23 Kasım 2018 Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar, Şahin Tepesi, Gülperi reytingleri

23 Kasım 2018 Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar, Şahin Tepesi, Gülperi reytingleri
Televizyon kanallarında yayınlanan diziler, programlar, ana haber bültenleri ve yarışmalar arasında en çok izlenen yapım belli oldu. Arka Sokaklar, Gülperi, İstanbullu Gelin, Şahin Tepesi, Yaparsın Aşkım, Kızım, Payitaht Abdülhamid ve Müge Anlı ile Tatlı Sert arasındaki rekabetten kim birinci çıktı? işte 23 Kasım Cuma Reyting Sonuçları

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı bir akşamı daha geride bıraktık. Birbirinden iddialı kanal ve yapımların yarıştığı cuma gününde kimin birinciliği elde ettiği konusunda çeşitlik tahminler yapılıyor. Ayrıca internet üzerinde de 23 Kasım reyting sonuçları araştırılarak sonuç bulmak isteniyor. Dün gündüz ve akşam kuşağında birbirinden değerli ve zirve adayı yapım ekranlarımıza konuk oldu. Arka Sokaklar, Gülperi, İstanbullu Gelin, Şahin Tepesi, Yaparsın Aşkım, Payitaht Abdülhamid, Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Kızım arasından hangisi birinciliği elde etti?  '23 Kasım 2018 Cuma reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.

İzleyicilerin her gün merakla takip ettikleri ve kanalların birbirleriyle yarıştığı reyting sıralamalarında 23 Kasım 2018 Cuma sonuçları belli oldu. SBT-TNS birincisi kim oldu? 23 Kasım 2018 Cuma günü en çok hangi dizi ve program izlendi? En önemli kanalların başında gelen Fox TV, Kanal D, ATV, Star TV ve TV 8 reyting sonuçları sıralamasında ne kadar puan aldı, kaçıncı oldu? Bu haftanın en çok izlenen dizileri ve kanalları hangileri? Soruların detayları haberimizde yer alıyor...

murat tekin

Arka Sokaklar uzun süredir elde ettiği birinciliği geçen hafta da devam ettirmiş ve birinci olmuştu. Rıza Baba'ya kurulan kumpasın ardından olayların ailesine sirayet etmesi herkesi derinden etkiledi. Dün de yine çok heyecanlı bir bölümle ekranlarımıza gelen fenomen dizi için kaçıncı olduğu öğrenilmek isteniyor. Arka Sokaklar reytingleri de haberimizde bulunuyor.

emine çilköse

Arka Sokaklar, Gülperi, İstanbullu Gelin, Şahin Tepesi, Yaparsın Aşkım, Payitaht Abdülhamid, Kızım ve daha birçok programın yer aldığı Cuma gününde 23 Kasım reyting sonuçlarının açıklanmasına sayılı saatler kala sizlere reytinglerin nasıl elde edildiğini ve reyting kategorilerini anımsatmak isteriz. Reyting, birbirinden haberi olmayan insanlar üzerinde yapılan ölçümler arasından belirlenerek ortaya çıkarılır. Verilen aparatlarla televizyonlar üzerinde yapılan testler sonrasında oranlar ve kanal hareketleri ortaya çıkarılır. Bunun yanında reytingler ABC1, AB ve TOTAL olmak üzere üçe ayrılır. Bunlardan en önemlisi ise TOTAL kategorisidir. Bir yapımın başarısı buna bağlıdır ve ne kadar uzun soluklu olacağını TOTAL ölçümleri belirler.

SEDANUR GÜZEL MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 2 KASIM CUMA

Arka Sokaklar 23 Kasım 2018 Cuma reyting sonuçları - Neler yaşandı?
Pınar, Zeyno’yu okuldan almaya gider. Bu sırada maskeli adamlar Zeyno'yu kaçırır. Pınar, feryatlar içinde çocuğunu kurtarmaya çalışır; ancak, elinden bir şey gelmez. Panik olmuş bir halde Ali’yi arar. Rıza Baba torununun kaçırıldığını öğrenince kalp krizi geçirir ve hemen hastaneye kaldırılır. Zeyno, korkmaya başlar. Küçük kızın köy evinden görüntüleri, ekibe gönderilir. Ali görüntüleri izleyince sinir krizi geçirir. Zeyno’yu kaçıranlar silahları istemektedirler.

