2021 Netflix üyelik ücretleri kaç lira? Temel, standart ve özel üyelik fiyatları

2021 Netflix üyelik ücretleri kaç lira? Temel, standart ve özel üyelik fiyatları
Türkiye ve dünyanın büyük bir ilgiyle kullandığı Netflix'in üyelik fiyatlarına güncelleme geldi. Yeni açıklanan ücretlerle birlikte tüm paketler haziran ayından itibaren zamlı tarife uygulanacak. Peki, 2021 Netflix üyelik ücretleri kaç lira? Temel, standart ve özel üyelik fiyatları haberimizde yer alıyor.

Milyonlarca kullanıcısı bulunan Netflix'te binlerce dizi ve film yer almaya devam ediyor. Türk ve yabancı olmak üzere çok sayıdaki yapım ilgiyle izleniyor. Şirket yaptığı son açıklamayla birlikte üyelik ücretlerine zam yaptığını ve haziran ayından itibaren bunun geçerli olacağını duyurdu. Platformda yeni dizilerin, filmlerin, özel içeriklerin ve çok daha fazla yapımın bulunacağı yönünde bir e-posta gönderildi. Peki, 2021 Netflix üyelik ücretleri kaç lira? Temel, standart ve özel üyelik fiyatları haberimizde yer alıyor. 


Yeni hikayeler geliyor

Şirket kullanıcılarına gönderdiği notla birlikte önümüzdeki aydan itibaren geçerli olacak tarife için şunları yazdı; "Netflix'ten keyif aldığını ümit ediyoruz. Harika içerikler sunmaya devam etmek için plan ücretlerimizde bir güncelleme yapmamız gerekiyor. Aylık plan ücretin 9 Haziran 2021 tarihinde güncellenecek. Bu güncelleme sayesinde üyeliğine daha çok değer katmayı, seni neşelendirecek, sana ilham verecek ya da gününü biraz olsun güzelleştirecek hikâyeler sunmayı amaçlıyoruz."

netflix
 


Nasıl tepki görecek?

Ülkemizdeki tarifeleri ile zaman zaman eleştirilse de çok sayıda kullanıcısı bulunan Netflix'in yaptığı yüzde 25-30'luk zam sonrasında nasıl bir tepki ile karşılaşacağı merak konusu. Son zamanlarda koronavirüs seebiyle oldukça fazla üye kazanan dünyaca ünlü şirket bu kararından karlı mı yoksa zararlı mı çıkacak? sorusunun yanıtı bekleniyor.


 

netflix üyelik paketleri ve ücretleri

Netflix üyelik ücretleri

Dizi ve filmlerin yanısıra belgeseller ve hayat hikayeleri ile birlikte adından söz ettiren Netflix'te üç üyelik paketi bulunuyor.

Temel üyelik
Fiyatı: 26,99 TL
Video kalitesi: İyi
Video çözünürlüğü: 480p
Televizyon, bilgisayar, cep telefonu ve tabletinizde seyretme: Evet

Standart üyelik
Fiyatı: 40,99 TL
Video kalitesi: Daha iyi
Video çözünürlüğü: 1080p
Televizyon, bilgisayar, cep telefonu ve tabletinizde seyretme: Evet

Özel üyelik
Fiyatı: 54,99 TL
Video kalitesi: En iyi
​​​​​​​Video çözünürlüğü: 4K+HDR
Televizyon, bilgisayar, cep telefonu ve tabletinizde seyretme: Evet
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.