23 Ekim 2018 Salı Reyting Sonuçları | EDHO, Kadın ve Koca Koca Yalanlar reytingleri

23 Ekim 2018 Salı Reyting Sonuçları | EDHO, Kadın ve Koca Koca Yalanlar reytingleri
23 Ekim 2018 Salı Reyting Sonuçları açıklandı mı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kadın, Ufak Tefek Cinayetler, Koca Koca Yalanlar ve daha birçok yapım günü birinci tamamlamak için mücadele verdi. Peki hangisi lider oldu? İşte 23 Ekim 2018 Salı Reyting Sonuçları

Türkiye'nin en büyük kanalları dün de reyting sonuçları için rekabet içindeydi. Birbirinden iddialı dizilerin, ana haber bültenlerinin, reality programların ve filmlerin yer aldığı bu önemli günde hangisinin lider olduğu merak ediliyor. Bilindiği üzere Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kadın arasında yaşanan rekabet mevcuttu. Artık Koca Koca Yalanlar da salı gününe alınınca bir ana dizi daha yarışmaya dahil oldu. Ufak Tefek Cinayetlerin de ciddi izlenme süreleri aldığı salı gününde Koca Koca Yalanlar konsepti açısından fark yaratacaktır. Son bölümde Müjgan ile Ahmet'in bir araya gelip aşk tazelemesi herkesi sevindirmişti. Devamında ise neler yaşanacağı merak konusu haline gelmişti. Dizinin son bölümü dün akşam yayınlandı. Bakalım günü kaçıncı olarak tamamlayacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da izleyicileriyle buluştu. Yaşanan tüm olayların soluksuz izlendiği dizi bir kez daha zirveye aday. FOX'un en başarılı dizisi olan Kadın da yine duygusal ve dramatik sahneleriyle adeta ciğerleri parçaladı. Mendilleri eksik etmeyen seyirciler geçen hafta olduğu gibi Kadın'ı bu hafta da zirveye taşıyabilecek mi... TRT 1 Mehmetçik Kutlu Zafer ile ekranlarımıza konuk oldu. TV8'de ise Masterchef Türkiye yayınlandı. Konsepti ile farklılık yaratan yarışma programına her geçen gün ilgi artıyor. ShowTV de Bana Masal Anlatma'yı seçti. 23 Ekim 2018 Salı Reyting Sonuçları haberimizde bulunuyor.

Günü zirvede tamamlamaya aday farklı programlar da var. Bunlar Müge Anlı ile Tatlı Sert, ATV Ana Haber Bülteni, Fatih Portakal ile FOX Ana Haber Bülteni ve Show Ana Haber Bülteni. Her gün ilk sıraları etkileyecek oranlar yakalayan söz konusu yayınlar belirleyici rol oynamaya devam ediyor. Özellikle Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sabah kuşağında böyle bir veri elde etmesi gerçekten takdire şayan.

Koca Koca Yalanlar'da neler yaşandı? 23 Ekim Salı Reyting Sonuçları
Ahmet ve Müjgan yılların alışkanlığıyla evlilik yıl dönümlerinde, gittikleri deniz kenarında karşılaşırlar. Duygusal yakınlaşmaları, bir aracın çarpmasıyla hastanede son bulur. Müjgan’a dönmek isteyen Ahmet, Sude’den ayrılma plânları yapmaya başlar. Şahin ve Osman ona önerilerde bulunurken Erdem, Ahmet’e Müjgan’ın kolay kolay onu affetmeyeceğini söyler. Ahmet, Sude’den ayrılmak için Alp’ten bile medet ummaktadır.

koca koca yalanlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da neler yaşandı? 23 Ekim Salı Reyting Sonuçları
Çakırbeyliler, Muzi'yi bulacaklarını umarak çıktıkları yolda pusuya düşürülmüşken, Davut Ateş'in ellerinden ölüme uğurlanmıştır. Hedef şaşırtarak büyük bir kayba sebebiyet veren düşmanlar, el birliğiyle Hızır ve ailesini bitirmenin peşindedir. Gün geçtikçe intikam hırsı artan Çakırbeylilerin önüne yem olarak atılan Sinan'a nihayet ulaşılır fakat o kadar küçük bir lokma kimsenin gözünü doyurmaya yetmez. Bu ölüm kalım savaşında asıl hedef Muzi iken son yaşanan olaylar okların İzzet'e dönmesine neden olacaktır. Dayısının intikamını almak için Hızır'dan önce yola koyulan Hızır Ali, yaptığı planla kendi canını tehlikeye atar. Tüm olanların sorumlusu sayılan Muzi, bir Çakırbeyli'yi ele geçirme fırsatını kaçırmayacaktır. Her geçen gün yaptıklarıyla onu dost bilenlerin güvenini kazanmaya çalışan Ateş'in son planı Cemre ile bir yuva kurmak üzerinedir. Her ne kadar aile kurmak isteyen iyi bir insan izlenimi vermeye çalışsa da en yakınındakilerden biri onun hain olduğunu anlar. Sonu yine felaket getirecek olan bu durum bu kez en çok Emine'nin canını yakacaktır.

Kadın'da neler yaşandı? 23 Ekim Salı Reyting Sonuçları
Bahar ve çocukların mezarında karşılaştığı manzara ile şok olan Sarp’ın aklında tek bir soru vardır: Bugüne kadar inandığı her şey yalan mıdır? Olanlardan sonra Suat’tan hesap sormaya giden Sarp’ı artık hiçbir güç Bahar ve çocukların yaşamadığına inandıramayacaktır. Çareyi Enver’de aramak üzere kapıya dayandığında ise evin kapısında Arif ile karşılaşır. Arif’in ise Sarp’ı görmeye tahammülü bile yoktur. Artık kimseye inanmayan Sarp, Bahar ve çocukların yaşadığına emin olup bu defa onlara kavuşabilecek mi?

 

23 Ekim 2018 Salı Reyting Sonuçları | Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reytingleri

Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarında yayınlanan yapımlarla oluşturulan 23 Ekim 2018 Salı reyting listesi her gün merak edilerek araştırılıyor. Zirve adaylarının Kadın ve Eşkıya Dünya Hükümdar Olmaz, Koca Koca Yalanlar'ın olduğu akşamda hangisi günü birinci tamamladı?

TİAK'ın aldırdığı karar sonrasında ayrıntılı reyting listesi vermek yasaktır. Tahminler 10.30'da web sitemizde olacak.

Sıralama
1) Kadın
2) EDHO
3) Fatih Portakal ile FOX Ana Haber

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.