gülperi 23 Kasım cuma reyting sonuçları

Gülperi 23 Kasım 2018 Cuma reyting sonuçları - Neler yaşandı?
Can için sürpriz bir doğum günü hazırlayan Gülperi,  oğlunun kaçırıldığını anlayınca yıkılır. Onu bulmak için her yolu deneyen Gülperi, oğlunu kurtarmak için zorlu bir karar vermek zorunda kalır. Can’ın kaçırılmasından kendini sorumlu tutan Bedriye kahrolurken, Hasan gözünü kırpmadan Ejder’in peşine düşer.  Bu takipte Seyit de kendisine destek verir. Gülperi’ye destek olmak isteyen Kadir, Yakup sayesinde Şeyma’nın ne kadar kötü olabileceğini bir kere daha fark eder. Duyduklarına inanamayan Kadir, Şeyma'yla geri dönüşsüz bir yola girmek zorunda kalır. Gülperi her şeye rağmen oğluna kavuşmak için umutlarını ayakta tutsa da, onu Can'la ilgili çok kötü bir haber beklemektedir.

istanbullu gelin 23 Kasım 2018 cuma reyting sonuçları

İstanbullu Gelin 23 Kasım 2018 Cuma reyting sonuçları - Neler yaşandı?
Boran’lar ait oldukları yerde ayağa kalmak için yeni bir hayata merhaba derler. Garip’in bir sürprizi ile de konağa girişleri büyük bir şaşkınlığa sebep olur. Adem’in çocuğu için seçtiği hayatta gidecek hiçbir yeri yoktur, elini uzatan kişi ise Güneş olur. Emir içinse bu yeni hayat ait olamama hissi yaratmaktadır, çocuk duyguları ile baş edemez hale gelir. Boran’lar Adem’e karşı borçlu kalmamak için yol aramaya başlar. Faruk’un kararı ise ailede şok etkisi yaratacaktır.


Şahin Tepesi 23 Kasım cuma reyting sonuçları

Şahin Tepesi 23 Kasım 2018 Cuma reyting sonuçları - Neler yaşandı?Birbirlerinin hayatından çalan iki kadının hak ve güç savaşı... Bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadele… Bir ölümün ardındaki büyük sır... Birlikte büyüdüğü Tuna'nın (Zerrin Tekindor) oyununa gelen Melek (Ebru Özkan), işlemediği bir kabahat yüzünden babası tarafından evden kovulmuş ve mirastan mahrum edilmiştir. Yıllar sonra babasının cenaze törenine katılmak için döndüğünde iki yetişkin çocuğu olan dul bir kadındır. Gençlik aşkı Demir (Murat Aygen) ise Tuna'yla evlenmiş ve onların da iki çocukları olmuştur. Babasının vasiyeti, iki çocuğuyla borç içinde hayat mücadelesi veren Melek için ne kadar şaşırtıcı ise, Tuna için de büyük sürpriz olur. Tuna'nın çapkınlığıyla ünlü oğlu Efe'yle (Boran Kuzum), Melek'in kızı Verda (Aybüke Pusat) arasındaki kıvılcım gelecekteki aşkın habercisidir. Kocasına saplantılı bir şekilde aşık olan Tuna, hem Demir'i, hem de sahip olduğu serveti kaybetme endişesi yaşarken, en çok Melek'in babasının ölümünün ardındaki sırrı öğrenmesinden korkmaktadır. Omuzlarında en az Tuna'nınki kadar büyük bir sır yükü taşıyan Melek'in son anda verdiği karar, herkesin hayatındaki dengeleri alt üst edecektir.


23 Kasım Cuma Reyting Sonuçları | Arka Sokaklar, Gülperi ve Şahin Tepesi Reytingleri


Dün yayınlanan diziler arasından 23 Kasım Cuma reyting sonuçları birincisi belli oldu. Arka Sokaklar, Gülperi, Şahin Tepesi, Kızım, Payitaht Abdülhamid ve İstanbullu Gelin reyting sonuçları burada yer alıyor. Binlerce kişinin merakla beklediği listeleri siz değerli okuyucularımız için derledik.

TİAK'ın aldığı kararla birlikte ayrıntılı liste vermek yasaklanmıştır.

İşte tahminler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.