21 Eylül 2018 Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar mı birinci oldu Gülperi mi?

21 Eylül 2018 Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar mı birinci oldu Gülperi mi?
Televizyon ekranlarında en çok izlenen yapımlar belli oldu. Bu hafta ile birlikte cuma günü artık tam kıvamına ulaştı ve kıyasıya bir mücadele yaşandı. Arka Sokaklar mı Gülperi mi İstanbullu Gelin mi Aşk ve Mavi mi yoksa 4N1K İlk Aşk mı en çok izlendi? İşte detaylar...

Cuma günleri artık daha çekişmeli bir hal aldı. Arka Sokaklar'ın geçtiğimiz hafta yeni sezonun ilk bölümüyle ekranlara gelmesinin ardından İstanbullu Gelin ile Aşk ve Mavi de potaya girdi. 4N1K İlk Aşk'ın tahttaki macerası kısa sürdü ve sezon içerisindeki dizilerle nasıl başa çıkacağı merak konusu. Yine de farklı bir cuma gününe tanıklık ettiğimiz akşamda kıyasıya bir mücadelenin içerisinde kendimizi bulacağız. Selin'in ekipten ayrılıp ayrılmayacağı büyük bir soru işareti haline geldi. Özcan Deniz ve Aslı Enver'in baş rolünü paylaştığı Star'ın fenomen dizisi yeni olaylara gebe. Aşk ve Mavi'de heyecan eksik olmuyor. Reyting sonuçlarının yayınlanmasının yasak olduğu şu günlerde siz değerli okuyucularımız için hazırladığımız tahmini sıralama aşağıdaki gibidir.
 

21 Eylül 2018 Cuma Reyting Sonuçları

1) Arka Sokaklar
2) Aşk ve Mavi
3) Gülperi
4) İstanbullu Gelin
5) 4N1K İlk Aşk


Arka Sokaklar'da ne oldu?

Kaybolan çocuk vakaları gitgide artmıştır. Öfkeli bir kamuoyu oluşur. Ekibimiz bu duruma son vermek için gece gündüz çalışır. Saffet’in cenaze töreni yapılır. Seyfi sorgusunda ailesi ile ilgili birçok bilgi verir ancak esrarengiz bir şahit, emniyet binasına gelir. Suna ve kızı Figen bir cinayete tanık olurlar. Ekibimiz Suna ve kızını koruma altına alır. Figen okuldaki tiyatro müsamerelerine gitmek konusunda diretir. Ekibimiz tehlikeli olacağı konusunda uyarsa da Figen gizlice gitmeye yeltenir. İzmir’den Özer müdür, emniyete ziyarete gelmiştir. Selin’in de eski müdürüdür. Müdür Selin’in tayinini İzmir’e almasını ister. Selin net bir cevap vermemiştir ama emniyete tayin yazısı gelir. Özellikle Mesut olmak üzere, herkes bu tayin konusuna çok şaşırır.

arka sokaklar

 

Aşk ve Mavi'de ne oldu?

Göreçki Konağı'nda yaşayanlar, Mavi, Pembe ve İsmet'in kaza haberiyle hastaneye koşarlar. Fazıl, İsmet ve gelinleri için üzülürken onu derinden yaralayacak gelişmelerden henüz habersizdir. Oğlu Ali'nin ameliyat masasında ölümle savaştığını, Cemal'in vurulduğunu henüz bilmiyordur. Hasibe karakola teslim olmaya giderken üst üste gelen felaketler Göreçkiler'i yıkar. Konakta yaşayan herkes için zor günlerin başlangıcıdır bu felaketler… Yalanlar, ihanet, ortaya bir bir dökülen sırlar, daha çok canlar yakacak, katlanması güç durumları ortaya çıkaracaktır.

4n1k ilk aşk

 

4N1K İlk Aşk'ta ne oldu?

Yaprak’ın yalan aşk itirafı Ali’nin canını fena yakar. Eve gitmek istemeyen Ali, Ela öğretmenine gider. Uzaktan sevmenin ne demek olduğunu çok iyi bilen Ela, Ali’yi teselli eder. Ancak bu durum Jülide’nin hiç hoşuna gitmez ve soluğu Ela’nın evinde alır. Barış, bu oyuna devam edeceklerse Yaprak’tan adam gibi oynamasını ister ve onu uyarır; “Dikkat et gerçeğe dönümesin aşkımız” der. Onların konuşmalarına ise Tuna kulak misafiri olur. Okul gündemine Yaprak-Barış aşkı bomba gibi düşer. Babasını affetmeyen Ece çetenin operasyonu ile geceyi Melike’nin evinde saklanarak geçirir. Gökhan’ın Merve kıskançlığı bu kez başını büyük derde sokar. Barış ve Yaprak’ı takip eden çete Ali ile ilgili gerçeği öğrenir. Jülide ise Yaprak’ı Ali ile ilgili konuşmak için çağırır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.