21 Kasım 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları | Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul reytingleri

21 Kasım 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları | Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul reytingleri
Ekranlarda kıyasıya bir rekabeti geride bıraktığımız günün ardından herkes araştırmalara başladı. Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul'un yayınlandığı çarşamba akşamında hangi dizi birinci oldu? İşte 21 Kasım 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları

Açıklana n reyting sonuçları her gün büyük bir merak içerisinde araştırılıyor. ABC1, AB ve TOTAL kategorilerinde yarışan yapımlar arasından hangisinin birinciliği elde ettiği konusunda tahminler yürütülüyor. Çarşamba günlerini diğerlerinden ayıran bir nokta var. Artık rakipsiz ilerleyen Sen Anlat Karadeniz reyting sonuçları sıralamasında tahtı önemli bir gelişme olmadıkça kaptırmaması. Eğer dizi yayınlanmazsa veya herhangi bir maç olmazsa Osman Sınav'ın yapımcılığını üstlendiği dizi günü zirvede bitiriyor. Diriliş Ertuğrul reyting sonuçları bile uzun süredir bu diziyi geçemiyor. Dün Diriliş Ertuğrul da yeni bölümü ile ekranlardaydı. Ayrıca Mehmetçik Kutlu Zafer, Eyvah Düşüyorum, Güldür Güldür Show, Çocuklar Duymasın, Yaparsın Aşkım, Diriliş Söğüt ve Jet Sosyete de günü önemli bir sıralamada bitirmek adına gayret gösterdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert reyting sonuçları sıralamasına direkt etki gösteriyor. FOX, ATV ve Show TV Ana Haber'in de ciddi izlenme payı olduğundan da bahsetmeden geçmeyelim.

Televizyon kanalları, yapım şirketleri, oyuncular, set çalışanları ve izleyiciler için yayınlanan dizi, program veya yarışmanın izlenilebilir ve sürekli hale gelmesinin en önemli kriteri reyting. TOTAL, ABC1 ve AB kategorilerinde elde edilen reyting verileri sıralanarak tablo oluşturuluyor ve bu da reyting sonuçlarını ortaya çıkarıyor. İzlenme payı olarak en yüksekte olan yapım o günü lider tamamlıyor. ATV'nin fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz geçtiğimiz haftayı lider tamamlamıştı ve rakiplerini geride bırakmıştı. Bu hafta da tahtını koruması içimn aynı performansı belki de daha fazlasını göstermek zorunda.

murat tekin

"Seninle yürüyeceğim her yol, sana çıkan her yol o kadar güzel ki..."
Tahir Nefes'e yaşayamadığı mutlulukları yaşatmaya kararlıdır. Düğün hazırlıkları başlarken Nefes'in de Tahir'e bir sürprizi var. Fatih, Berrak'ın aşkıyla yanıp tutuşurken Murat kardeşinin yanındadır. Berrak'a açılması için Fatih'e yardım eden Murat, Nazar'a da derman olabilecek mi? Sevdiğinin dayak yediğini duyunca onu Vedat'ın elinden alabilecek mi? Nefes hep hayalini kurduğu gelinliği sonunda giyer. Tahir ve Nefes'in sevdası mutlu sona yaklaşmışken bu mutluluğa gölge mi düşecek?

emine çilköse

Ertuğrul'un zor sınavı
İlbilge Hatun’un babası Umur Bey ile birlikte obaya devletin vergi tahsildarları olarak gelmesiyle, Kayılar ve Umuroğulları arasında büyük bir gerilim doğmuştu. Bunlar yaşanırken, Aksakallıların arasına dahil olan Ertuğrul, içinde devletin sırları olan sandığı Moğollardan geri alma vazifesine atılmıştı. Bu vazifede sandığı Moğolların elinden kurtarmayı başarmış, ancak sandığın anahtarını ele geçirememişti. Anahtarı ele geçirmeleri için Turgut ve Mergen’i vazifelendirmişti. Turgut ve Mergen, gizli sandığın anahtarına ulaşabilecekler mi? Dragos, zangoç kılığında kendini gizlemeye devam ederek Ertuğrul üzerinde türlü oyunlar oynamaya devam etmişti. Kayılar ile Umuroğulları’nı birbirine düşürmek için Umuroğullarının alplarını öldürerek bu suçun Gündüz’ün üzerine kalmasını sağlamıştı. Bununla yetinmeyen Dragos’un Ertuğrul’u oldukça zor durumda bırakacak son tuzağı ne olacak? Kayılar ve Umuroğulları arasında gitgide büyüyen bu gerilim, nereye varacak? Dragos’un adamlarının Umuroğulları alplarına saldırdığı yerde, Osman ve Savcı da vuruşmaya tanık olmuştu. Dragos’un adamları ise onları fark etmiş ve onların peşine düşmüştü. Osman ve Savcı, Dragos’un adamlarının elinden kurtulabilecek mi? Bu hengâmede sırtından ok yiyen Ataç, güçlükle hana gelmiş ve burada İlbilge ile Gündüz arasında büyük bir gerilim yaşanmıştı. Bu gerilim neticesinde, İlbilge istemeden Ertuğrul’u hançerlemişti. Ertuğrul, tüm bu yaşananlara nasıl bir tepki verecek? Üzerine kurulan tuzakların üstesinden gelip obasını ve ailesini muhafaza edebilecek mi?

SEDANUR GÜZEL MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 2 KASIM CUMA

Haluk gerçekleri anlatıyor!
Taş Fırın Haluk, başta Meltem olmak üzere herkesten bir şeyler gizlemektedir. Gizli gizli birileriyle konuşmaktadır, bu da sonunda Meltem’in dikkatini çeker. Meltem, Haluk’un bir doktorla konuştuğunu öğrenir. Haluk’un bir hastalığı olduğunu ve kendisinden gizlediğini düşünen Meltem çok üzülür. Meltem, Haluk’la yüzleşir ve Haluk da gerçekleri anlatmak zorunda kalır. Öte yandan Merve okulda şarkı söyleyecektir. Ancak sadece iki davetiyesi vardır. Merve’nin konserine hem Gönül ve Tuna, hem de Özlem ve Sertaç gitmek isteyince ortalık karışır.

selma danışman nerede

 

21 Kasım 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları | Sen Anlat Karadeniz reytingleri

Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan 21 Kasım 2018 Çarşamba reyting listesi her gün merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarının Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul, Mehmetçik Kutlu Zafer, Eyvah Düşüyorum, Güldür Güldür Show, Çocuklar Duymasın, Yaparsın Aşkım ve Jet Sosyete'nin olduğu akşamda hangisi günü birinci tamamladı?

TİAK'ın aldırdığı karar sonrasında ayrıntılı reyting listesi vermek yasaktır. Tahminler 10.30'da web sitemizde olacak.

İşte sıralama
Sen Anlat Karadeniz
Diriliş Ertuğrul
Sen Anlat Karadeniz ÖZET

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.