadece kardeşlerine adamaya karar vermiştir. Fakat çok geçmeden ikinci darbe de Minibollardan gelir. Zengin hayatına iyice alışmış olan Minibollar eski hayatlarına dönmek istememekte ve ablalarına karşı ilk defa ciddi şekilde cephe almaktadırlar. Küçük kardeşlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Filiz’in artık tek amacı onları geri kazanmaktır. Bunun içinse para kazanması gerektiğini farkındadır. Bu yolda en büyük destekçileri Çiçek ve Tülay olur ama işler umdukları gibi gitmez ve en kötüsü ise hayat Filiz’i en beklemediği yerde Barış’la sınamaya devam eder.

bir zamanlar çukurova  

Bir Zamanlar Çukurova'da neler oldu?


Birbirlerine duydukları sonsuz aşkla herkesi ekran başına kilitleyen Züleyha ve Yılmaz'ı artık daha acımasız bir hayat bekliyor. Herkesten kaçıp sığındıkları Yaman Çiftliği'nde işler bekledikleri gibi gitmiyor. Kıskançlık, öfke ve hırstan gözü dönmüş insanlara karşı zorlu bir mücadele başlıyor. Hünkar, Züleyha ve Yılmaz'ın büyük sırrını öğrenince gücü ve vicdanı arasında zor kararlar almak zorunda kalıyor. Oğlu Demir'in Züleyha'ya olan aşkının da farkında olduğundan, atacağı her adımdan emin olmak istiyor. Bir tarafta adam öldürmüş ve kaçak yaşayan Yılmaz, diğer tarafta hamile olduğundan şüphelendiği ve hayatıyla ilgili herkese yalan söyleyen Züleyha! Hünkar'ın bildikleriyle nasıl bir karar vereceği merak konusu. Her şeyden habersiz olan Yılmaz için artık hayat daha acımasız, daha zor… Çiftlik çalışanlarının eziyeti, Demir'in ilgisi ve Hünkar'ın karşı koyulamaz gücü Züleyha'nın canına tak ediyor. Yılmaz'ı çiftlikten ayrılmak için ikna etmeye çalışırken, sevdiği adamın hapse girme gerçeğiyle de yüz yüze geliyor. Gece yarısı çiftliğin kapısına dayanan jandarma, çiftlikteki her şeyin yeniden yazılmasına mı sebep olacak? Yoksa çiftlikteki her şeyin değişmesine ilk adım mı olacak?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.