22 Mayıs Cuma Zuhal Topal'da kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı?

22 Mayıs Cuma Zuhal Topal'da kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı?
Heyecanlı, gergin ve bir o kadar da eğlenceli bir haftanın sonuna daha gelindi. Zuhal Topal'l Sofrada'nın kazananı bu akşam açıklanacak. Fatih Portakal ile FOX Ana Haber'in ardından sonra yayınlanacak bölümde 15 bin liranın sahibi belli oluyor. Peki 22 Mayıs Cuma Zuhal Topal'da kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı?

FOX TV ekranlarının ilgiyle izlenen programlarının başında gelen Zuhal Topal'la Sofrada'nın bir haftası daha sona eriyor. Bugün itibarıyla 81 haftasını geride bırakan programda nefesler tutulacak.. Haftanın finali bölümüyle izleyicilerinin karşısında olacak yarışmanın birincisi de merak ediliyor. 15 bin lira para ödülünün verildiği yayında herkes sonuca kilitlenmiş durumda. Peki 22 Mayıs Cuma Zuhal Topal'da kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? İşte detaylar...
 


Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim yarıştı?

Güzel sunucu Zuhal Topal'ın ekranlara taşıdığı programda Büşra Firdevs Özenli, Fatoş Boztoprak, Berivan Balta ve Esra Uysal Canpolat yarıştı. Bugünkü yarışmacı ise Ferah İpek oldu. Genç gelinin alacağı puanlar haftanın kaderini belirleyecek. Eğer kendisini birinciliğe taşıyacak o puanı alamazsa 15 bin lirayı kaçıracak. Zuhal Topal'la Sofrada puan durumunu ise sizler için aşağıda detaylandırdık.

Zuhal Topal'la Sofrada puan durumu

Dört gün boyunca yarışan yarışmacılar, kayınvalidelerinin verdikleri puanlarla birlikte sıralamalarını elde ettiler. Bugün her şey değişebilir. Cuma günü ödül alan pek çok geline tanıklık etmiştik.Ferah İpek de da söz konusu gruba katılabilir. Şimdi dört günlük performansları yeniden hatırlayalım ve puan durumuna göz atalım.

 

  • 18 Mayıs Pazartesi Puanı (Büşra Firdevs Özenli) : 18 Puan (elendi)
  • 19 Mayıs Salı Puanı (Fatoş Boztoprak) : 28 puan (zirvede)
  • 20 Mayıs Çarşamba Puanı (Berivan Balta) : 26 puan (elendi)
  • 21 Mayıs Perşembe Puanı (Esra Uysal Canbolat) : 22 puan (elendi)






18 Mayıs Pazartesi Büşra Firdevs Özenli: Karalahana Çorbası, Dereotlu Yoğurt Mezesi, Gevurdağı Salata, Kuru Patlıcan Dolması, Beşamel Soslu Tavuk Krep, Fırın Sütlaç, Avcı Kebabı, Meyhane Pilavı ile haftayı açtı. 18 puan alabildi..



19 Mayıs Salı Fatoş Boztıprak: Etli bamya çorbası, Rende patates böreği, Mantar Cips, Şehriye salatası, Fırında kuzu kaburga, iç pilav, Kaşık salata ve Kadayıflı muhallebili ile kayınvalidelerin karşısına çıktı. 28 puanla hafta birincisi durumunda.



20 Mayıs Çarşamba Berivan Balta: Şehriyeli tavuk çorbası, El açması peynirli gül böreği, Tel şehriyeli patates köftesi ,Mor lahana salatası, Fırında Patlıcan Köfte, Sebzeli Bulgur pilavı, Çoban Salata ve Güllaç hazırladı. 26 puanla haftayı tamamladı.



21 Mayıs Perşembe Esra Uysal Canbolat: Sütlü kereviz çorbası, Patatesli Börek, Bulgurlu pazı sarma, Tahinli tarator, Ali nazik kebabı, Yeşil mercimekli bulgur pilavı, Çoban salata ve Kıbrıs tatlısı yaptı. 22 puanda kaldı.

Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu?

Gelin ve kaynanaların kıyasıya mücadele verdiği yarışmada birinci açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.