22 Ekim 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları | Çukur ve Söz reytingleri

22 Ekim 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları | Çukur ve Söz reytingleri
Televizyon ekranlarında en çok izlenen diziler belli oldu. Çukur, Söz ve Can Kırıkları'nın yanısıra Yasak Elma da günü zirvede tamamlamak için mücadele verdi. İşte 22 Ekim 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları...

22 Ekim 2018 Pazartesi reyting sonuçları açıklandı mı? Söz ve Çukur reytingleri yine merak ediliyor. İki dizi arasındaki rekabette hangisinin birinci olduğu konusunda araştırma var. Yapımların sosyal medyadaki kapışması da bir hayli dikkat çekiyor. Pazartesi günlerinin söz sahibi dizileri yine kıyasıya bir kapışma içerisinde. Televizyon ekranlarında dün en çok hangisi izlendi sorusunun yanıtını vereceğimiz haberimizde reyting sonuçları için de tüm detaylar bu sayfada yer alacak. Dün ayrıca FOX'un son dönemdeki başarılı dizilerinden Yasak Elma da günü zirvede  tamamlamak adına önemli bir sınav verdi. ATV'nin yeni dizisi Can Kırıkları izleyiciye alışmaya başladı. İyi bir sıralama ile günü kapatırsa asla sürpriz olmaz. Ege'nin Hamsisi de yine düne renk kattı. Kanal D akşam kuşağında Yaşamak Güzel Şey isimli filmi tercih etti. Ekranların tek yarışma programı ise TV 8'de yayınlandı. Masterchef ekranlarımıza geldi. 22 Ekim 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları, Çukur ve Söz reytingleri burada yer alıyor.

Türkiye'de en çok çekişmenin yaşandığı günlerden biri olan pazartesiden sonra reyting sonuçları yeni günün ilk anından itibaren araştırılıyor. Birbirinden iddialı dizilerle birlikte ana haber bültenleri de en çok izlenenler listesinde kendine yer bulabiliyor. Ayrıca sabah kuşağı programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert de bu sıralamanın müdavimlerinden birisi. Ele aldığı konular ve bulduğu kayıp/cinayetlerle adından söz ettiren program adeta izleyenleri ekran başına topluyor. Mobil ilerleyen yapım günün sonunda rakiplerine oranla daha da önemli sonuçlar elde edebiliyor. Sabah iş maratonunda pek çok insanın izleyemediği bir yayınla prime time kuşağına 'dalış' yapmak hiç de kolay değil. Bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert reyting sonuçları da çok önemli.

Gelelim dün neler oldu? sorusunun yanıtına...

çukur


Çukur: Koçovalılar ile Karakuzuların artık ortak bir düşmanı vardır. Bu sırada farklı odalarda tutulan Cumali ile Çeto, birbirlerinin kim olduğunu bilmeden kader ortağına dönüşecekler. Çukur’da ise Mete’nin hastanelik olması Celasun için bardağı taşıran son damla olacak. Meke’ye karşı öfkesi büyüyen Celasun ile Meke’nin yüzleşmesi adrenalin dozunu yükseltecek. Bu sırada Yamaç, Aliço’dan da yardım isteyerek Vartolu, Medet, Metin ve Kemal ile birlikte Cumali’yi kurtarmak için planlarını harekete geçirecek. Ancak hedeflerine ulaşmaları o kadar kolay olmayacak. Mahsun ve Ersoy’un Çeto’yu kurtarmak için yaptığı plan, beklenmedik bir anda iki kişinin daha hayatını tehlikeye sokacak.

söz

Söz: Tim uğruna kendini feda ederek Kasap Dragan’ın hain tuzağına düşen Yavuz işkence altındadır. Tim ise başarılı bir operasyon sonucu Erdal’ı almış ve dönüş için harekete geçmiştir. Dragan, Yavuz’u öldürmek için planlar yaparken Nisan tarafından Erdal’ı geri alması istenir. Dragan’ın tek bir kozu vardır o da Yavuz. Ama Yavuz’u sağ olarak Tim’e geri vermeye de niyeti yoktur. Tim geri dönüş yolundayken, Yavuz’un tutsak alındığı haberi gelir. Yavuz’un nasıl Dragan’ın eline geçtiği Tim’in kafasını kurcalarken, Dragan, Yavuz karşılığında Erdal’ı takas etmek için harekete geçmiştir bile. Tim bu takası ancak Erdal’ın sorgusu tamamlandıktan sonra yapabilecektir. Bu kısıtlı zamanda Yavuz’un hayatını kurtarmak için Derya, Eylem ve Erdem zamanla yarışmak zorunda kalacaklardır. Takas sırasında Dragan’ın yaptığı kalleşlik Yavuz’u tek başına onlarca teröristle çatışmak zorunda bırakır. Yavuz var gücüyle çatışırken Tim ona yardım etmek için zamanla yarışıyordur. Yavuz bütün bu işkence ve çatışmalardan sonra bambaşka bir yola girecektir.

can kırıkları

Can Kırıkları: Leyla'nın namlusunun ucundaki Cihan, ölümle karşı karşıyadır. Kendi canını kurtarmak için Leyla'yı Zeynep'in hayatıyla tehdit eder. Leyla ise Ercüment'in telefonunu kullanarak Cihan'ı köşeye sıkıştıran bir plan yapar. Bu plan tüm dengeleri değiştirir. Cihan ve Haşmet arasında büyük bir savaş başlarken Aslan adım adım Pınar'ın katiline yaklaşır. Kerem ise Zeynep'in Ercüment'le geçmişine dair çok önemli bir ipucu elde etmiştir. Leyla ve Zeynep'in geçmişlerinin ortaya saçılması an meselesidir.

yasak elma

Yasak Elma: Defne’nin Yıldız’ın sırrını açıklaması Halit ve Yıldız evliliğinin ortasına bomba gibi düşer. Halit, Yıldız ile ilgili bir karar aşamasına gelmiştir. Halit’in kafasının karışıklığı Ender’in işine yarayacaktır. Yıldız ise boş durmayacak ve Halit’i geri kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Alihan ve Zeynep hayatlarını ayrı olarak geçirme çabasındadır. Alihan ise Zeynep’i unutmak için önemli bir karar alır.

 

22 Ekim 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları | Söz, Çukur reytingleri


Birbirinden iddialı dizilerin yayınlandığı akşamda Söz, Çukur ve Yasak Elma reyting sonuçları merak ediliyor ve araştırılıyor. Dün en çok hangi dizi izlendi? İşte 22 Ekim 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları haberimizde.

Tahminler 10.30 itibariyle sitemizde olacak.

İşte reyting sıralaması
1) Çukur
2) Söz
3) Fatih Portakal ile FOX Ana Haber Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.